bebek cinsiyet belirleme..

Huuuuuu kızlarrrrr yine kimse görmüyor beniiiiii Ben yarın doktora gidiyorum kontroleee sizce cinsiyetini söyler miii ???? :44:

inşallahh ögrenirsin cnm.güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar bu tarifi not edin bencee.
mimozacım inşallahhh emekelrin sonucsuz kalmaz cnm.bu ay ümitliyiz sendeen.Allah yardımcın olsunnn

selam kızlar herkese...çok öpüyorum sizi...

elaracım vitamin veriyorum vimin-fer...bağışıklık güçlendirici farklı bişeymi..?

vimin-fer demir agırlıklı kan yapıcı bi vitamin galiba.
bagışıklık için olan şurupların içinde beta-glukan+çinko +c vitamini oluyor
kışa gireli immuzinc veriyorum kızıma. 3.şişe bitmek üzere.cok faydasını gördüm ben.tavsiye ederim.

bende bu gün deniycem hayırlısı

bilgilerini yaz, ilk sayfaya ekleyim seni takip edelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
elara ne etın bugun neler aldın

yedııgın senın olsun aldıgını söleee

cnm bişi almadım.aslında almak için cıktım kociş arabayı götürmüş.bende üşendim avm ye gitmeye.
kızımla az dolandık geldik fazla durmadık dışarda.
ama bugünn cıkcam dışarıı.eşimin yanına gitcem ,yemek yicez sonrada ykm ye gidip cilt bakım üürünlerine bakmayı düşünüyorum.böle program yaptım ama inşallahh bi sorun cıkmaz:)

hepinize hayırlı geceler bu akşam görümceme gittik oğluşu oldu MAŞALLAH çok tatlı ALLAH o duyduyu tatmak isteyen herkese tattısın

hayırlı olsun cnm maşallahh
Allah sanada nasip etsin inş.

bu cumartesi doktora gidiyom tahlillerim var yıne stres bastı kızlar dua edin bu hafta doktor kesin bişi der ya osman ya ayşegül hayırlısı

Allahın izniyle herşey güzel olcak:)

inşallahh ögrenirsin cnm.güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bu tarifi not edin bencee.
Mimozacım inşallahhh emekelrin sonucsuz kalmaz cnm.bu ay ümitliyiz sendeen.allah yardımcın olsunnn

günaydın elara ben ettimde birde bal yiyeninde kızı olur deniyo marketlerde artık kız erkek için ayrı gıdalar satmaları gerekecek yaaaaaaaaa

Gunaydınnn herkeseeee

elaracım massalahın var

bugun erkekncısın cancazımmm

evet cnm erken kalktım uyuyamadımm, bi duş aldım kendime geldim,kahvaltımı yaptım evi toparladım.kızımın uyanmasını bekliyorumm

Elara sana mesaj yolluyom

AMA 10 DK BEKLEMEM LAZIMMISSSSSSS
cnmm gelmedi mesajın???
msn yi acıyım ordan yaz

geldim canım
dün cenazemiz vardı yoktum teyzem vefat etti

başınız sagolsun cnm.Allah rahmet eylesin

kızlar "öyle bir geçer zamanki" yi ben çocukların yanında izlesem benimkiler ağlar yaa.
çok duygusal benim kızlarım.
bence sizde çocukların yanında izlemeyin.en azından 7 yaş altı olanların:) psikolojisi bozulur bence

neyse kızlar bende ortalıgı toplayım bırazdan gorusuruz

elarayı kıskandım bak sımıdı gıdıp bende toplayım

benim koca izlemeyi cok istiyor ama ben izletmiyorumm
dün aşk ve cezayı izliyordum reklam girince osmanı actım.buzdolabından soguk corbayı almış içiyorduu tam o sahne vardı.
onu eşim görünce başladı aglamayaa.baktım benim adamm depresyona gircekk hemen kapattımm
bide kızıyor bana hep senin istediign dizileri izliyoruz diyeee
ayy ben gelememm öle bunalım dizilere.ruhum daralırr benim.aklı olan izlemez o diziyiii:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…