- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.281
biz dört kardeşiz.üç erkek ve ben .biri bebeken öldü.büyük abimin dört oğlu küçük abimin üç oğlu var. kız için çok uğraştılar olmadı.abilerim su yerine soda içiyorlar .ekip arkadaşım gün aşırı soda içiyor ve iki oğlu var.bayan arkadaşımın eşi sodayı çok tüketiyor.onlarında iki oğlu var.bu soda işin de bir durum var.alkali beslenme işini doğruluyor.
elara senden son bir ricada bulunabilirmiyim.ben bu ateşe göre ovulasyon hesaplayan siteye üye olamayı beceremedim.sen üye isen ben sana ateşimi yazsam bakabilirmisin.
evet bende istiyorum ama allah hayırlısını versin .bizimkiler kız istiyor ben erkek .onlar kızı bulamadılar .ben biricik allahımın bize erkek evlet vereceğinden eminim.bu konudaki bilgilerimi sizlerle paylaşırım.sevgi dolu selamlar.
Elaracığım bende şu sağ yumurtalık ve sol yumurtalık olayına kafam takılıyor
sence doğruluk payı nasıldır
bi arkadaşımın doktoru % 80 lerde doğruluk payı var demiş
zaten bi yöntemlerin birindede vardı değilmi ?
ben kızıma sol yumurtamdan hamile kaldım acaba gerçeklik payı nasıl sizce ?
yine bir tanıdığımın sağ yumurtalığı alınmış gerçektende 2 kızı var
inanmak lazımmı değilmi bilemiyorum , yinede ben sizle paylaşmak istedim
hamile kalan arkadaşlar hangi yumurtadan kaldıklarını tespit edebilirlerse burdan belkide bişeyler alırızı nedersiniz arkadaşlar ?
canım benimde 2 kızım var birincisini bilmiyom ama 2. kızıma sağ yumurtadan hamile kaldım doktor öyle söylemişti bence buna fazla takılma bi arkadaşımın sağ yumurtalığı çalışmıyomuş hatta kaynanası bunun oğlu olmaz demiş ama oğlu oldu
ha bu arada ben girmeyeli bu topik almış başını gitmiş çok fazla giremiyorum bebeğim küçük olduğundan bende 3.bebişimi 5 sene sonra alan düşünüyorum inşallah bakalım
canin sagolsun canim bir dahaki ay yap sende gec olsun guc olmasin canimmmbende şimdi doktordan geldim
lbütün tahlillerim normal çıktı
ama hamile kalamıyorum
klomen verecekti ama buğün adtin 6. günü olduğu için vermedi
keşke dün gitseymişim
önümüzdeki ay başlayalım dedi
o zamanda ben tatilde olacam off yaaa
kiz bosver canim olduda bitii masallahhhh insllah oglan geldi canimmmm gelecekarkadaşlar çok moral veriyosunuz.hepinize teşekkürler.ben okadar emindimki doğru hesapladığıma.birde testtende bir sonra falan tamam dedim.dün öyle birden bire aklıma takıldı.araştırdıkça canı sıkıldı.tabi herşeyin hayırlısı.c.perhizde yapmıştım.şimdi y spermelri erkende gidip bakacakalar yumurta hala çatlamamış.onlarda sıkılacaklar tabi. :)))
canim baska dr. a git bir ne olacak belki yok olur canim benimmmslm kizlar bende sprahilimi cikartmak icin doktoruma gittim bende pover over kist varmis sprahili cikarmam gerketini zaten o soyldi cikarttim ve 6 ay ve 1 sene boyunca tedavi olacakmisim ya bende bu sene ypamyi dusunuyodum 1 sene daha beklicekmisim dagum kontrol hapi verdi ounla korunmam gerekliymis baklaim artik nelerolacak ya bu kistle ilgili fikri olan varmi ne oluyo bu kist telikelimi yani bana neler yapip neler yapmicagini soylersneiz sevinirim
