- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.981
nasılım kızlarrrr
cnm ıns senınde olur enkısa zamanda mutlu haberı verırsın bızeenasılım kızlarrrr
umutcum cnm ıns olur profılıne gır avatar resmımı degıse tıklasiperrr bende bu osmandan istiyorum(
siz reimleri nerden yüklüyosunuz kızlarrrrrr
osman bumuymuş kızlar.
Ben biraz baktım o diziye dikkatimi çekmedi.
Ama karolini nerde görsem tanırım
siperrr bende bu osmandan istiyorum(
siz reimleri nerden yüklüyosunuz kızlarrrrrr
nasılım kızlarrrr
haskena halaagelmedi nerelerde yaa
kızı hasta olsa gelir yazardıı haber verirdi.pc bozuk galibaaa
ama özledimmm onu yaaaa
cnm özellikle kürü deniliyor.içemeyenler keçiboynuzuda yiyebilir diye duymadım hiç.
bu erkeklerde ammaa nazlı hee.sen onca şeye katlanıyorsun beyfendi 1 bardak şeyi içmeye eriniyormu
boşver yüzverme içsinn:)
arkadaşlar siz bir soru soracam.ben prodüktor ovulasyon testi kullandım bu ay.ilk tecrübemdi ama hiç memnun kalmadım.şimdi sorum şu ben bu testi yaptım cuma tek çizgi.c.tesi ve pazar çift çizgi çıktı.p.tesi tek çizgi çıktı. bu arada biz işimizi gördük.ama benim kasıktaki sancılar çarşamba başladı.acaba testmi bozuktu.bu sancılarımın sebebi ne olabilir.
ben şöyle resimi bulunca üstüne sağ tıkla.
http ile başlayana kısım ctrl c yap
sonra profilinden avatar değiştire gir
http li bölüme yapıştır kopyaladığın şeyiii
kaydet de
bu nasıl :)))))
harikaaaaaaaaa Rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah senin oğluşunda böyle tatlı olacak eminim canparçam ablaları ne çok sevicekler onuuuuuuuuu
hayırlı olsun cnm sonunda denedin sen.
bir de senacihan diye bi arkadaşımız vardı.
o artık girmiyo ama iki kızı vardı deniycekti neyaptı acaba kimbilir
nasıl ölctün ph yı??
cnm özellikle kürü deniliyor.içemeyenler keçiboynuzuda yiyebilir diye duymadım hiç.
bu erkeklerde ammaa nazlı hee.sen onca şeye katlanıyorsun beyfendi 1 bardak şeyi içmeye eriniyormu
boşver yüzverme içsinn:)
Mrb kızlar nasılsınız evde temizlik var geberiyorum sizden ne haber iyisinizdir inşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?