bebek cinsiyet belirleme..

gecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım

1 yaş daha yaşlandım şimdiden hepinize günaydınnnnn:92::92::92::92:
doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallah

allah gönlüne göre versin canım, inşallah alırız burdan erkek bebek haberini

spermlerin iyonlari degismez, yani y ler negatif yuklu, x ler pozitif yukludur. Ama semen in iyolarini pozitif yukleyerek y lerin iyi ulasmasi saglanabilir. Pozitif iyonlar, diyet ve elektronik cihazlarla olusur. laptop telefon vs.
bilgi için teşekkür, bende merak ediyordum spermlerin için yükte değişşiklik söz konusu oluyormu diye

Slmm kızlar nasılsınız ben iyyim doktora gitim bi problem yok sadece kanım biraz düşükmüş okadar başka sorun yok sizlerde iyisiniz inş. hayırlı haberlerinizi bi okuyumm

çok sevindim canım, kendine ii bak kan yapıcı şeyler ye

gecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım

1 yaş daha yaşlandım şimdiden hepinize günaydınnnnn:92::92::92::92:
gec oldu bıraz ama dogum gunun kutlu olsun aılenle nıce mutlu senelere
günaydın hanımlaaaaaaaar nasılsınız bizim ev hastane gibi oldu şimdide büyük kızım hasta yatıyo elimde adaçayı kekikle geziyorum aartık
cnm cok gecmıs olsun ıhlamur ve sıcak suya bal en ıyı ılac ıns en kısa zamanda atlatırsınız
canım bende bişey yok şu an pazar günü adetimi bekliyorum ondan sonra bakalım
şurubumuda aldım bu ay
kız umut bıraktıgım gıbısın hala ne adetı beklıosun bebısı bekle artık bak senı zorla dra yolluycaz ıns en kısa zamanda rabbım gonlune gore verır
aaa geçmiş olsun.ben de çok korkarım allahım korusun yaaa.

cnm denemelere basladın sanırım rabbımg onlundekını verır ıns
cnm bosver nefret etsende esının yanında olman lazım dıye dusunuyorum bende cok rahatsız oldugum zamanlar oluyor ben kendım ıcmıyorum ama esımın aılesı ıcıyor her bır ortamda cok bunalıyorum orda olmak bıle uzuyor benı ama gormemezlıkten gelıp yınede esımın yanında oluyorum ıns ıyı vakıt gecırırsın
bu arada ay tam dolunaydı.....
cnm hadı hayırlısı ıns bebegın senınledır ve rabbım gonlundekını verır
Slmm kızlar nasılsınız ben iyyim doktora gitim bi problem yok sadece kanım biraz düşükmüş okadar başka sorun yok sizlerde iyisiniz inş. hayırlı haberlerinizi bi okuyumm
cok sevındım cnm rabbıms ag saglım kucagına almayı nasıp etsın ıns
momof gerçekten çok güzel yazmışsın canım.
iyiki iki kızım oldu dedirttin gene:)
gerçi benim oğlan yapmaya mecalim kalmadı hasbelkader napalım:97:
degılmı aynen yaaa:)
iyi akşamlar arkadaşlar

cnm ıyı aksamlar hosgeldın sana gecenlerde yorumcuya bakman ıcın dıger topıkten yazmıstım musaıt olursan bakmanı ısterım tskler:)

vajinal dus degil, direk uyguladim karbonati parmakla...
anam parmak falan momof
Doğum günün kutlu olsun şekerim nice yıllara sağlıkla inşş.
teşekkür ederim
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
kakule bide yatagının altına kız bebegine ait bişiler koy pembe renkteee
anam elara faydası oluyomu kız kız bebeğine ait bişeyinbende deneyim

arkadaşlar nihayet burdayım bilg tamirden geldi yinede takılıyo ben çok hastalandım birsürü ilaç içtim adet oldum bugün bitti yarın artık denemelere başlıycaz inşallah Elara bioritme bakablecek misin kız günleri için bu ay 16sında adet oldum geçen ay 20 ydi24 gün oldu döngüm dengem bozuldu bu durumda yumurtlama günüm 12. gün mü oldu yani şimdi benim

arkdaşalar hepinize iyi geceler....ben raporluyum ve 3 hafta daha evde yatıcam..biliyosunuz kızım rahatsız dı daha ağırlaştı ve hastaneye yatırmak zorunda kaldık ve dün taburcu oldu..çok şükür şimdi iyileşti sayılır...ben pazartesi rapor almak için doktora gittim devlet hastanseine orada da ultrason la baktılar miniğimin kalbi atıyo...6 haftalıken ultrason da sağda duruyodu 7+1 ken ultrason kağıdında solda duruyo..bakalım buda beni biraz heveslendirdi...benden haberler bu kadar biraz geçmişi okucam...

cnm gözün aydın maşallahhh sizeee

kesinlikle cok haklısın.bende tek kızım ve hiç memnun degilim bu durumdann
o nednele kzıma bi kız kardeş istiyorum
2.bebegim kız olsada cok mutlu olcam.
zaten 3 tane düşünüyorum bitanede oglum olsa hiç fena olmaz:)

elara öyle methettiki fatmagüle bakıyom.
aşkı memnu tadındaymış hakkaten

amaa süper dizi dimiii
kerimin bakışlarınaa bayılıyorrrumm

yok cnm vazgectim gitmicemm.eşim içinde olsa bazı degerlerden ödün veremem ben
eşimede söledim anlayışla karşıladııı.bize göre degil böle ortamlar .hiç haz almıyorumm
eşimde 1 saat kalıp gelcek.sonra beraber cıkcaz dışarı:)
o da cok rahatsız içki olayından.

gecmiş olsun
tarihleirni yaz bakayım bioritimee
bu ay mı denicen?

cnm kızının iyileşmesine sevindim.Allah bidaha göstermesinn
usg resmine sevindimmmmm:) inşallahhh ogluşun olurrr
resimi yükleme şansın varsa bide biz bakalımmmm

cnm cok gecmıs olsun sukur gene atlatmıssın...

cok sevındım bebısınede usg resmınede

ıns gonlundekındendır cnm hadı hayırlısı....
cnm ya bende kız kardesın ezıklıgını cok hıssetmısımdır

kızlarıma bakıyomda bazen dıyomkı ne guzel bırbırlerıne destek olacaklar

ıns bıde oglumuz olurda onunda tadına bakarız cnm

Pekmez ye, iron almaya basladin miydi sen..
İron ne canım ya anlayamadım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…