canim 39. saat iliski yapilmasi lazim hemen yapmaaa cat ignesi olduktan sonraaaacanım benim ben geçen ay değil ondan önceki ay ovulasyon kiti kullandım yumurtlamayı tespit ettim ama hamile kalamadım geçen ay yine aldım ovulasyon testi ama yumurtlama tespit edemedim sağ kasığımdada bir ağrı doktora gittim ilk doktorum ultrasoundda mandalina bütüklüğünde over kist tespit etti 3 ay tedavi dedi gynelle diye bir ilaçla olmadı dedi kist yapışıkla kistle beraber yumurtalığın alınır.benim içime kurt düştü güvenemedim özel bir muayenehanesi olan doktora gittim kist olduğu doğru ama bu çatlamayan yumurtanın oluşturduğu kist adetin ilk günü gel dedi adetin ilk günü bir gittim kist falan kalmamış...ilacı bile kullanmadım Allahıma bin şükür kist kaybolmasa ilacı adetin ilk günü kullanacaktım...neyse canımın içi 17 si adetim başladı dünde son günüydü dün doktora tekrar gittim sağ yumurtalığımda 21 mm de bir yumurta tespit etti benim pregnylim hazırdı bu sabah 11 de iğnemi oldum yarın gece çalışma bakalım hayırlısı inşallah bende erkek bebek düşünüyorum dualarınıza ihtiyacım var rabbim dilerse olacak bizimki sadece elimizden geleni yapmak o kadar...sen kisti kafana takma bende çok üzüldüm ama bak vallahada billahada böyle oldu benim iş sende başka bir doktora git herşey rabbimin elinde görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...ama kist korkulacak bişey asla değil.doktorun bana dediği ismi kötü geliyor ama over kist içinde kan birikmiş bu çatlamayan yumurta sadece dedi.sende kafanı takma tam teslimiyetle elinden geleni yap başka doktorada görün derim ben şahsi kanaatimce....geçmiş olsun şifa rabbimden inşallah....
buyir anam ppililer bizde yardimci oluruhhhhhben de size katılmak istiyorum
yok anacim onunla ilgisi yawwwwwwww komsumun sag yumurtaligi yok hem kizi var hem oglu nasil oliiii o zamannnnnnkaydirigubbakcemile3canım benimde 2 kızım var birincisini bilmiyom ama 2. kızıma sağ yumurtadan hamile kaldım doktor öyle söylemişti bence buna fazla takılma bi arkadaşımın sağ yumurtalığı çalışmıyomuş hatta kaynanası bunun oğlu olmaz demiş ama oğlu oldu
ha bu arada ben girmeyeli bu topik almış başını gitmiş çok fazla giremiyorum bebeğim küçük olduğundan bende 3.bebişimi 5 sene sonra alan düşünüyorum inşallah bakalım
seni hamilelik düşünenler listesi eklemiştim zaten cnm.bu ay denemişsinn hakkında hayırlısı olsun.son adet tarihini,deneme gününü,adet döngünü da yazarmısın
biz dört kardeşiz.üç erkek ve ben .biri bebeken öldü.büyük abimin dört oğlu küçük abimin üç oğlu var. kız için çok uğraştılar olmadı.abilerim su yerine soda içiyorlar .ekip arkadaşım gün aşırı soda içiyor ve iki oğlu var.bayan arkadaşımın eşi sodayı çok tüketiyor.onlarında iki oğlu var.bu soda işin de bir durum var.alkali beslenme işini doğruluyor.
