bebek cinsiyet belirleme..

evet bende istiyorum ama allah hayırlısını versin .bizimkiler kız istiyor ben erkek .onlar kızı bulamadılar .ben biricik allahımın bize erkek evlet vereceğinden eminim.bu konudaki bilgilerimi sizlerle paylaşırım.sevgi dolu selamlar.

cnm örnekler için sagoll
evet maden suyu cok önemli.alkalilik için bikarbonat önemli ve maden suyunda yğksek bikarbonat varp(potasyum ,sodyum)
ayrıca kaliteli ve cok sperm için selenyum ve çinkoda cok önemli.maden suyunda bunlarda varr

başka cocugun yokmu?
aktif olarak katılırsan cok şey ögrenirsin burda cnm.tabi senden de biz faydalanırızz
ankaranın nersindesin bu arada?

Elaracığım bende şu sağ yumurtalık ve sol yumurtalık olayına kafam takılıyor
sence doğruluk payı nasıldır
bi arkadaşımın doktoru % 80 lerde doğruluk payı var demiş
zaten bi yöntemlerin birindede vardı değilmi ?
ben kızıma sol yumurtamdan hamile kaldım acaba gerçeklik payı nasıl sizce ?
yine bir tanıdığımın sağ yumurtalığı alınmış gerçektende 2 kızı var
inanmak lazımmı değilmi bilemiyorum , yinede ben sizle paylaşmak istedim
hamile kalan arkadaşlar hangi yumurtadan kaldıklarını tespit edebilirlerse burdan belkide bişeyler alırızı nedersiniz arkadaşlar ?

canım benimde 2 kızım var birincisini bilmiyom ama 2. kızıma sağ yumurtadan hamile kaldım doktor öyle söylemişti bence buna fazla takılma bi arkadaşımın sağ yumurtalığı çalışmıyomuş hatta kaynanası bunun oğlu olmaz demiş ama oğlu oldu
ha bu arada ben girmeyeli bu topik almış başını gitmiş çok fazla giremiyorum bebeğim küçük olduğundan bende 3.bebişimi 5 sene sonra alan düşünüyorum inşallah bakalım

hayırlısı olsun canım

Kızlar merhaba ben geldim iki haftadır eğitimdeydim..Benim adet tarihim dündü halen gelmedi çok merak ediyorum,hayırlısı gerçi inşallah hamile değilimdir çünkü yumurtlama günümden önce yapmıştım...:)

bende şimdi doktordan geldim
lbütün tahlillerim normal çıktı
ama hamile kalamıyorum
klomen verecekti ama buğün adtin 6. günü olduğu için vermedi
keşke dün gitseymişim
önümüzdeki ay başlayalım dedi
o zamanda ben tatilde olacam off yaaa

canin sagolsun canim bir dahaki ay yap sende gec olsun guc olmasin canimmm
kiz bosver canim olduda bitii masallahhhh insllah oglan geldi canimmmm gelecek
canim baska dr. a git bir ne olacak belki yok olur canim benimmm
canim 39. saat iliski yapilmasi lazim hemen yapmaaa cat ignesi olduktan sonraaaa
ben de size katılmak istiyorum
buyir anam ppililer bizde yardimci oluruhhhhh
yok anacim onunla ilgisi yawwwwwwww komsumun sag yumurtaligi yok hem kizi var hem oglu nasil oliiii o zamannnnnnkaydirigubbakcemile3

seni hamilelik düşünenler listesi eklemiştim zaten cnm.bu ay denemişsinn hakkında hayırlısı olsun.son adet tarihini,deneme gününü,adet döngünü da yazarmısın

son adet 10 haziran ....adet döngüm 26...beklenen regi 6 temmuz...
ilişki günlerim 19 haziran ve 21 haziran ilişkiler gece 1-2 arasında oldu....benim kızım var ben erkek olsun istemiyorum sadece bir bebek daha olsun kızımın kardeşi olsun istiyorum farketmez cinsiyeti....ben sadece bu iki günde girdim ilişkiye acaba hamile kaldım mı çok merak ediyorum...

yav gurbet ablam senı allah cııkardı karsıma ne kadar guzel sozler soleyıp ınsanı ıcını ısıtıyon anlatammam ınan yazarken aglıyom rabbım buyuk ıns olack bır gun hepımızın tum ısteyenlerın cunku yasanyan bılır bu hasretı bırde bızım gıbı dusunenler

