bebek cinsiyet belirleme..

merhabalar herkese...
uuzn süredir giremiyordum bazı tatsızlıklar yaşandı hastalıklar ölümler.... sizleri merak ettim bilgileri öğrenip uzaklaşanlardan değilim inşallah herkesin Allahım gönlüne göre vermiştim ilk sayfadaki tabloya göz gezdirdim genelde tutmuş anladığım kadarıyla
ELARA İNŞLH SENİNDE ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR gercekten cok yardımseversin sen
kendinize ve beklerinize iyi bakın hooşcakalın..

bi gecmişi okumayan daha yakaladımmm
ben o muska duasını sayafaya yazmıştım cnm
ayrıca sana yolladıgım dualar cok önemli.herşey dua ile bengü.1 saat daha gec uyuyabilriisnn.
ama tercih senin tabi.

Slmm kızlar nasılsınız yarın doktora gidicem testlerin sonucunu göstericem inş. bişey çıkmaz iyi haberler vardır umarım biraz bakayım geçmişe
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım inş bişe çıkmaz
gecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım

1 yaş daha yaşlandım şimdiden hepinize günaydınnnnn:92::92::92::92:

iiiiiiiiiiyyyyyyyiiiiiiiiikkkiiiiiiiiiii doğdun asidemet iyyyyyyyyyyiiiiiiiikki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun demmeeeeeetttttttttttttt

mrb ezel sen şurubu almışsın benim eczaneden almışyazdırmadanüzerinde vapoDry yazıyo sanki yanlış almış gibi geldi bana üzeri sarı ve yeşil renkmi

tam cıkıyordum seni gördüm
hoşgeldinn merak ettik sen

yalnış şurubu almışsın
size yolladıgım öneriler mesajında tam ismi yazıyor okumadınmı
googleden bak şekline şemaline

anlamıştım elara eşime söylemiştim yazdır eczane vermiyo die o tabi alırım die almış oda benzerini vermiş tahmin etmiştim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…