- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.681
ben resimdeki bebişini yerim senin:))) günaydın canım nasılsın?
günaydın hanımlaaaaaaaar nasılsınız bizim ev hastane gibi oldu şimdide büyük kızım hasta yatıyo elimde adaçayı kekikle geziyorum aartık
gecmis olsun hemsire hanim allah sifa versin
kızlaaar bugün neden kimse yok böylee yaaa nerdesiniiiiiiiiizzz
sağol canım ya allah razı olsun bide temizlik yapıyorum burayada yetişiyoruminanılmaz ailedeki kadın gibi oldum kollarım lastik gibi
iyiyim bengücüm bomba gibiyim inşaAllah az kaldı bebeğime kavuşmama hissediyorum Rabbim nasip edecekçörek otu bal tarçın karışımınıda yaptım akşam yemeğe başladım bide Allah kısmet ederse polen alıp eklicem içine bol bol yumurtlayayım inşaAllah bide doktorunda yumurta takibi yapacak olması çok umutlandırdı beni
sen nasılsın bebişin nasıl kendini kötü hissetmiyorsundur umarım kendimi senin yerine koyuyorum duygularını çok iyi anlıyorum bebek sevincini tam olarak yaşayamıyorsun hep içinde bir korku var ama Rabbim çok büyük önce bir sınav yaptı inşaAllah hayırlı bir oğluş nasip edip mükafatını verecektir
senin için çok sevindim benimde içime doğan iyi şeyler var canım,hakkında hayırlısı...en kısa zamanda meleğin göbüşüne gelir inş.
aslında benim duygularımı çok iyi tahmin etmişsin aynen öyle ezelcim.gitgeller yaşıyorum sevinç ve hüzün sanki bir arada.Allaha çok dua ediyorum bu kez bebeğim beni bırakmasın diye.onun dışında uyku ve tembellik var bide lekelenme oluyor bazen.atlatacağım Allahın izniyle :)))
elara toplasana ankaralıları bir araya kız
gecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım
1 yaş daha yaşlandımşimdiden hepinize günaydınnnnn:92::92::92::92:
hadi hayırlısı inşallah
dualarınıda yapıyosun dimi
günaydınnnnnnnnn kızlarrrr ok güzel bir gün.bugün büyük gün 3 günlük çalışma başlıyorrrrrinanıyorm bu sefer olacak inşallah
günaydın hanımlaaaaaaaar nasılsınız bizim ev hastane gibi oldu şimdide büyük kızım hasta yatıyo elimde adaçayı kekikle geziyorum aartık
bizde seni seviyoruzzKızzlaar hepinize günaydıınnn topikte kim var kim yoksa hepinizi seviyoruuummm ççookk mutlu günleeerr geçirmenizi diliyoruuuuuuuummm
günaydın kızlar nasılsısnız????
bugün öğlene kadar giremem sanırım muhasebeci gelecek yıl sonu işlemlerimiz var
ne var ne yok bi bakayım dedim
günaydın berra tatlım hepimizin duası seninle, olacak inşallah sen elinden geleni yapttın bundan sonrsı sadece beklemek biraz sabırlı ol rabbim dualarımızı çevirmeyecek inşallah biliyomusun ben bu topiği çok seviyorum hani burada sadece yöntemleri öğrenmiyoruz ben burada toplu duayıda görüyorum önceden hep rabbim bize diye dua ediyodum şimdi tüm isteyenler die dua ediyorum hep aklıma sen bengü elara bernil vs isimleriniz geçiyo aklımdan hiç üzülme tevekkül et olacak inştoplu duanın önemi malum
ev işi hiç bitmiyo((
elara özel msj gönderdim bakarmısın
saol umutcum,elimden geldiğince yapıyorum.sen ne yaptın var mı bir gelişeme merak ettim
mesaj sürem doluu.bitsin cvp yazcam
bengü sana dularaı yollamıştım onları uyguluyormusun?
saol umutcum,elimden geldiğince yapıyorum.sen ne yaptın var mı bir gelişeme merak ettim
ooooo Elara gelmiş tamam sayfalar şimdi su gibi ilerler
konuk sanatçılarda sayfaya girerler
bengü sana dularaı yollamıştım onları uyguluyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?