- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.361
hırsızlarr kopyalayıp başka foruma yapıştırmışlarr
nasıl hissediyorsun canım ya
bende anlamak istiyorum ama
o tarafta ağrınmı oluyor ??
yumurta olan tarafta batar tarzda sancı oluyor.
valla i hafi heryere cekiliiii anam valla almanca olunca böyle oliiiiihahahah senin bu klavyenin i harfi cok tehlikelii:)))
ikinic gun git kizim bu sefer kafanda soru isareti kalmasin canimmmkızlar öğleden sonra dr a gitcem.....ikinci gün ama yarınmı gideyim...klomenciler sayfasında ikinci gün git dedi bi risi...napıyım..ya
lepetus çok kolay kız adetin bitince yıkan birgün sonra üç gün üst üste et.bekle...taki diğer adet zamanına göre...bolbol süt iç yoğurt ye...kız elara ilk sayfayı kaybettin canım sıkılınca bakıkıydum yaw...hırhızlar yüzünden gitti o kadar emek..emeğe saygı yok bu memlekette:)))
yasasinnnnnnkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden:teytey::dance:a.s.:sm_cool::lepi:hihoyyyt...GIZLARRRRRRRRRR BUGÜN SAYFAMIZINN 1.AY DÖNÜMÜÜÜÜÜ...kaydirigubbakcemile3:içelim:
evet su an benim var adet yeni bitti adet demeyeyimde özur kaniiiiyumurta olan tarafta batar tarzda sancı oluyor.
kızlar benimde 1 yaşında bi oğluşum var ama özel bişey yapmadım olması için kısmet böyleymiş
ikinciyi kız istiyorum nasıl yapçazzzzzzzz
elara yaşım otuz beş sen kaç yaşındasın senin kaçtaneydi.uygun olursak görüşürüz.çalışmak sorun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?