bebek cinsiyet belirleme..

çalışıyorum.evim belediyenin arkasında hemen.biri 10 yaşında diğeri 5 yaşında.analtıcam ama şimdi iş yerindeyim. yoğunluk azalsın. sizleri takip ediyorum ama.

Allah bagışlasın kızlarını cnm
ev hanımı olsaydınn görüşürdükkkk
calışan kadın olunca hafta içi full olunuyor haftasonuda ev işi ,cocuklarla ilgileniliyorr.
yaşın kac

kızlar öğleden sonra dr a gitcem.....ikinci gün ama yarınmı gideyim...klomenciler sayfasında ikinci gün git dedi bi risi...napıyım..ya
lepetus çok kolay kız adetin bitince yıkan birgün sonra üç gün üst üste et.bekle...taki diğer adet zamanına göre...bolbol süt iç yoğurt ye...kız elara ilk sayfayı kaybettin canım sıkılınca bakıkıydum yaw...hırhızlar yüzünden gitti o kadar emek..emeğe saygı yok bu memlekette:)))

umutcum kimi kadın hiç bişi yapmasada oğlu oli...kimide ne yapsa kızı olii...bizim rastgele şansımız yok...bi oğlum olsun üçüncüye rastgele yapcam.....

hiç sorma cnm yaaa.biz o kadar ugraşalım araştırıp yöntem bulalım öküzün biri gelsin kopy yapıştır yapsınn.
fazla bile kaldııı ilk sayfada bilgilerrr

benim bildigim klomene adetin 3.günü başlanıyor
bazılarıda 5.günü başlıyorr
bencede 2.gün gitmen mantıklı

yolla canım...ben zaten günde iki soda bolbol karpuz yiyorum...istemedende olsa sodyum potaysum alıyorum...protein olayına pek kafam yatmıyo.memlekette etle beslenmeyen ne kadar fakir fukara varsa boy boy oğlulları varsempatiksalakcinni...inanın bazen şu çöp karıştıran adamlara kadınlara bakıyorum iki üç çocuk oli yanlarında en az biri oğlan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…