- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.821
momof gerçekten çok güzel yazmışsın canım.
iyiki iki kızım oldu dedirttin gene:)
gerçi benim oğlan yapmaya mecalim kalmadı hasbelkader napalım:97:
momofcum bişi sormak istiyorum sen oğluşunda vajinal duşla ilgili bi yöntem denemişmiydin?
yaa öylebirgeçerzamanki nin osmanı ölüyor galiba kızlar.
çok üzüleceksiniz yaa
iyiki bakmadım o filme şükkür
doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallahgecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım
1 yaş daha yaşlandımşimdiden hepinize günaydınnnnn:92::92::92::92:
kızlar selam.evet geri sayım benim için başlasın bu ay inşallah tutacak.
namaz dua dahil uygulanacak ne varsa uyguladım...
kitte pozitif olan ikinci günün sonunda ve silik çıkınca iki defa denedim...
sadece bio ritim kız...ama ben tutarsa oğlum olacağı konusunda inançlıyım.olmazsada sağlıklı olsun rabbimin taktiri.oğlumda olsa kızımda olsa önce sağlık sağlık sağlık...
bilgi için teşekkür, bende merak ediyordum spermlerin için yükte değişşiklik söz konusu oluyormu diyespermlerin iyonlari degismez, yani y ler negatif yuklu, x ler pozitif yukludur. Ama semen in iyolarini pozitif yukleyerek y lerin iyi ulasmasi saglanabilir. Pozitif iyonlar, diyet ve elektronik cihazlarla olusur. laptop telefon vs.
Slmm kızlar nasılsınız ben iyyim doktora gitim bi problem yok sadece kanım biraz düşükmüş okadar başka sorun yok sizlerde iyisiniz inş. hayırlı haberlerinizi bi okuyumm
gec oldu bıraz ama dogum gunun kutlu olsun aılenle nıce mutlu seneleregecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım
1 yaş daha yaşlandımşimdiden hepinize günaydınnnnn:92::92::92::92:
cnm cok gecmıs olsun ıhlamur ve sıcak suya bal en ıyı ılac ıns en kısa zamanda atlatırsınızgünaydın hanımlaaaaaaaar nasılsınız bizim ev hastane gibi oldu şimdide büyük kızım hasta yatıyo elimde adaçayı kekikle geziyorum aartık
kız umut bıraktıgım gıbısın hala ne adetı beklıosun bebısı bekle artık bak senı zorla dra yolluycaz ıns en kısa zamanda rabbım gonlune gore verırcanım bende bişey yok şu an pazar günü adetimi bekliyorum ondan sonra bakalım
şurubumuda aldım bu ay
cnm denemelere basladın sanırım rabbımg onlundekını verır ınsaaa geçmiş olsun.ben de çok korkarım allahım korusun yaaa.
cnm bosver nefret etsende esının yanında olman lazım dıye dusunuyorum bende cok rahatsız oldugum zamanlar oluyor ben kendım ıcmıyorum ama esımın aılesı ıcıyor her bır ortamda cok bunalıyorum orda olmak bıle uzuyor benı ama gormemezlıkten gelıp yınede esımın yanında oluyorum ıns ıyı vakıt gecırırsınyarın akşam personel gecesi varmış oteldeee,dansöz filan gelcekmiş:
ofss ne giycem napıcam hiç bilmiyorumm.içkili ortamdan nefreet ediyorum.eşimde toplantıda içki içecek olanlar bizim masaya gelmesin diye uyarı yapmışşş:)))
cnm hadı hayırlısı ıns bebegın senınledır ve rabbım gonlundekını verırbu arada ay tam dolunaydı.....
cok sevındım cnm rabbıms ag saglım kucagına almayı nasıp etsın ınsSlmm kızlar nasılsınız ben iyyim doktora gitim bi problem yok sadece kanım biraz düşükmüş okadar başka sorun yok sizlerde iyisiniz inş. hayırlı haberlerinizi bi okuyumm
degılmı aynen yaaa:)momof gerçekten çok güzel yazmışsın canım.
