bebek cinsiyet belirleme..

cnm keşşke sölemeseydin kimseye hamile oldugunu.ben nazara cok inanıyorum 3 ay gecmeden söleme taraftarı degilim
kızıma hamileyken 2.5 aylıkken annem ögrendi.o da mecburen ögrendi düşük tehlikem vardı söleemek zorunda kaldım.hastanede yattım bi kac gün
ikinciye hamile kalırsam kocama bile sölemicemm cinsiyeti ögrenip öle haber vecem:)))
aynen gurbetin yaptıgıı gibi yaniiikaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın cnm ,bayaa rahatlamışsındırr
bence sen biraz ara ver hamilelik işine.az dinlen cok yıprandın bu ay
doktorun klomen ve cat.ignesine sıcak bakmıyordu diye hatırlıyorum.onun böle bi hakkı yok bence.sonucta bi kac aydır deniyorsun olmuyor hamilelik.
daha fazla beklemek istemedigini sölee ve seni takibe alsınn.klomen ve cat.ignesi konusunda da ısrarcı ol.

ben sag ve sol yumurtadan hamile kalma olayına inanmıyordum ama bugün biraz düşününce inanmaya başladım
şöylekii
benim baktıgım bi yöntem vardı 7-8 haftalıkken bebegin usg resminde bebek sola yakınsa cinsiyeti erkek,saga yakınsa kız oluyor cinsiyeti.
bende ve bircok kişide bu yöntem tuttu.sizin cocuklarınızında usg resimelri varsa denemesini yapabilrisinizz

eger sagdaki yumurtadan hamile kalınırsa usg resminde bebek solda görünür ve cinsiyeti erkek olur
soldaki yumurtadan hamile kalınırsa bebek usg resminde sagda görünür ve bebek kız olurr
denemesi bedevaaaaa buyrunn deneyinnnn

tam diyecektim benim yaptigim gibi diye asagi yapistirmisn lkizz valla gurbet gibi diye
valla 4.yude öleyapicammmmmmşakkıdı

kızlar bi yöntem okudumm sizede kopy yapıyım
Çağlar boyunca erkek bebek için "yanıp tutuşma" o kadar ileri boyutlara varmıştır ki, insanlar bunu sağlamak için “bilimsel yöntemler” bile keşfetmişlerdir! Bunlardan en ilginci eski Yunalıların sol testisi (erkek yumurtalığı) iple bağlama sonrası ilişkide bulunulduğunda erkek çocuk sahibi olunabileceği teorileridir. Bu teori daha sonra 18. yüzyılda daha da ileri götürülmüş ve Fransız soylularına dönemin bilim adamları tarafından erkek çocuk için sol testislerini aldırmaları bile önerilmiştir...
kaydirigubbakcemile3 bunu deneyen türk kadınlar varmı ki yaa
mimozaaaa bunu da dene bacımmm:)))
bende deniyebilirim o eksik kalmasın dimiilaelaelaelaelae

tam diyecektim benim yaptigim gibi diye asagi yapistirmisn lkizz valla gurbet gibi diye
valla 4.yude öleyapicammmmmmşakkıdı

valla cesaretine hayranımm.cocuklarını büyütmüşsünn tam rahat edecekken bi bebek daha yapmak istemene şaşırıyorum:)
bide saglık sorununun olmasınaa ragmennn :1shok: maşallahhh enerjine vallaa

dur herif yumurtanin olunu bir sikmam lazim nasil olcek olglan olcekkkkkkkkaydirigubbakcemile3 bu kari kesin delirdi derleerrrrr

valla cesaretine hayranımm.cocuklarını büyütmüşsünn tam rahat edecekken bi bebek daha yapmak istemene şaşırıyorum:)
bide saglık sorununun olmasınaa ragmennn :1shok: maşallahhh enerjine vallaa
kiz ben valla istiyom yaa cocuklari cok sevuyorummmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsubaksana sunlara yawwww ne tatlilarrr

dimusevmer hoşgeldin.sen ne zaman hamilelik düşünüyordun.sormuşmuydum daha önce hatırlayamadım
listeye ekledim seni deneme tarihin eksikkk

hoşbulduk canım ben uzun zamandırtakip ediyorum sizi bende bebek düşünüyorum fakat benim küçük kızım 17 aylık daha o yüzden sonbahara düşünüyorum Allah nasip ederse birde 7 yaşındakızım var Allahım herkese bağışlasın evlatlarını benimkinide onları çok seviyorum herşeyim onlar benim Allah canlarını sağ etsin ve cümlesinin.
bende okuyup bilgi ediniyorum buralardan Allahım tüm erkek çocuk isteyenlere versin Rabbim.

gunaydın elaram yazı yazmıssın eklemıssın kız harbı deneyecenmı adamlar bızı bosayacak bu karılar delırdı ıyıce dıye kız az gulmedım testıs baglama olayına yok be okadarda degıl rabbım verdımı verır ya

hahaha evet denicem gamzecim.biz o kadar şeye katlanıyoruz yumurta akına kadar denicezz.adamda az emek sarfetsin dimii:)

.[/QUOTE]

günaydın arkadaşlar.elera benim bebekte solda.ama hangi taraftan yumurtladığımı hatrlamıyorum.

günaydın kızlar...
evet hangi taraftan yumurtladığın önemliymiş , nerde olduğu değilde
belki doğruluk payı vardır insan bilemiyor
yada kişiden kişiye değişiyor olabilirmi acaba ?
sağ yumurtalık yapısından dolayı y 'leri çekiyormuş süprizzzzz
benim kızım sol yumurtaydı bunu biliyorum , denemekten bişey olmaz bunuda deneyelim delikafadulden

kızın sol yumurtadansa usg resminde sagda görünürr
yani bu yöntem tuttu sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…