- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.441
ben ısrarla kadın orgazm olmıcak demiştimm.bişi biliyozda diyoz dimi
saol canım,sende de mi oldu daha sonra hamileliğin nasıl geçti rahatmıydın?bende dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince.bengucüm canım hiç moralini bozma doktorun dediği gibi ilacını iç ve çok yorma kendini.bence evde olduğun zamanlar uzan bence.bırak yemeği filan düşünme.progesteronu ben de kullanmıştım gerçekten iyi geliyor.
canım 22 ocakta gidicem
elara erkek bebek dietini esimde uyguluycakmi sadece kadin uygulasa yeterlimi ihlamur icebilirmiyim cay kahve yerine ben mart gibi dusunuyorum ama hala gerekli bilgileri tam olarak alamadim acilen istiyorum geckalmak istemiyorum martta esim izin alacak trde yumurta takibi yaptirmak istiyoruz diet listesini tam olarak verebilirmisin
saol canım,sende de mi oldu daha sonra hamileliğin nasıl geçti rahatmıydın?bende dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
ezelcim iyi haberlerini bekliyorum..
evet canım ama düzenli kullanırsan ve de bol bol dinlenirsen geçer allahın izniyle.ben 1 ay kullandım sonra çok rahattım canım.
ben ısrarla kadın orgazm olmıcak demiştimm.bişi biliyozda diyoz dimi
hatira mesajları peşpeşe yollayamamamın nedeni söledim.2 tane mesaj attım.2 mesaj kaldı
onlarıda fırsat buldukca yollıcam.
hazır aş buldunuz bide agzınıza lokma bekliyonuz ayoll
biz bu yöntemleri 1 günde araştırıp bulmadık,kimsenin keyfine görede gönderememm
cok merak ediyorsan az daha bekliceksin.
ondan kolayı ne var en kolayı o
dün cenazemiz vardı yoktum teyzem vefat etti
belkide kakule orgazm olmaya alıştı onun için zor olcaktırrr
kakulecim espiri yapıyoruzz kızma heee
kizma hayatim sende haklisinda bende beklemekten catlayacagim biran once baslamak istiyorum ihlamuru kullanabilirmiyim cay yerine
belkide kakule orgazm olmaya alıştı onun için zor olcaktırrr
kakulecim espiri yapıyoruzz kızma heee
evet canım kızma sakın şaka yaptım bende
günaydın dünya çıtırlaarıı bilinçli hatunlar hepinize günaydıınllaaarr
günaydın dünya çıtırlaarıı bilinçli hatunlar hepinize günaydıınllaaarr
günaydın hatıra sağol canım iyiyiz sen nasılsın çocukları ve eşleri postaladık burdayız
başınız sağolsun umut mekanı cennet olsun inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?