- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.721
bi gecmişi okumayan daha yakaladımmm
ben o muska duasını sayafaya yazmıştım cnm
ayrıca sana yolladıgım dualar cok önemli.herşey dua ile bengü.1 saat daha gec uyuyabilriisnn.
ama tercih senin tabi.
gecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım
1 yaş daha yaşlandımşimdiden hepinize günaydınnnnn:92::92::92::92:
anlamıştım elara eşime söylemiştim yazdır eczane vermiyo die o tabi alırım die almış oda benzerini vermiş tahmin etmiştim zaten
gece saaat 3 3.5 gibi sallandı burası 4.3 deprem olmuş ALLAHTAN bişe yok :18::18:
Elara yaaa özel mesaj atıcam posta kutun doluuuuuuu
nerdesiniz kızlarrrr
nasılsınız
mrb ezel sen şurubu almışsın benim eczaneden almışyazdırmadanüzerinde vapoDry yazıyo sanki yanlış almış gibi geldi bana üzeri sarı ve yeşil renkmi
demek ki kaçırmışım o zaman yazılanları((
saol canım herşey dua üstüne kurulu zaten.tercih filan değil çalışanlar için çok zor şuan bile gözlerim kapanıyor.ama zaman yaratmak lazım haklısın.
ozaman bana at
benimki boşş
teşekkür eerimnice güzel yaşlara
allah yardımcınız olsun insanın yüreği ağzına geliyor vallagece saaat 3 3.5 gibi sallandı burası 4.3 deprem olmuş ALLAHTAN bişe yok :18::18:
teşşşşeeekkkküürrrr ederimhayırlı haberlerını beklıyoruz canım inş bişe çıkmaz
iiiiiiiiiiyyyyyyyiiiiiiiiikkkiiiiiiiiiii doğdun asidemet iyyyyyyyyyyiiiiiiiikki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun demmeeeeeetttttttttttttt
lak lak hadi bidaha lak fazla olmadı demi canımcıkıyorum ben ,fazla lak lak yapmayınnn:80:
amin canım teşekkür ederimhavalar biraz ısınsınn görüşelimmm bi günn
7 kişiyiz ankaralı olan.
görüşelim valla yokmu başka ankaradan havalar ısınana kadar belki biraz daha çoğalırız kızyanlız allah kısmet ederse ozamana kadar hepimiz hamişde oluruz ooooohhhh
cnm mutlu ,saglıklı,huzurlu yıllarrrr
inşallah bu yeni yaşında birde kız bebegin olurr
yapyap aynı vallaev işi hiç bitmiyo((
canım teşekkür ederimmerhaba arkadaslardogum gunun kutlu olsun cnm nice mutlu yillara eresin insallah
valla biz varkende sen yoksunkızlaaar bugün neden kimse yok böylee yaaa nerdesiniiiiiiiiizzz
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
nice yaşlara canım inşallah yeni yaşında güzel haberler alırsın.kızını kucağına almayı nasip etsin rabbim günaydın kakule maşallah neşene hayran kaldım kız sen bu neşeyle ikiz kız yaparsın gazan mübarek olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah zafer senin
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm. evet artık elimizden gelen dua etmek ve sabredip beklemek. inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder. burada müjdeli haberleri de paylaşırız. sizleri tanıdığım için çok mutluyum.
aa sizde bugün maç var dimi.hadi hayırlısı olsun hakkında.sana güveniyoruzz ,nakavt et kocanıı
gecmiş olsunnn
bizde seni seviyoruzz
gece saaat 3 3.5 gibi sallandı burası 4.3 deprem olmuş ALLAHTAN bişe yok :18::18:
ozaman bana at
benimki boşş
kızlar bugun gezmedeydım sabah cıktım oyuzden gıremdım bugun
sımdıde ev toplayacam sıll supur aksam olur
ısler bıtıreyım gelırım hepınızı öpuyorum
rengın cnm gecmıs olsun....
kızlar bugun gezmedeydım sabah cıktım oyuzden gıremdım bugun
sımdıde ev toplayacam sıll supur aksam olur
ısler bıtıreyım gelırım hepınızı öpuyorum
rengın cnm gecmıs olsun....
bestembenim burdamısın sana bişey sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?