- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.061
Slmm kızlar şükür işler yeni bitti yemek yerken biraz geçmişi okuyum dedim bayada olmuş haskena ve boncuktan bi haber varmı
ezel
rengin
deyyal
nasılsınız kızlarrr
peynirli makarna salata demişitm sabah sonradan vazgeçtiler makarnalı börek istediler bende mutfağa girince fırın yemeği olacaksa artırıyorm bide poğoça yaptm oortancada şu hazır karışımlar varya babasıyla ondan almış kaç gündür yalvarıyodu yap die gel tatlım misafirim ol bugün gerçekten yemeği yapmak değilde adını koymak yoruyo
selamm
saat 3 den buyana elektiriklerimiz yoktu.az önce geldiii
kızıma bişiler yedirir gelirimmm
bunun nesi romantik yaw.mum ışıgında buz gibi suda 1 saat bıyunca ıspanak yıkadım ,kocayı yıkamadımm
canım saol sen nasılsın
yeni gördüm seni kusura bakma
selam kızlar geçmişi okuyamadım bi haber verip çıkıcam bugün amniyosentez oldum ağrılarım var biraz hepinizin dualarına sığınıyorum allaha emanet olun 1 hafta sonra ilk sonuçlar çıkıcak geçsin şu günler çok yoruldum
selam kızlar geçmişi okuyamadım bi haber verip çıkıcam bugün amniyosentez oldum ağrılarım var biraz hepinizin dualarına sığınıyorum allaha emanet olun 1 hafta sonra ilk sonuçlar çıkıcak geçsin şu günler çok yoruldum
canım geçmiş olsun dualarımız seninleselam kızlar geçmişi okuyamadım bi haber verip çıkıcam bugün amniyosentez oldum ağrılarım var biraz hepinizin dualarına sığınıyorum allaha emanet olun 1 hafta sonra ilk sonuçlar çıkıcak geçsin şu günler çok yoruldum
elaracım mesajını aldım çok sağol.ben araştırdım o gıdaları tamamdır onlar.bioritme bu hafta bakar mısın zahmet olmazsa.cuma çalışmalar başlıyorda
canım geçmiş olsun dualarımız seninle
kakule şu gıdaları birde ban a göndersen hangi siteden buldun kz istiyosunya sende bende istiyorum :92::92::92:
renginnn sana takviye siparişlerimi mesaj attelara nasılsın napıyon elektrk madurumu oldun bugün
herkese selam kızlar
elara canım ocak listesine benide ekle
yumurta takibi yaptırıyorum dr a
son sat 10 aralık
döngüm 28
beklenen regli 7 şubat
ama daha deneme olmadı
birkaç gün içinde olur
bugün dr gittim soldaki biraz daha büyük
çarşamba yine gel dedi bakalım
eşime yaklaşık 20 gündür filan içiriyorum keçiboynuzu suyunu
artık akşamları veriyorum 1 haftadır
şimdilik bu kadar
belki çatlatma iğnesi olabilirim
tşk.ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?