- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.341
ben hiç erkegin bioritmini baz almadım.kadının dogum tarihiyle baktıklarımın genelide tuttu
bioyu yum gününe getirmekte zorlanıyoruz bide kocanınkini nasıl ayarlıcaz yaw.hiç ugraşamammm o kadarr
kendi bioriitmim tutsun yeter.
gunaydın kızlar nasılsınız??
tazmanya cnm gecmıs olsun ...
ıns en yakın zamanda kavus bebeıgıne
elara iyi geceler canım bişii sorucam benim yum.25 in de ya şimdi bioritm de kız günleri 19-20-21-22 demiştin 23 erkeğe dönük demiştin.ben 20-21-22 çalışma yapmayı düşünüyorum.en son 22 de olursa 25 e kadar yaşar mı kız bu X ler???
şubat deneyenler listesinde ben de varım
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
şubat deneyenler listesinde ben de varım
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
elara iyi geceler canım bişii sorucam benim yum.25 in de ya şimdi bioritm de kız günleri 19-20-21-22 demiştin 23 erkeğe dönük demiştin.ben 20-21-22 çalışma yapmayı düşünüyorum.en son 22 de olursa 25 e kadar yaşar mı kız bu X ler???
amınnn cnm amın ınsssssss.. önce sıze sonra bıze ınssssss.....hepinize hayırlı geceler bu akşam görümceme gittik oğluşu oldu maşallahçok tatlı allah o duyduyu tatmak isteyen herkese tattısın
ıste en zor tarafıda bu cınsıyet ogrenmeye gıtmekbu cumartesi doktora gidiyom tahlillerim var yıne stres bastı kızlar dua edin bu hafta doktor kesin bişi der ya osman ya ayşegül hayırlısı
ay sorma dun aksam aglamakdan bı hal oldumnolur kızlar osmana sizce yazık yaa:84::84:
Günaydın kızlar nasılsınız
bu cumartesi doktora gidiyom tahlillerim var yıne stres bastı kızlar dua edin bu hafta doktor kesin bişi der ya osman ya ayşegül hayırlısı
Günaydın kızlar nasılsınız
gunaydın cnm cocuklar okula bızde burayaaa
Umut nerelerde ya dunde gırmedı ..
Haskena yok boncuk yok ıns saglıcakla gelırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?