- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.461
hoşbuulduukhoşgeldinnnnnnnnn
can parçam nasılsın hoşgeldin keyifler yerinde bu aralar bakıyorum Rabbim hiç bo<masın daim etsin hep mutlu ol inşaAllah
ay ben o gözü fırlıcak gibi olan kafayı yanlışlıkla koymuşum canım yeni farkettim ya
selam kızlar..
ben bu kan yanileme işini uygulamaya çalıştım ama 2008de ikimizin de kanı yenilenmiş oldu nolcak şimdi?
canım kan yenilenmesi falan doğru değil ama çok merak ediyorsan en son kimin kanı yenilendiyse onun cinsiyeti yani doğum ayı hanginizin daha sonraysa o
hımm anladım canım çok sağol..biliyorum aslında doğru olmıycanı ama merak işte ya tutarsa hesabı
Herkese selaaammmm........ Şimdi doktordan geldim bebikim gayet iyi allaha şükür
Amaaaa cinsiyeti belli değil dahaaa doktor karar veremedi bi türlü önce kız gibi dedi sonra erkek gibi dedi sonra ben bu hafta hiçbişey demiyim yanılma payım çok yüksek bi daha ki sefere dedi. Allaha şükür sağlığı gayet iyi maşallah önemli olan o tabi ama. Keşke öğrenebilseydimm.....
ilişki günelrini
dogum tarihi
son adet tarihin ve adet döngünü yaz bi yorum yapalım
şimdi size değişik bir durumdan söz etmek istiyorum özellikle önce kızı olup da sonra oğlu olanlara seslenmek istiyorum.dün keçiören eğt araş hastanesine gitti.kızım için doçentin gelmesi bekledim.bu rada o büyük koridorda bulunanları inceledim.tam önümde sağlam çocuk polk gelen bir anne vardı.yanında da 8,9 yaşında kızı.kadın yeni doğum yapmış 1 haftalık falandı.çünkü üzerinde hamileliği vardı.neyse bebeğini muyene ettirmiş bebegini pusetin içine koymuş onun içinde giydiriyordu.3 kat pjama 2 kat çorap 3 kat üst 1 yelek ince ve kalın battaniyeye babeğini sardı .bu rada kızından hep yardım aldı.kıza pijama diyor kız veriyor.kıza çorap diyor kız veriyor.amam kız arada bir annenin isteklerine yetişemiyor.anne kız bir kızıyor anlatamam.yüksek sesle değil kızın anlayacağı şekile elinden çekerek iterek.kız çok mutsuz.ne etse annesine yaranamıyor.sonra bebeği giydirdi.bi güzel kokladı öptü.kıza oturacak yer falan vermedi yer vardı çocuk ayakta kala kaldı.kızın iç dünyası yıkık belli.anne oğlundan başkasını görmüyor.ya öyle sinirlendim anlatamam.sanki üvey.üvey bile olsa öyle yapılmaz.sonra kız bebek çantasını vb eşyaları taşıdı annesinin ardından çekip gittiler.ben de dedim ki bir gülün peşinden koşarken çiğnediğin diğer güllerin farkında değilsin.allah buna niye erkek verdi dedim.sonra buldum.ilerde çeksin diye verdi.sakın kızlar siz öyle yapmayın.inanın kızın durumu vahimdi.hiç ayrım yapmayın.sevginizi abartmayın.hiç hoş durmuyor.
adamaviiii
size özel mesaj atmaya çalışıyorum ama kutunuz dolu oldugu için gelmiyor :) Bu onuyla çok alakasız ama burayı okudugunu görünce burdan haber vereyim dedim :))
doğum 26.06.1984
SAT 3 ARALIK ilişki yumurtlama günlerinde 2 günde bir..açıkça tarih yazayım mı?
maşallahhh sevindim cnmm
ee tekrar nezaman gideceksin doktora?
1 ay daha sabrettt 4 aylık olcak ozaman yanılma filanda olmaz cnm
immuzincin içinde çinkoda var dedigim gibi.herkese selam kızlar....
saol elara bende alayım bari şu bağışıklık güçlendiren şuruptan...iştah açıyomu bari bu şurup...?inşallah açıyodur....yeme sorunumuz varda, ilaç içmemizde sorun gerçi herşeyimiz sorun bu ara....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?