iyiki iki kızım oldu dedirttin gene:)
gerçi benim oğlan yapmaya mecalim kalmadı hasbelkader napalım:97:
iyi akşamlar arkadaşlar
gec oldu bıraz ama dogum gunun kutlu olsun aılenle nıce mutlu senelere
teşekkür ederim
cnm cok gecmıs olsun ıhlamur ve sıcak suya bal en ıyı ılac ıns en kısa zamanda atlatırsınız
kız umut bıraktıgım gıbısın hala ne adetı beklıosun bebısı bekle artık bak senı zorla dra yolluycaz ıns en kısa zamanda rabbım gonlune gore verır
cnm denemelere basladın sanırım rabbımg onlundekını verır ıns
cnm bosver nefret etsende esının yanında olman lazım dıye dusunuyorum bende cok rahatsız oldugum zamanlar oluyor ben kendım ıcmıyorum ama esımın aılesı ıcıyor her bır ortamda cok bunalıyorum orda olmak bıle uzuyor benı ama gormemezlıkten gelıp yınede esımın yanında oluyorum ıns ıyı vakıt gecırırsın
cnm hadı hayırlısı ıns bebegın senınledır ve rabbım gonlundekını verır
cok sevındım cnm rabbıms ag saglım kucagına almayı nasıp etsın ıns
degılmı aynen yaaa:)
cnm ıyı aksamlar hosgeldın sana gecenlerde yorumcuya bakman ıcın dıger topıkten yazmıstım musaıt olursan bakmanı ısterım tskler:)
doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallah
teşekkür ederim
allah gönlüne göre versin canım, inşallah alırız burdan erkek bebek haberini
bilgi için teşekkür, bende merak ediyordum spermlerin için yükte değişşiklik söz konusu oluyormu diye
çok sevindim canım, kendine ii bak kan yapıcı şeyler ye
anam parmak falan momofvajinal dus degil, direk uyguladim karbonati parmakla...
teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun şekerim nice yıllara sağlıkla inşş.
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar selam.evet geri sayım benim için başlasın bu ay inşallah tutacak.
namaz dua dahil uygulanacak ne varsa uyguladım...
kitte pozitif olan ikinci günün sonunda ve silik çıkınca iki defa denedim...
sadece bio ritim kız...ama ben tutarsa oğlum olacağı konusunda inançlıyım.olmazsada sağlıklı olsun rabbimin taktiri.oğlumda olsa kızımda olsa önce sağlık sağlık sağlık...
anam elara faydası oluyomu kız kız bebeğine ait bişeyinkakule bide yatagının altına kız bebegine ait bişiler koy pembe renkteee
Slmm kızlar nasılsınız ben iyyim doktora gitim bi problem yok sadece kanım biraz düşükmüş okadar başka sorun yok sizlerde iyisiniz inş. hayırlı haberlerinizi bi okuyumm
Bir de tecrubeyle sabittir ki, her bir kadinin bir kiz kardesi olmali. En yakin dostun bile olsa kiz kardesin yerini tutamaz. Sana darilsa da, yorulsa da, ayni batinda buyumenin bagi farklidir. Muthis bir terapidir kiz kardesle muhabbet. Negatif enerjini alir.. Erkek kardes de iyidir tabii ama kiz kardesin yerini tutamaz. Simdi de ilk basta ki erkek sevgimi tatmak icin, erkek istedim Rabbimden. Elimden geleni de yaptim. Ama sunu da soyleyeyim ki, 10 tane kizim olsa hic uzulmem.. Peygamberimiz sav. bosuna buyurmamis, "erkek cocuklarini seviniz, zira kizlar zaten kendini sevdirir". Kiz cocuklari kesinlikle anne ve babayi ehlilestiriyor, sakinlestiriyor bir bakima terbiye ediyor. Bak simdi ozledim kizlarimi, 1 saat kaldi cikmama.
elara öyle methettiki fatmagüle bakıyom.
aşkı memnu tadındaymış hakkaten
cnm bosver nefret etsende esının yanında olman lazım dıye dusunuyorum bende cok rahatsız oldugum zamanlar oluyor ben kendım ıcmıyorum ama esımın aılesı ıcıyor her bır ortamda cok bunalıyorum orda olmak bıle uzuyor benı ama gormemezlıkten gelıp yınede esımın yanında oluyorum ıns ıyı vakıt gecırırsın
arkadaşlar nihayet burdayım bilg tamirden geldi yinede takılıyo ben çok hastalandım birsürü ilaç içtim adet oldum bugün bitti yarın artık denemelere başlıycaz inşallah Elara bioritme bakablecek misin kız günleri için bu ay 16sında adet oldum geçen ay 20 ydi24 gün oldu döngüm dengem bozuldu bu durumda yumurtlama günüm 12. gün mü oldu yani şimdi benim
arkdaşalar hepinize iyi geceler....ben raporluyum ve 3 hafta daha evde yatıcam..biliyosunuz kızım rahatsız dı daha ağırlaştı ve hastaneye yatırmak zorunda kaldık ve dün taburcu oldu..çok şükür şimdi iyileşti sayılır...ben pazartesi rapor almak için doktora gittim devlet hastanseine orada da ultrason la baktılar miniğimin kalbi atıyo...6 haftalıken ultrason da sağda duruyodu 7+1 ken ultrason kağıdında solda duruyo..bakalım buda beni biraz heveslendirdi...benden haberler bu kadar biraz geçmişi okucam...
cnm cok gecmıs olsun sukur gene atlatmıssın...arkdaşalar hepinize iyi geceler....ben raporluyum ve 3 hafta daha evde yatıcam..biliyosunuz kızım rahatsız dı daha ağırlaştı ve hastaneye yatırmak zorunda kaldık ve dün taburcu oldu..çok şükür şimdi iyileşti sayılır...ben pazartesi rapor almak için doktora gittim devlet hastanseine orada da ultrason la baktılar miniğimin kalbi atıyo...6 haftalıken ultrason da sağda duruyodu 7+1 ken ultrason kağıdında solda duruyo..bakalım buda beni biraz heveslendirdi...benden haberler bu kadar biraz geçmişi okucam...
