bebek cinsiyet belirleme..

ben görünce birden vajinusmus oldum 1 ayda anca yapabildimmm

hadi hayırlısı canım

kızlar selam.evet geri sayım benim için başlasın bu ay inşallah tutacak.
namaz dua dahil uygulanacak ne varsa uyguladım...
kitte pozitif olan ikinci günün sonunda ve silik çıkınca iki defa denedim...
sadece bio ritim kız...ama ben tutarsa oğlum olacağı konusunda inançlıyım.olmazsada sağlıklı olsun rabbimin taktiri.oğlumda olsa kızımda olsa önce sağlık sağlık sağlık...

süpersin cnmm.Allah gönlüne göre verir inşallahh
bende cok ümitliyim senden bu ayyy

bu arada ay tam dolunaydı.....

evettt kakule için takvime baktımmm dün dolunaymışşş.eger bugün olsaydı kakuleye ilişkiye girme dicektimm:))

Herkese selaaammm ...... Ben yemeğimi hazırlayıp geldim herkes kaçmışşş

selammm.ne yemegi yaptın?
bende karnıbahar kızartacam bugün.şuan haşlanıyorrr
salataa bide corba var ,tatlı olarakta tavuk gögsü yaptım tam kız dietine uygun bol sütlü unlu ve şekerli:)

momof erkekteki spermlerin iyonları degişmez dimi??
yani elektronik eşyaların içinde olan erkegin spermlerii etkilenirmi yada hangi yönde etkğilenir

selammm.ne yemegi yaptın?
bende karnıbahar kızartacam bugün.şuan haşlanıyorrr
salataa bide corba var ,tatlı olarakta tavuk gögsü yaptım tam kız dietine uygun bol sütlü unlu ve şekerli:)

Oh afiyet olsun canım Nasıl olsa diyete başlayınca sütten mahrum kalıcaz şimdiden depo edelim di mi gözümüz doysun sütlü tatlıya.. Ben de çayı çok seviyorum ya nasıl olacak bilmiyorum çok zorlanıcam ama irademe hakim olurum inşallah. Hamileyken de kesmiştim çayı isteyince oluyor

cnm hadı ıns saglıcakla kal ogluna hamıs...

oh massallah ellerına saglık cnm afıyet olsun....
bu konu 1 kere bakmayla ögrenilcek bişi degil
gecmişi fırsat buldukca okur sayfaayı oku,takıldıgın yerde soru sor yöntem sapıgı olursunn
ay ne guldum valla cok haklısın cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…