bebek cinsiyet belirleme..

ooohh afiyet olsun eline sağlık valla poğça börek hımmm.

selamm
saat 3 den buyana elektiriklerimiz yoktu.az önce geldiii
kızıma bişiler yedirir gelirimmm

kız ben de diyorum dünden beri nereye kayboldu hatun

bunun nesi romantik yaw.mum ışıgında buz gibi suda 1 saat bıyunca ıspanak yıkadım ,kocayı yıkamadımm

delüüüüü

canım saol sen nasılsın
yeni gördüm seni kusura bakma

ne demek canım iyilik valla nolsun

elaracım mesajını aldım çok sağol.ben araştırdım o gıdaları tamamdır onlar.bioritme bu hafta bakar mısın zahmet olmazsa.cuma çalışmalar başlıyorda

Son düzenleme:
selam kızlar geçmişi okuyamadım bi haber verip çıkıcam bugün amniyosentez oldum ağrılarım var biraz hepinizin dualarına sığınıyorum allaha emanet olun 1 hafta sonra ilk sonuçlar çıkıcak geçsin şu günler çok yoruldum

canım içini ferah tut bunları bir prosedür olarak düşün.ben inanıyorum çok iyi çıkacak sonuçlar.dualarımız seninle bak kaç kişi seni merak ediyordu bugün.inşallah güzel haberler alacaksın.rabbim yardımcın olsun canım.geçecek hiiiççç merak etme.sonunda bebişini kucağına aldığında bunların hepsini unutacaksın.allah şifanıı versin canım.

canim tekrar gecmis olsun. İyi haberlerini bekliyoruz dualarimiz senle allah yardimciniz olsun, kotu bir sonuc cikacagina hic inanmadim bastan beri. İnsallahta oyle olur

Son düzenleme:

allah hakkınızda ne hayırlısıysa onu versin canım

hoşgeldin canım seni çok merak ettik inşallah bu zor günlerin geçecek bebeğini kucağına alıp bize güzel haberlerle geleceksin dualarımız seninle ayrıca allah sana güç versin ki bu günleri çabuk atlatasın

canım geçmiş olsun dualarımız seninle
elaracım mesajını aldım çok sağol.ben araştırdım o gıdaları tamamdır onlar.bioritme bu hafta bakar mısın zahmet olmazsa.cuma çalışmalar başlıyorda

kakule şu gıdaları birde ban a göndersen hangi siteden buldun kz istiyosunya sende bende istiyorum :92::92::92:

geçmiş olsn canım bişe çıkmayacak ben buna inanıyorum gönlünü ferah tutmaya çalış canım ALLAH kolaylık versin

canım geçmiş olsun dualarımız seninle

kakule şu gıdaları birde ban a göndersen hangi siteden buldun kz istiyosunya sende bende istiyorum :92::92::92:

tabi canım ne demek şu sitelere bi göz at ben bunlardan kendime günlük bi liste yaptım sen de yiyebileceklerini ayarla yaz biyere daha kolay oluyor günlük tutarsan bence.

Alkali ve Asitli Yiyecekler Tablosu

canım tüm kalbimle dua ediyorum.inşallah tertemiz çıkacak sonuçların.allahın izniyle

selam elara napıyosun
benim kasıklar sancılanıyor ama erken daha neyin nesi acaba.henüz 11.günüm.vicksi içiyorum ikigündür.

tamam canım çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda hallecem bide bişey sormuştum onda cevap verirsen sevinirim

tmm cnm ekleyim senide listeye.denem olduguna haber verirsin.
bu ay ümitliyim sendenn.inşallah güzel haberlerini aşırız.
ama lütfen yumurtldıgından emin olmadan ilişkiye girme.
bioritim denk geliyormu yumurtlamana???

kardelenn tarihlerini ver sanada bioriitme bakayım
ayrıca diger bilgilerinide yazarsan listeye ekleyim takip edelim senide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…