bebek cinsiyet belirleme..

bi gecmişi okumayan daha yakaladımmm
ben o muska duasını sayafaya yazmıştım cnm
ayrıca sana yolladıgım dualar cok önemli.herşey dua ile bengü.1 saat daha gec uyuyabilriisnn.
ama tercih senin tabi.

demek ki kaçırmışım o zaman yazılanları ((
saol canım herşey dua üstüne kurulu zaten.tercih filan değil çalışanlar için çok zor şuan bile gözlerim kapanıyor.ama zaman yaratmak lazım haklısın.

nerdesiniz kızlarrrr
nasılsınız

burdayım geldiiiiimmm

mrb ezel sen şurubu almışsın benim eczaneden almışyazdırmadanüzerinde vapoDry yazıyo sanki yanlış almış gibi geldi bana üzeri sarı ve yeşil renkmi

canım Elara cevaplandırmış ama yazayım dedim reçetesiz vermiyorlar maleseeff

evet çalışınca zaten bütün günün işinle geçiyor eve gelince yemek hazırlamak bile zor geliyor yemek yedikten sonrada acayip bir ağırlık çöküyor hamile kalınca daha da fazladır eminim sonra hiçbirşey yapmak istemiyorsun hemen yatmak istiyorsun

ozaman bana at
benimki boşş

delüüüüüüüü

ezeeel
sen şimdiden yemeği yiyince yatağı gözlüyosan
ilerde ne yapacan ?? işe gidecen gelecen çocuğu alacaksın eve gideceksin yemek bulaşık çamaşır
çocuğu yedir uyut derken saate bi bakacaksın kaç olmuş
sonrada adamı uyutacaksın

nice güzel yaşlara
teşekkür eerim
gece saaat 3 3.5 gibi sallandı burası 4.3 deprem olmuş ALLAHTAN bişe yok :18::18:
allah yardımcınız olsun insanın yüreği ağzına geliyor valla
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım inş bişe çıkmaz

iiiiiiiiiiyyyyyyyiiiiiiiiikkkiiiiiiiiiii doğdun asidemet iyyyyyyyyyyiiiiiiiikki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun demmeeeeeetttttttttttttt
teşşşşeeekkkküürrrr ederim
cıkıyorum ben ,fazla lak lak yapmayınnn:80:
lak lak hadi bidaha lak fazla olmadı demi canım
amin canım teşekkür ederim
ev işi hiç bitmiyo ((
yapyap aynı valla
merhaba arkadaslar dogum gunun kutlu olsun cnm nice mutlu yillara eresin insallah
canım teşekkür ederim
kızlaaar bugün neden kimse yok böylee yaaa nerdesiniiiiiiiiizzz
valla biz varkende sen yoksun

ağzından bal damlıyo valla ikiz kız mı ayyy düşüncesi bile süper.allahım sen duyuyorsun sesimizi

bizde seni tanıdığımız içinnnnnçok mutluyuz

aa sizde bugün maç var dimi.hadi hayırlısı olsun hakkında.sana güveniyoruzz ,nakavt et kocanıı

gecmiş olsunnn

bizde seni seviyoruzz

delüüüüü maç varmışmış

bnde kaçıyorum oğluşum gelecek okuldan akşama görüşürüz fatmagülün suçunu bulabilirsek tabiii

kızlar bugun gezmedeydım sabah cıktım oyuzden gıremdım bugun

sımdıde ev toplayacam sıll supur aksam olur

ısler bıtıreyım gelırım hepınızı öpuyorum

rengın cnm gecmıs olsun....

kızlar bugun gezmedeydım sabah cıktım oyuzden gıremdım bugun

sımdıde ev toplayacam sıll supur aksam olur

ısler bıtıreyım gelırım hepınızı öpuyorum

rengın cnm gecmıs olsun....

sağol canım hoşgeldin iyi yapmışsın bazan bunalıyo insan dimi bende bugün koştura koştur ayaptım bakalım sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…