bebek cinsiyet belirleme..

elara iyi geceler canım bişii sorucam benim yum.25 in de ya şimdi bioritm de kız günleri 19-20-21-22 demiştin 23 erkeğe dönük demiştin.ben 20-21-22 çalışma yapmayı düşünüyorum.en son 22 de olursa 25 e kadar yaşar mı kız bu X ler???

ok canım çok saol, valla uyar iki tarihle uğraşmamış oluruz:))

tekrar herkese iyi geceler

gunaydın kızlar nasılsınız??

tazmanya cnm gecmıs olsun ...

ıns en yakın zamanda kavus bebeıgıne

bernil sende işallah prensine kavusursun katı meyve sıkacagıda ayva suyu elma suyu portakal cok yakısıyo kuru üzümle tatlandırabılırsın bız kızıma öyle yapıyoruz ama ayva cok guzel aroma katıyo

spermler uygun ortam olursa 1 hafta yaşayabiliyor

canim bu bio, iliski gunune gore degil, yumurtanin atilip spermle bulusma gunune gore bakiliyor. O yuzden biona yumurtlama gunune gore bak. Spermlerin kalitesine ve vajinadaki uygun ortama gore 7 gune kadar yasadigi biliniyor.

hepinize hayırlı geceler bu akşam görümceme gittik oğluşu oldu maşallah çok tatlı allah o duyduyu tatmak isteyen herkese tattısın
amınnn cnm amın ınsssssss.. önce sıze sonra bıze ınssssss.....
bu cumartesi doktora gidiyom tahlillerim var yıne stres bastı kızlar dua edin bu hafta doktor kesin bişi der ya osman ya ayşegül hayırlısı
ıste en zor tarafıda bu cınsıyet ogrenmeye gıtmek

ıns cnm osmanına kavusursun ınsss....
nolur kızlar osmana sizce yazık yaa:84::84:
ay sorma dun aksam aglamakdan bı hal oldum

aylının annesınden utanmasınna

cok kızdım ama metenın lafları cok aglattı benı

ben kolay kolay bu yuzden dızı ızlemem cunku cok kaptırıyom kendımı

ama buna basladım ıste.....

gunaydın cnm cocuklar okula bızde burayaaa

Umut nerelerde ya dunde gırmedı ..

Haskena yok boncuk yok ıns saglıcakla gelırler

aynen bernil bizde fırsat bekliyoruz allahtan bende merak ettim haskena boncuk ve umut gelin artık topikten mesaj var gelin artık özledik yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…