- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.301
Elaracım teşekkür ederim ,,şimdi gittiler arkadaşar tebrike gelmişler bir kişi hariç gerisi erkek dedi :) tabii bende gönlümdekini sorarsanız erkek dedim ama rabbim verirse de hayır demem dersem inancımdan şüphe ederim dedim,,yani bu konu hakkında konuşmalar bile garip geliyor bana iyiki sizler varsınız burada dejarj olurum beni sizler anlıyorsunuz...onlara ifade edemiyorum kendimi...5 ile 6 haziran yani 22 mayıs sonadet tarihim...ve ben o günler beraber oldum ama yatmadım kalktım..kendimi kaptırmakta istemiyorum...sizlerle konuşusam rahatlarım heralde...bu arada soda eşimde içer akşamları ,birde tuzlu yedik 2 -3 aydır hiç olmadığı kadar tuzlu yedik ,elimden geldiği kadar et yani baştaki yiyecekleri tüketmeye çalıştım...kalkıp banyo yaptıktan sonra namazımı kıldım sağıma dönüp yattım...ovülasyon testinin çift çizgi çıktığı gün beraber oldum ...aklıma şimdilik bu kadar geliyor..kendinize iyi bakın..pozitif enerjilerinizi..bir de dualrınızı bekliyorum...çünkü bizler birbirimzi hiç tanımıyoruz...müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş ....günahlarımızı bile bilmiyoruz ..o yüzden daha etkili olurmuş diye dudum..gurbetim bunu daha iyi açıklar ..Sevgiyle kalın...
kızlar adetin 3.günü gitcem dra.klomen için...inşallah problem çıkarmaz dr...
adet oldum ben bugün...resmen rahatladım..bi yandanda sanki hamile kalmam zor olucak gibime geliyo..klomen işe yarar inşallah...
4 denememdi.hep sağ yumurtalıktan denedim.bu ay klomen inşallah sağdan yumurtlatır..sol olursa kafama takacak bişi daha ulurum heralde...zaten sağla solla alakası olmadığını düşünüyorum ama olsun illaki herşey denk gelsin istiyorum içime sinsin...
benimde arkadaşın tek sol yumurtalığından hem kızı hem oğlu oldu.sağınıkistten almışlardı almışlardı..çok ii biliyorum...
Elaracığım bende şu sağ yumurtalık ve sol yumurtalık olayına kafam takılıyor
sence doğruluk payı nasıldır
bi arkadaşımın doktoru % 80 lerde doğruluk payı var demiş
zaten bi yöntemlerin birindede vardı değilmi ?
ben kızıma sol yumurtamdan hamile kaldım acaba gerçeklik payı nasıl sizce ?
yine bir tanıdığımın sağ yumurtalığı alınmış gerçektende 2 kızı var
inanmak lazımmı değilmi bilemiyorum , yinede ben sizle paylaşmak istedim
hamile kalan arkadaşlar hangi yumurtadan kaldıklarını tespit edebilirlerse burdan belkide bişeyler alırızı nedersiniz arkadaşlar ?
tam diyecektim benim yaptigim gibi diye asagi yapistirmisn lkizz valla gurbet gibi diyecnm keşşke sölemeseydin kimseye hamile oldugunu.ben nazara cok inanıyorum 3 ay gecmeden söleme taraftarı degilim
kızıma hamileyken 2.5 aylıkken annem ögrendi.o da mecburen ögrendi düşük tehlikem vardı söleemek zorunda kaldım.hastanede yattım bi kac gün
ikinciye hamile kalırsam kocama bile sölemicemm cinsiyeti ögrenip öle haber vecem:)))
aynen gurbetin yaptıgıı gibi yaniiikaydirigubbakcemile3
tam diyecektim benim yaptigim gibi diye asagi yapistirmisn lkizz valla gurbet gibi diye
valla 4.yude öleyapicammmmmmşakkıdı
kızlar bi yöntem okudumm sizede kopy yapıyım
Çağlar boyunca erkek bebek için "yanıp tutuşma" o kadar ileri boyutlara varmıştır ki, insanlar bunu sağlamak için “bilimsel yöntemler” bile keşfetmişlerdir! Bunlardan en ilginci eski Yunalıların sol testisi (erkek yumurtalığı) iple bağlama sonrası ilişkide bulunulduğunda erkek çocuk sahibi olunabileceği teorileridir. Bu teori daha sonra 18. yüzyılda daha da ileri götürülmüş ve Fransız soylularına dönemin bilim adamları tarafından erkek çocuk için sol testislerini aldırmaları bile önerilmiştir...
kaydirigubbakcemile3 bunu deneyen türk kadınlar varmı ki yaa
mimozaaaa bunu da dene bacımmm:)))
bende deniyebilirim o eksik kalmasın dimiilaelaelaelaelae
kiz ben valla istiyom yaa cocuklari cok sevuyorummmmvalla cesaretine hayranımm.cocuklarını büyütmüşsünn tam rahat edecekken bi bebek daha yapmak istemene şaşırıyorum:)
bide saglık sorununun olmasınaa ragmennn :1shok: maşallahhh enerjine vallaa
dimusevmer hoşgeldin.sen ne zaman hamilelik düşünüyordun.sormuşmuydum daha önce hatırlayamadım
listeye ekledim seni deneme tarihin eksikkk
dur herif yumurtanin olunu bir sikmam lazim nasil olcek olglan olcekkkkkkkkaydirigubbakcemile3 bu kari kesin delirdi derleerrrrr
gunaydın elaram yazı yazmıssın eklemıssın kız harbı deneyecenmı adamlar bızı bosayacak bu karılar delırdı ıyıce dıye kız az gulmedım testıs baglama olayına yok be okadarda degıl rabbım verdımı verır ya
günaydın arkadaşlar.elera benim bebekte solda.ama hangi taraftan yumurtladığımı hatrlamıyorum.
günaydın arkadaşlar.elera benim bebekte solda.ama hangi taraftan yumurtladığımı hatrlamıyorum.
günaydın kızlar...
evet hangi taraftan yumurtladığın önemliymiş , nerde olduğu değilde
belki doğruluk payı vardır insan bilemiyor
yada kişiden kişiye değişiyor olabilirmi acaba ?
sağ yumurtalık yapısından dolayı y 'leri çekiyormuş süprizzzzz
benim kızım sol yumurtaydı bunu biliyorum , denemekten bişey olmaz bunuda deneyelim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?