bebek cinsiyet belirleme..

slm kızlar gecmişi okuyamadım kızım ayaktaa.süt içiyorr yatsın bakarım

bu arada bişi sorcamm
la roche posay ürünlerini kullanan varmı aranızda
yada hassas cilde sahip olanlar hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz???

Evet ben bir ara nemlendiricisini kullanmıştım, arkadaşım tavsiye etmişti şu termal sulu filandı sanırım. hani çok memnum kaldım diyemem ama benim cildimde hassastır, bazı kozmetikler kaşındırır yakar ya bu öyle bir sorun yaşatmadı

ben şu an este yi kullanıyorum memnunum, yurtdışına gelip giden ile aldırma imkanı olursa çokta pahalıya gelmiyor

Son düzenleme:
hepinize hayırlı geceler bu akşam görümceme gittik oğluşu oldu MAŞALLAH çok tatlı ALLAH o duyduyu tatmak isteyen herkese tattısın

cnm benim cildimde cok hassas.kaşınır ve kızarır hemenn
nemlendiricisizde olmuyor.almam lazımm iyi bişi
la roche posay toleriane rich almayı düşünüyorum hassas ciltler içinmiş ama halaa tereddütlüyümm
este lauder i diyorsun dimi???
hangi ceşidini kullanıyorsun.gittigidiyorda görmüştümm onu.olmadı ebaydan sipariş ederim.yeterki yi gelsin cildimee

bu cumartesi doktora gidiyom tahlillerim var yıne stres bastı kızlar dua edin bu hafta doktor kesin bişi der ya osman ya ayşegül hayırlısı

Ayy bayılıyorum sendeki bu enerjiye sankim ilk hamileliğin ben 1 saat iyissem sonra hasta gibiyim ya maşaallah sana

mrb canım geçmişi okuyodum ben iyyim sende iyisin inş.

canım enerjimi sizden alıyom burda rahatça içimi döküyom herkes birbirini anlıyo rahatlıyom sonra.içimde sıkıntı stres kalmıyo neşem dişa vuruyo

"Hydrationist" olanı kullandım, sonrada day wear plus ama ilki daha hafif ve daha çok nem veriyordu bence, bu kozmetik biraz riskli birine yarayan diğerine iyi gelmiyobiliyo ykm den filan testerını isteyip deneyebilirsin. birde este tr uzatılı bir sitede yapmış orayada bak istersen,

estee nin 7 ml 15 lira.denemek için alınabilir.
ykm ye gitme şansım olursa daha iyi olur tabi.ama cocukla cok zor ya
netten sipariş vermek kolay geliyor

estee nin 7 ml 15 lira.denemek için alınabilir.
ykm ye gitme şansım olursa daha iyi olur tabi.ama cocukla cok zor ya
netten sipariş vermek kolay geliyor

sorma neyseki bilgisayar başından pek çok şeyi hallediyoruz benimkiyle hiç bir yere gidilmez zaten 10 dk duramaz kendisine yarar bir şey olmazsa etrafta:)

Elaracım birde erkeğin doğum tarihinin hiç mi etkisi yok bioritimde, hani onunda ilşiki gününü destekleyip desteklemediği gibi...

selam kızlar yatmadan önce bi bakayım dedim size.kocaya da sen yat ben geliyorum dedim o da sen lafa takılır gelmezsin diyo

bu cumartesi doktora gidiyom tahlillerim var yıne stres bastı kızlar dua edin bu hafta doktor kesin bişi der ya osman ya ayşegül hayırlısı

ayyy hadi inşallah hayırlısı can parçam osman bekliyoruz inşallah.

ben hiç erkegin bioritmini baz almadım.kadının dogum tarihiyle baktıklarımın genelide tuttu
bioyu yum gününe getirmekte zorlanıyoruz bide kocanınkini nasıl ayarlıcaz yaw.hiç ugraşamammm o kadarr
kendi bioriitmim tutsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:

daha gelmedi cnm benim yarın gunum ama o gun akıntı gıbı geldı ertesı gun sokuldu hatta hamılelemıyım dıye dusunmustum. o yuzden persembe 2 dedı kocayıda o saate nasıl bulacam bılemıyorum ama bugun 12 gunum otları gordum akıntı yok yok kupkuruyum . daha takvıyellerı almadım beslenme alkali su alkali kahve bıde karbonatlı dusla bı deneme yapacağım yarın gece bugun sag kasıgım cok agrıdı ayyyyyyy cok zor be yaw cocuk yapamadan yoruldum:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…