- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.321
teşekkür ederim canım bilgiler için
Kızlar hepinize iyi geceler yarın günüm var sabah erken kalkıcam yatsam iyi olucak hepinizi öpüyorum byee
Kızlar hepinize iyi geceler yarın günüm var sabah erken kalkıcam yatsam iyi olucak hepinizi öpüyorum byee
sonunda bitti, herkese iyi akşamlar kızlaar
renginn merhaba canım, yaprakçım hoşgeldin nasılsın
slm kızlar gecmişi okuyamadım kızım ayaktaa.süt içiyorr yatsın bakarım
bu arada bişi sorcamm
la roche posay ürünlerini kullanan varmı aranızda
yada hassas cilde sahip olanlar hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz???
lady-s görmemişim güzelim geçmişi okuyodumçıkmadan bi bakim deddim kızlar herkese iyi geceler
Evet ben bir ara nemlendiricisini kullanmıştım, arkadaşım tavsiye etmişti şu termal sulu filandı sanırım. hani çok memnum kaldım diyemem ama benim cildimde hassastır, bazı kozmetikler kaşındırır yakar ya bu öyle bir sorun yaşatmadı
ben şu an este yi kullanıyorum memnunum, yurtdışına gelip giden ile aldırma imkanı olursa çokta pahalıya gelmiyor
bu cumartesi doktora gidiyom tahlillerim var yıne stres bastı kızlar dua edin bu hafta doktor kesin bişi der ya osman ya ayşegül hayırlısı
Ayy bayılıyorum sendeki bu enerjiye sankim ilk hamileliğin ben 1 saat iyissem sonra hasta gibiyim ya maşaallah sana
mrb canım geçmişi okuyodum ben iyyim sende iyisin inş.
cnm benim cildimde cok hassas.kaşınır ve kızarır hemenn
nemlendiricisizde olmuyor.almam lazımm iyi bişi
la roche posay toleriane rich almayı düşünüyorum hassas ciltler içinmiş ama halaa tereddütlüyümm
este lauder i diyorsun dimi???
hangi ceşidini kullanıyorsun.gittigidiyorda görmüştümm onu.olmadı ebaydan sipariş ederim.yeterki yi gelsin cildimee
bu cumartesi doktora gidiyom tahlillerim var yıne stres bastı kızlar dua edin bu hafta doktor kesin bişi der ya osman ya ayşegül hayırlısı
bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı
hadi canım inşallah osmandır, sağlıkla da gelir
"Hydrationist" olanı kullandım, sonrada day wear plus ama ilki daha hafif ve daha çok nem veriyordu bence, bu kozmetik biraz riskli birine yarayan diğerine iyi gelmiyobiliyo ykm den filan testerını isteyip deneyebilirsin. birde este tr uzatılı bir sitede yapmış orayada bak istersen,
estee nin 7 ml 15 lira.denemek için alınabilir.
ykm ye gitme şansım olursa daha iyi olur tabi.ama cocukla cok zor ya
netten sipariş vermek kolay geliyor
sorma neyseki bilgisayar başından pek çok şeyi hallediyoruz benimkiyle hiç bir yere gidilmez zaten 10 dk duramaz kendisine yarar bir şey olmazsa etrafta:)
Elaracım birde erkeğin doğum tarihinin hiç mi etkisi yok bioritimde, hani onunda ilşiki gününü destekleyip desteklemediği gibi...
geçmiş olsun canım sıcak bişeyler içmeye çalış bende kararsız kaldım ama diğerleride vitamin düzeni bozarmı acaba senin bildiğin teravetin yönteminde tutan varmı ben üç tane duydum bide söylediği saatte yumurtlamanı hissedebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?