bebek cinsiyet belirleme..

ben resimdeki bebişini yerim senin:))) günaydın canım nasılsın?

iyiyim bengücüm bomba gibiyim inşaAllah az kaldı bebeğime kavuşmama hissediyorum Rabbim nasip edecek çörek otu bal tarçın karışımınıda yaptım akşam yemeğe başladım bide Allah kısmet ederse polen alıp eklicem içine bol bol yumurtlayayım inşaAllah bide doktorunda yumurta takibi yapacak olması çok umutlandırdı beni

sen nasılsın bebişin nasıl kendini kötü hissetmiyorsundur umarım kendimi senin yerine koyuyorum duygularını çok iyi anlıyorum bebek sevincini tam olarak yaşayamıyorsun hep içinde bir korku var ama Rabbim çok büyük önce bir sınav yaptı inşaAllah hayırlı bir oğluş nasip edip mükafatını verecektir

senin için çok sevindim benimde içime doğan iyi şeyler var canım,hakkında hayırlısı...en kısa zamanda meleğin göbüşüne gelir inş.
aslında benim duygularımı çok iyi tahmin etmişsin aynen öyle ezelcim.gitgeller yaşıyorum sevinç ve hüzün sanki bir arada.Allaha çok dua ediyorum bu kez bebeğim beni bırakmasın diye.onun dışında uyku ve tembellik var bide lekelenme oluyor bazen.atlatacağım Allahın izniyle :)))

hadi hayırlısı inşallah
dualarınıda yapıyosun dimi

elara toplasana ankaralıları bir araya kız

havalar biraz ısınsınn görüşelimmm bi günn
7 kişiyiz ankaralı olan.

gecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım

1 yaş daha yaşlandım şimdiden hepinize günaydınnnnn:92::92::92::92:

cnm mutlu ,saglıklı,huzurlu yıllarrrr
inşallah bu yeni yaşında birde kız bebegin olurr

günaydınnnnnnnnn kızlarrrr ok güzel bir gün.bugün büyük gün 3 günlük çalışma başlıyorrrrrinanıyorm bu sefer olacak inşallah

aa sizde bugün maç var dimi.hadi hayırlısı olsun hakkında.sana güveniyoruzz ,nakavt et kocanıı

günaydın hanımlaaaaaaaar nasılsınız bizim ev hastane gibi oldu şimdide büyük kızım hasta yatıyo elimde adaçayı kekikle geziyorum aartık

gecmiş olsunnn

Kızzlaar hepinize günaydıınnn topikte kim var kim yoksa hepinizi seviyoruuummm ççookk mutlu günleeerr geçirmenizi diliyoruuuuuuuummm
bizde seni seviyoruzz

günaydın kızlar nasılsısnız????
bugün öğlene kadar giremem sanırım muhasebeci gelecek yıl sonu işlemlerimiz var
ne var ne yok bi bakayım dedim

kolay gelsinnn cnm

sagol cnm Allah kabul etsin dualarını

bengü sana dularaı yollamıştım onları uyguluyormusun?

mrb canım nasılsın? şimdilik dört dörtlük uygulayamadım.malum gündüz iş akşam da yemekten sonra uyuyorum bu ilaçta beni sersem yaptı.üzerimizde taşıyacağımız bir muska varmış sen onu kimler istiyor diye soruyordun bana gönderebilirmisin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…