cnm ya bende kız kardesın ezıklıgını cok hıssetmısımdırKizim dogana kadar hep oglum olsun istemistim. Kiz annesi olamam o kadar hassas, ince dusunceli olamam gibi geliyordu. Bir de erkek cocuklari hep cok sevimli gelirdi. Kizim dogunca hersey yon degistirdi. Esim zaten kiz cocuklarini daha cok sever, ikimiz de asik olduk kizimin guzelligine. Cok farkli bir duygu, anlatamiyorum ama kalbimizi eritiyordu.. Buyudukce bu hislerimiz de buyudu. Ve ikinciyi dusundugumuzde, bundan bir tane daha olmali diye dusunduk :) Esim de ben de, elalem ne der diye hic dusunmedik hayatimizda, ne evlenirken, ne hayatimizi yasarken, ne de cocuklarimizi yetistirirken.. Cinsiyet meselesinde de ayni sey gecerli. Esim tek erkek cocuk, kayinvalidemler de isterler elbet bir erkek torunlari olsun ama dindar insanlar, illa soyle olsun boyle olsun diye diretmezler.
Bir de tecrubeyle sabittir ki, her bir kadinin bir kiz kardesi olmali. En yakin dostun bile olsa kiz kardesin yerini tutamaz. Sana darilsa da, yorulsa da, ayni batinda buyumenin bagi farklidir. Muthis bir terapidir kiz kardesle muhabbet. Negatif enerjini alir.. Erkek kardes de iyidir tabii ama kiz kardesin yerini tutamaz. Simdi de ilk basta ki erkek sevgimi tatmak icin, erkek istedim Rabbimden. Elimden geleni de yaptim. Ama sunu da soyleyeyim ki, 10 tane kizim olsa hic uzulmem.. Peygamberimiz sav. bosuna buyurmamis, "erkek cocuklarini seviniz, zira kizlar zaten kendini sevdirir". Kiz cocuklari kesinlikle anne ve babayi ehlilestiriyor, sakinlestiriyor bir bakima terbiye ediyor. Bak simdi ozledim kizlarimi, 1 saat kaldi cikmama.
İron ne canım ya anlayamadım bennPekmez ye, iron almaya basladin miydi sen..
Yaprak gözünaydın bebişin keyfi yerindeymiş çok sevindim. Bir de sigarayı hiç içmesen ne güzel olur. Yanlış anlama yaprakçım akıl vermek gibi değil kesinlikle zaten sen bunları çok iyi biliyorsun ama ben sigaralı bir ortamda büyüdüm ve sigaradan aşırı derece tiksindiğime çok üzülüyorum bebişler etkilenecek diye. Kızımı köşe bucak kaçırıyorum sigaralı ortamdan elimden geldiğince. İnşallah bırakmışsındır.
Valla doğru biliyorum ama bırakamıyorum azalttım ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum inş. bi problem çıkmaz
Yok canım varisim yırtılmalarımda azdı aslında ama sanırım bunda çok olucak kızarıklıklar başladıyaprakçım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım varislerin normaldemi var yoksa hamilelik varisimi
Ama sonradan insan bakınca kendini iyi hissetmiyo yabebeğinde bir sorun olmamasına çok sevindim yaprak bebeklerimiz sağlıklı olsunda vucut yırtık olsun farkyapmaz canım
Yaprak, sen sigara mi iciyorsun? Ben bunu gormedim mi ya da unutmus da olabilirim. Denk geldi, dun descovery health kanalinda, annesi hamileyken sigara icin 25-55 yas arasi grupda genis capli bir istatistik calismasi yapmislar. Ve sonuc cok vahim, en baskin ozellik ofke kontrolu ve psikolojik kaygi ve anksiyete sikayetleri. Ikinci sirada, diabet, hipertansiyon ve kalp damar hastaliklari geliyormus. Yani zir cahil doktorlarin gunde bir kac taneden olmezsin zirvalari direk cope gidiyor. Belki anne olmuyor, ama bebegin canini kisa ve uzun vadede fena halde yakiyor. Bu denli bencil olan anneler oturup bir daha dusunmeliler. Yaprak sahsi algilama, sahsina degil, sigarana tepkim. Iradenin hakkini verebilecegine inaniyorum. Tek yapman gereken istemek. Rabbim sana istedigin erkek bebegi bagisladi, bu senin ogluna ve Rabbine borcun.. Lutfen bosverme, bosverilecek en son sey yavrularimiz ve onlarin sagligi..
Evet canım içiyorum yazdıkların çok doğru herkeste çok haklı söylediklerinde ama iradesiz değilim blkide bu alışkanlık bana hep keyif verdiğinden zor oldu ama inan çabalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?