bebek cinsiyet belirleme..

bu arada rengin bernil hatıra ve momof mesajlarınızı aldım ve kafa karışıklığım sayenizde çözüme kavuştu bunun için size çoooookkkk teşekkür ederim kızlar
tavsiyelerinizi uygulıycam hiç şüpeniz olmasın

ben bunu yapmayı düşünmüyorum Elara zaten emin olamıyorum ne zaman çatladığına
hani birde erken çatlatıyo diyorsunuz ya
dr bi gideyim ondan sonra bakacağız artık

lekelenmelerine dikkat et bengü dr konuş

çok açık renkte geliyordu tabi hemen doktorumu aradım.tek bir doz dahi atlamayacaksın dedi.dün bir defa silinirken gördüm.bugün çok şükür yok.genelde ilk aylarda oluyormuş ama dikkat etmek lazım.umarım bu lekelenmelerden kurtulurum,çok evham yapıyorum,elim yüreğimde sanki..bir kere geçmişte kötü bir deneyim yaşadımya herşeyi ona yoruyorum ama moralimi yüksek tutmak zorundayım.

sağol canım kanser hastasıydı allah kurtardı
o zaman çok çekmeden Allah kurtarmış canım,tekrar başın sağolsun.
bengu lekelerine dikkat et cnm.cok yorulmamaya calışş.doktora ne zaman gideceksin

elaracım bu hafta gitmekten vazgeçtim,önümüzdeki hafta gideyim diyorum.daha önceki hamileliğimde koyu kahve geliyordu,şimdi akıntının içinde açıkkahve inş. önemli bişey değildir.kendimi yormamaya çalışıyorum elimden geldiğince...benim içinde dua edin :)))

sabah ilişki olcaksa mümkünse kocan cok aktif olmasın.yorgun bitkin olsun:))
sıcak duş aldır önce iyice mayışsınnn

bioritime göre cinsiyet yorumlamada fiziksel ve duygusal enerjin önemlidir.buna göree ilişki günü baz alınırr.
ben hep böle baktım tutuyor genelde.
zaten yumurtlama gününe göre bakılması cok zor.millet ilişki gününü bilmiyor ,yumurtlamayı nasıl anlıcak aklında tutcak.

bengucüm canım hiç moralini bozma doktorun dediği gibi ilacını iç ve çok yorma kendini.bence evde olduğun zamanlar uzan bence.bırak yemeği filan düşünme.progesteronu ben de kullanmıştım gerçekten iyi geliyor.

hayırdır kızz ne mesajı.
kadının orgazm olup olmama konusndaki soru işaretinmi??
cevaplarıda yaz bilmeyenelerde ögrensin yaw.

sağol canım amin inşallah.sen ne durumdasın??

ben bu hafta sonu hastalanacam sanırım
ondan sonrada dr gitmeyi düşünüyorum
gerçi gitsem ne olacak onuda bilmiyorumda bende bişey yok demişti daha önceleri
eşimden tahlil isteyecek oda kesinlikle gitmem diyordu (

zaten sabah benim zorumla yapacak gibi görünüyor elara
valla işte dedimya inşallah senin dediğin gibi tutar biom

ben bunu yapmayı düşünmüyorum Elara zaten emin olamıyorum ne zaman çatladığına
hani birde erken çatlatıyo diyorsunuz ya
dr bi gideyim ondan sonra bakacağız artık

ne zmaan gitcen doktora?

bende merak ettim valla
herkes ona mesaj yollamış :)))

durduk yere yollamamışlardır ,o bişi sorduki cevap yazdılarr gızzz:)

bende iyiyim çok şükür.siz neler yaptınız bakayım,dün siteye öğleden sonra giremedim.lekelenmelerim oluyordu progestan içmeye devam ediyorum.
ezel ayın kaçında doktora gideceksin canım?

canım 22 ocakta gidicem

o zaman bende balla yapayım içine arı polenide eklemeyi düşünüyorum bu akşam alıcam inşaAllah

hayırdır kızz ne mesajı.
kadının orgazm olup olmama konusndaki soru işaretinmi??
cevaplarıda yaz bilmeyenelerde ögrensin yaw.

hihih evet napıyım aklıma takmıştım o konuyu.çokkkk sağolsunlar valla hepsi de samimi cevaplamış allah razı olsun kızlardan.ayrıntılı yazmıyım ama sonuç olarak kız için kadın orgazm olmayacak

belki bu sefer gitmek ister belli mi olur.

bende merak ettim valla
herkes ona mesaj yollamış :)))

eee ben özellikle hepsine tek tek mesaj atıp kamuoyu araştırması yaptım

elara erkek bebek dietini esimde uyguluycakmi sadece kadin uygulasa yeterlimi ihlamur icebilirmiyim cay kahve yerine ben mart gibi dusunuyorum ama hala gerekli bilgileri tam olarak alamadim acilen istiyorum geckalmak istemiyorum martta esim izin alacak trde yumurta takibi yaptirmak istiyoruz diet listesini tam olarak verebilirmisin

ben ısrarla kadın orgazm olmıcak demiştimm.bişi biliyozda diyoz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…