bebek cinsiyet belirleme..

momof erkekteki spermlerin iyonları degişmez dimi??
yani elektronik eşyaların içinde olan erkegin spermlerii etkilenirmi yada hangi yönde etkğilenir

spermlerin iyonlari degismez, yani y ler negatif yuklu, x ler pozitif yukludur. Ama semen in iyolarini pozitif yukleyerek y lerin iyi ulasmasi saglanabilir. Pozitif iyonlar, diyet ve elektronik cihazlarla olusur. laptop telefon vs.

momofa bişey sorayım:canım sen ikinciyide kız istedim hatta kız olsun diye yöntem uyguladım demiştin.ben buna şaşırdım.doğrusu hiç ikincide aynı cinsiyet olsun diye düşünen heleki bir kızın üstüne bir kız daha isteyen görmedim.gerçi herşey allahın takdiri ama sen neden böyle bir düşünce içindeydin merak ettim ben :)

yok kız onca sayfayı nasıl okim ben
çok üşengecim
özeti filan varmı bu sayfaların

armut piş agzıma düş diyon yaniii
yok cnm pişmiş armut burda bulunmuyor maaleseff

spermlerin iyonlari degismez, yani y ler negatif yuklu, x ler pozitif yukludur. Ama semen in iyolarini pozitif yukleyerek y lerin iyi ulasmasi saglanabilir. Pozitif iyonlar, diyet ve elektronik cihazlarla olusur. laptop telefon vs.

tmm cnm anladım.tahmin ettigim gibi
bi arkadaşın eşi elektronik eşyaların satıldıgı işde calışıyormuş.erkek cocukta istiyorr
ben yumurtamı + iyonla yükleirm ama eşimin spermleri çalıştıgı işyerinden etkilenirmi diye sormuşşş
ama aynı cevapları vermişizz

Slmm kızlar nasılsınız ben iyyim doktora gitim bi problem yok sadece kanım biraz düşükmüş okadar başka sorun yok sizlerde iyisiniz inş. hayırlı haberlerinizi bi okuyumm

pardon kesinlikle niyetim öyle değildi armut piş ağzıma düş diyecek nitelikte insan değilim
şaka yapayım dediydim
iyi akşamlar

Son düzenleyen: Moderatör:
yaprak sevindim canım bir sorun olmamasına.
aman fazla ayakta kalma varis olmasın:)hamilelikte çok oluyo
benimde tek takıntım odur.varislerime hergün yeni damar eklenmişmi diye bakıyom da
hamile kalsam nolcam kimbilir

yaprak sevindim canım bir sorun olmamasına.
aman fazla ayakta kalma varis olmasın:)hamilelikte çok oluyo
benimde tek takıntım odur.varislerime hergün yeni damar eklenmişmi diye bakıyom da
hamile kalsam nolcam kimbilir

Valla doğru canım ya şimdiden yırtılmaya başladım bende kırmızı kırmızı oldu heryerim doğuma kadar nolur bilmem çocuk iyide vucut denen bişey kalmıyo valla bu sefer hepten kötü olucak sanırım