siz böyle söyleyince aklıma geldi benimde dayım yurt dışında sürekli maden suyu içer normal su içmez onun da 3 oğlu vardelikafadulden
cnmmm cok tebrik ederimm hayırlı olsun bebişinnn
sorunsuz 9 ay gecirmeni dilerimmmm.fazla yorma kendinii bu 3 ay cok öenmli biliyorsunnn
artık yöntemlerinii detaylı bekliyoz:))
bu arada o takvim gurbet güzelinin sana gün verdigi takvim cnm
yani ilişki günlerine göre kız erkek cinsiyeti ve ovulasyon günlerini gösteriyor
cnm hayırlı olsun rabbım ıns gonlundekını nasıp eder cok dogru yazmısın cnm kımın duası kabul olacagı bellı olmaz ewetElaracım teşekkür ederim ,,şimdi gittiler arkadaşar tebrike gelmişler bir kişi hariç gerisi erkek dedi :) tabii bende gönlümdekini sorarsanız erkek dedim ama rabbim verirse de hayır demem dersem inancımdan şüphe ederim dedim,,yani bu konu hakkında konuşmalar bile garip geliyor bana iyiki sizler varsınız burada dejarj olurum beni sizler anlıyorsunuz...onlara ifade edemiyorum kendimi...5 ile 6 haziran yani 22 mayıs sonadet tarihim...ve ben o günler beraber oldum ama yatmadım kalktım..kendimi kaptırmakta istemiyorum...sizlerle konuşusam rahatlarım heralde...bu arada soda eşimde içer akşamları ,birde tuzlu yedik 2 -3 aydır hiç olmadığı kadar tuzlu yedik ,elimden geldiği kadar et yani baştaki yiyecekleri tüketmeye çalıştım...kalkıp banyo yaptıktan sonra namazımı kıldım sağıma dönüp yattım...ovülasyon testinin çift çizgi çıktığı gün beraber oldum ...aklıma şimdilik bu kadar geliyor..kendinize iyi bakın..pozitif enerjilerinizi..bir de dualrınızı bekliyorum...çünkü bizler birbirimzi hiç tanımıyoruz...müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş ....günahlarımızı bile bilmiyoruz ..o yüzden daha etkili olurmuş diye dudum..gurbetim bunu daha iyi açıklar ..Sevgiyle kalın...
10 haziranson adet 10 haziran ....adet döngüm 26...beklenen regi 6 temmuz...
ilişki günlerim 19 haziran ve 21 haziran ilişkiler gece 1-2 arasında oldu....benim kızım var ben erkek olsun istemiyorum sadece bir bebek daha olsun kızımın kardeşi olsun istiyorum farketmez cinsiyeti....ben sadece bu iki günde girdim ilişkiye acaba hamile kaldım mı çok merak ediyorum...
insallah hadi bakalim mimozam icine sinsin bu seferkızlar adetin 3.günü gitcem dra.klomen için...inşallah problem çıkarmaz dr...
adet oldum ben bugün...resmen rahatladım..bi yandanda sanki hamile kalmam zor olucak gibime geliyo..klomen işe yarar inşallah...
4 denememdi.hep sağ yumurtalıktan denedim.bu ay klomen inşallah sağdan yumurtlatır..sol olursa kafama takacak bişi daha ulurum heralde...zaten sağla solla alakası olmadığını düşünüyorum ama olsun illaki herşey denk gelsin istiyorum içime sinsin...
benimde arkadaşın tek sol yumurtalığından hem kızı hem oğlu oldu.sağınıkistten almışlardı almışlardı..çok ii biliyorum...
ne edeyim herkes e nasip olsun pipili valla kendime istdigmi baskasina istemessem gercek iman etmis olmam canim Allah hepinize nasip etsin insallahhhhhyav gurbet ablam senı allah cııkardı karsıma ne kadar guzel sozler soleyıp ınsanı ıcını ısıtıyon anlatammam ınan yazarken aglıyom rabbım buyuk ıns olack bır gun hepımızın tum ısteyenlerın cunku yasanyan bılır bu hasretı bırde bızım gıbı dusunenler
Kızlar merhaba ben geldim iki haftadır eğitimdeydim..Benim adet tarihim dündü halen gelmedi çok merak ediyorum,hayırlısı gerçi inşallah hamile değilimdir çünkü yumurtlama günümden önce yapmıştım...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?