Son düzenleme:
kızlar adetin 3.günü gitcem dra.klomen için...inşallah problem çıkarmaz dr...
adet oldum ben bugün...resmen rahatladım..bi yandanda sanki hamile kalmam zor olucak gibime geliyo..klomen işe yarar inşallah...
4 denememdi.hep sağ yumurtalıktan denedim.bu ay klomen inşallah sağdan yumurtlatır..sol olursa kafama takacak bişi daha ulurum heralde...zaten sağla solla alakası olmadığını düşünüyorum ama olsun illaki herşey denk gelsin istiyorum içime sinsin...
benimde arkadaşın tek sol yumurtalığından hem kızı hem oğlu oldu.sağınıkistten almışlardı almışlardı..çok ii biliyorum...

siz böyle söyleyince aklıma geldi benimde dayım yurt dışında sürekli maden suyu içer normal su içmez onun da 3 oğlu vardelikafadulden

siz böyle söyleyince aklıma geldi benimde dayım yurt dışında sürekli maden suyu içer normal su içmez onun da 3 oğlu vardelikafadulden

ana valla ben hemen adama her gun soda ıcereyım kız zaten aksamları burda duydugumdan berı ıcırıyom gunduzde ıcsın ıste herseyde bı sebeb var anacım cok sagol nasanurum ıns cnm ıse yarar:):)):):)

Elaracım teşekkür ederim ,,şimdi gittiler arkadaşar tebrike gelmişler bir kişi hariç gerisi erkek dedi :) tabii bende gönlümdekini sorarsanız erkek dedim ama rabbim verirse de hayır demem dersem inancımdan şüphe ederim dedim,,yani bu konu hakkında konuşmalar bile garip geliyor bana iyiki sizler varsınız burada dejarj olurum beni sizler anlıyorsunuz...onlara ifade edemiyorum kendimi...5 ile 6 haziran yani 22 mayıs sonadet tarihim...ve ben o günler beraber oldum ama yatmadım kalktım..kendimi kaptırmakta istemiyorum...sizlerle konuşusam rahatlarım heralde...bu arada soda eşimde içer akşamları ,birde tuzlu yedik 2 -3 aydır hiç olmadığı kadar tuzlu yedik ,elimden geldiği kadar et yani baştaki yiyecekleri tüketmeye çalıştım...kalkıp banyo yaptıktan sonra namazımı kıldım sağıma dönüp yattım...ovülasyon testinin çift çizgi çıktığı gün beraber oldum ...aklıma şimdilik bu kadar geliyor..kendinize iyi bakın..pozitif enerjilerinizi..bir de dualrınızı bekliyorum...çünkü bizler birbirimzi hiç tanımıyoruz...müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş ....günahlarımızı bile bilmiyoruz ..o yüzden daha etkili olurmuş diye dudum..gurbetim bunu daha iyi açıklar ..Sevgiyle kalın...

cnm hayırlı olsun rabbım ıns gonlundekını nasıp eder cok dogru yazmısın cnm kımın duası kabul olacagı bellı olmaz ewet
hepımız bırbırımıze dua etsın ıns bende edıyom cnm olumunekankayizsmile

10 haziran
adet baslangici

11

12
Test möglich

13

14

15

16

17

18
Fruchtbar (w)

19
iliski yasanmis

20
Fruchtbar

21
iliski yasanmis

22
Eisprung

23
Noch ein Versuch

24

25

26

27

28

29

1 temmuz

2

3

4

5

6
adet baslangici

7

8
test yapilabilir adet olmassan

Son düzenleme:
insallah hadi bakalim mimozam icine sinsin bu sefer
ne edeyim herkes e nasip olsun pipili valla kendime istdigmi baskasina istemessem gercek iman etmis olmam canim Allah hepinize nasip etsin insallahhhhh

hakkında hayılrısı olsun cnm
günün gecmiş daha öncede gecikme oluyormuydu? neden test yapmıyon yaww
yarın mutlaka test yap haberdar et biziii
bide kacıncı denemen oldu bu ay?listeye eklicem de
bu arada cetveli sil istersen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…