- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.421
umutcum çok başın sağolsun.teyzen gençmiydi?Allah sabırlar versin canım.
çörek otu macunu bal ile yapılması öneriliyor.o nedenle azcık baldan bişi olmaz diye düşünüyorum
yada cörek otunu kaynatıp suyunu içebilirisniz tanelerinide yumuşadıgı için cıgner yutarsınız.böle olmazmı ki?
lekelenmelerine dikkat et bengü dr konuş
sağol canım
21 nde denememi var hadi hayırlısı olsun
o zaman çok çekmeden Allah kurtarmış canım,tekrar başın sağolsun.sağol canım kanser hastasıydı allah kurtardı
bengu lekelerine dikkat et cnm.cok yorulmamaya calışş.doktora ne zaman gideceksin
canım kocaya söyledim 21 sabah 6 da gün aldım dedim.çok güldü gün aldım dememe sonra yok ben 6 da kalkmam dedi.ben de kızdım ne var dedim zaten 21 i çalışma günümüz ha sabah ha akşam ne farkeder bi deneyelim dedim.yok mok dedi ama ben onu kaldırmasını bilirim.saati kurucam
ooo valla bioritme göre yumurtlama günüm erkek olması lazım.amaaaannn napıyım ben elimden geleni yapıcam gerisini mevlama bıraktım hayırlısı olsun artık.
çok açık renkte geliyordu tabi hemen doktorumu aradım.tek bir doz dahi atlamayacaksın dedi.dün bir defa silinirken gördüm.bugün çok şükür yok.genelde ilk aylarda oluyormuş ama dikkat etmek lazım.umarım bu lekelenmelerden kurtulurum,çok evham yapıyorum,elim yüreğimde sanki..bir kere geçmişte kötü bir deneyim yaşadımya herşeyi ona yoruyorum ama moralimi yüksek tutmak zorundayım.
bu arada rengin bernil hatıra ve momof mesajlarınızı aldım ve kafa karışıklığım sayenizde çözüme kavuştu bunun için size çoooookkkk teşekkür ederim kızlar
tavsiyelerinizi uygulıycam hiç şüpeniz olmasın
sağol canım amin inşallah.sen ne durumdasın??
hayırdır kızz ne mesajı.
kadının orgazm olup olmama konusndaki soru işaretinmi??
cevaplarıda yaz bilmeyenelerde ögrensin yaw.
sabah ilişki olcaksa mümkünse kocan cok aktif olmasın.yorgun bitkin olsun:))
sıcak duş aldır önce iyice mayışsınnn
bioritime göre cinsiyet yorumlamada fiziksel ve duygusal enerjin önemlidir.buna göree ilişki günü baz alınırr.
ben hep böle baktım tutuyor genelde.
zaten yumurtlama gününe göre bakılması cok zor.millet ilişki gününü bilmiyor ,yumurtlamayı nasıl anlıcak aklında tutcak.
ben bunu yapmayı düşünmüyorum Elara zaten emin olamıyorum ne zaman çatladığına
hani birde erken çatlatıyo diyorsunuz ya
dr bi gideyim ondan sonra bakacağız artık
bende merak ettim valla
herkes ona mesaj yollamış :)))
bende iyiyim çok şükür.siz neler yaptınız bakayım,dün siteye öğleden sonra giremedim.lekelenmelerim oluyordu progestan içmeye devam ediyorum.
ezel ayın kaçında doktora gideceksin canım?
çörek otu macunu bal ile yapılması öneriliyor.o nedenle azcık baldan bişi olmaz diye düşünüyorum
yada cörek otunu kaynatıp suyunu içebilirisniz tanelerinide yumuşadıgı için cıgner yutarsınız.böle olmazmı ki?
ne zmaan gitcen doktora?
durduk yere yollamamışlardır ,o bişi sorduki cevap yazdılarr gızzz:)
bu hafta sonu adetim gelir
adetimin 8. günü gitmeyi düşünüyorumm
kızların hepside konuya hakim demekki herkes cevaplamış
hayırdır kızz ne mesajı.
kadının orgazm olup olmama konusndaki soru işaretinmi??
cevaplarıda yaz bilmeyenelerde ögrensin yaw.
ben bu hafta sonu hastalanacam sanırım
ondan sonrada dr gitmeyi düşünüyorum
gerçi gitsem ne olacak onuda bilmiyorumda bende bişey yok demişti daha önceleri
eşimden tahlil isteyecek oda kesinlikle gitmem diyordu(
bende merak ettim valla
herkes ona mesaj yollamış :)))
hihih evetnapıyım aklıma takmıştım o konuyu.çokkkk sağolsunlar valla hepsi de samimi cevaplamış allah razı olsun kızlardan.ayrıntılı yazmıyım ama sonuç olarak kız için kadın orgazm olmayacak
eee ben özellikle hepsine tek tek mesaj atıp kamuoyu araştırması yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?