bebek cinsiyet belirleme..

valla benimde bugün kafam döndü yawwww
yarın muhasebeci gelecek hesapları kapatacağız onları düzenliyorum başım şişti (

sen ön muhassebe yapıyorsun dimi umut bende kuruma bağlı işletmeler var onların ön muhasebesini yapıyorum aynı zamanda başkan sekreterliği ve kamu konutu tahsisi yapıyorum aayyy çok işim vaaarr bizimde işletmelerin dönem sonunu yapmak için muhasebeci gelecek ama ay sonunda yada şubat başında gelicem dedi hangi paket programı kullanıyorsunuz _?

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın bende şimdi geldim bi bakim dedim yemek yapcam salatayı önden yaptım bugün menü değiştirdim yoğun istek üzerine, salatayı bitittiricem yazık bana ya önceden söylemiyolar

eline sağlık ne yaptın yaaa şu yemek işini düşünmek zorluyo beniii gıcık oluyorum yapmaktan değil ne pişirecem diye düşünmekten.

iyi canımcım sen nasılsıınnn kakuş

iyilik valla nollsun kız diyeti yaa ye iç yat

can parçam osmana bayılıyorummmmm her hafta ağlıyorum kendi oğlummuş gibi geliyo bana yaaa kıyamıyorum yazık ağlatıyorlar diye üzülüyorum

can parçam osmana bayılıyorummmmm her hafta ağlıyorum kendi oğlummuş gibi geliyo bana yaaa kıyamıyorum yazık ağlatıyorlar diye üzülüyorum

ewt canım geçen bölümünde babası annesinden alırken nasıl içten ağlıyodu o an boğazıma bişeyler düğümlendi bende çok seviyom o çocuğu rolünü çok iyi yapıyor kerata

ön muhasebeden daha fazla iş yapıyorum canım
mali müşavir geliyo döküm alıp beyannameleri düzenliyo gidiyo :))
geri kalan hepsi bende mikro kullanıyoruz biz

eline sağlık ne yaptın yaaa şu yemek işini düşünmek zorluyo beniii gıcık oluyorum yapmaktan değil ne pişirecem diye düşünmekten.

iyilik valla nollsun kız diyeti yaa ye iç yat

peynirli makarna salata demişitm sabah sonradan vazgeçtiler makarnalı börek istediler bende mutfağa girince fırın yemeği olacaksa artırıyorm bide poğoça yaptm oortancada şu hazır karışımlar varya babasıyla ondan almış kaç gündür yalvarıyodu yap die gel tatlım misafirim ol bugün gerçekten yemeği yapmak değilde adını koymak yoruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…