Kizim dogana kadar hep oglum olsun istemistim. Kiz annesi olamam o kadar hassas, ince dusunceli olamam gibi geliyordu. Bir de erkek cocuklari hep cok sevimli gelirdi. Kizim dogunca hersey yon degistirdi. Esim zaten kiz cocuklarini daha cok sever, ikimiz de asik olduk kizimin guzelligine. Cok farkli bir duygu, anlatamiyorum ama kalbimizi eritiyordu.. Buyudukce bu hislerimiz de buyudu. Ve ikinciyi dusundugumuzde, bundan bir tane daha olmali diye dusunduk :) Esim de ben de, elalem ne der diye hic dusunmedik hayatimizda, ne evlenirken, ne hayatimizi yasarken, ne de cocuklarimizi yetistirirken.. Cinsiyet meselesinde de ayni sey gecerli. Esim tek erkek cocuk, kayinvalidemler de isterler elbet bir erkek torunlari olsun ama dindar insanlar, illa soyle olsun boyle olsun diye diretmezler.
Bir de tecrubeyle sabittir ki, her bir kadinin bir kiz kardesi olmali. En yakin dostun bile olsa kiz kardesin yerini tutamaz. Sana darilsa da, yorulsa da, ayni batinda buyumenin bagi farklidir. Muthis bir terapidir kiz kardesle muhabbet. Negatif enerjini alir.. Erkek kardes de iyidir tabii ama kiz kardesin yerini tutamaz. Simdi de ilk basta ki erkek sevgimi tatmak icin, erkek istedim Rabbimden. Elimden geleni de yaptim. Ama sunu da soyleyeyim ki, 10 tane kizim olsa hic uzulmem.. Peygamberimiz sav. bosuna buyurmamis, "erkek cocuklarini seviniz, zira kizlar zaten kendini sevdirir". Kiz cocuklari kesinlikle anne ve babayi ehlilestiriyor, sakinlestiriyor bir bakima terbiye ediyor. Bak simdi ozledim kizlarimi, 1 saat kaldi cikmama.

Ne kadar güzel yazmışsınız.:90:

Yaprak gözünaydın bebişin keyfi yerindeymiş çok sevindim. Bir de sigarayı hiç içmesen ne güzel olur. Yanlış anlama yaprakçım akıl vermek gibi değil kesinlikle zaten sen bunları çok iyi biliyorsun ama ben sigaralı bir ortamda büyüdüm ve sigaradan aşırı derece tiksindiğime çok üzülüyorum bebişler etkilenecek diye. Kızımı köşe bucak kaçırıyorum sigaralı ortamdan elimden geldiğince. İnşallah bırakmışsındır.

Momof, kızlar hakikaten çok farklı oluyor. Allah isteyen her kadına tatırsın kız annesi olmayı. Benim eşimde senin gibi aslında 3 kız istiyordu şimdi iki tanede olsa olur diyor:) Gel de bu adama diyet yaptır şimdi İkisinden de olsa çok sevineceğim ama hayırlısı sağlıklısı olsun Allah ım neyi takdir ettiyse artık.

Son düzenleme:
Slmm kızlar nasılsınız ben iyyim doktora gitim bi problem yok sadece kanım biraz düşükmüş okadar başka sorun yok sizlerde iyisiniz inş. hayırlı haberlerinizi bi okuyumm

yaprakçım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım varislerin normaldemi var yoksa hamilelik varisimi

bebeğinde bir sorun olmamasına çok sevindim yaprak bebeklerimiz sağlıklı olsunda vucut yırtık olsun farkyapmaz canım

momof gerçekten çok güzel yazmışsın canım.
iyiki iki kızım oldu dedirttin gene:)
gerçi benim oğlan yapmaya mecalim kalmadı hasbelkader napalım:97:

Yaprak, sen sigara mi iciyorsun? Ben bunu gormedim mi ya da unutmus da olabilirim. Denk geldi, dun descovery health kanalinda, annesi hamileyken sigara icin 25-55 yas arasi grupda genis capli bir istatistik calismasi yapmislar. Ve sonuc cok vahim, en baskin ozellik ofke kontrolu ve psikolojik kaygi ve anksiyete sikayetleri. Ikinci sirada, diabet, hipertansiyon ve kalp damar hastaliklari geliyormus. Yani zir cahil doktorlarin gunde bir kac taneden olmezsin zirvalari direk cope gidiyor. Belki anne olmuyor, ama bebegin canini kisa ve uzun vadede fena halde yakiyor. Bu denli bencil olan anneler oturup bir daha dusunmeliler. Yaprak sahsi algilama, sahsina degil, sigarana tepkim. Iradenin hakkini verebilecegine inaniyorum. Tek yapman gereken istemek. Rabbim sana istedigin erkek bebegi bagisladi, bu senin ogluna ve Rabbine borcun.. Lutfen bosverme, bosverilecek en son sey yavrularimiz ve onlarin sagligi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…