bebek cinsiyet belirleme..

hayır usg değil.muayene ederken doktor bebeği gösteriyor.ordan biliyorum.yumurtlama olayına inanmıyorum.ben daha önce sol yumurtlamıştım ve oğlum olacaktı.çünkü hangi taraftan yumurtladığımı hissediyorum.

nasıl hissediyorsun canım ya
bende anlamak istiyorum ama
o tarafta ağrınmı oluyor ??

günaydın siz hiç uyumuyor araştırıyorsunuz herhalde .mesajları okuyunca bu gece rüylarıma kadar girdiniz.ben keçiörende oturuyorum.iki kızım var.bildiğim ve denenmiş birkaç yöntem var ama onları paylaşmak etik mi değil mi yanlış bir iş yapmış olurmuyum bilemiyorum.çünkü insanlar gördüğüm kadarı ile her yöntemi denemek istiyor.ben o kadar erkek çocuğun içinde kalınca kız için uğraştık oldu.tek kız yine yalnız kalacaktı iki kız iyi oldu .şimdi ben iki erkek istiyorum ama hayırlısı.sağ ve sol yumurta olayı biraz hikaye çatlamış yumurta veya çatlamaya yakın yumurtanın çekim gücü hızlı sağ veya solun değil hızlı koşan y spr.sayesinde yumurta dölleniyor.yumurtanın çekim gücü önemli. yumurta sağda ise y solda ise x diye bi durum yok.sağa yatmanın mantığını da sonra açıklayayım .

ay cnm anlat ya ne bılıyosan valla merak ettm???????????

kızların kac yaşındalar
sen calışıyormusun

Son düzenleyen: Moderatör:

sonrada biz çatlayalım ölelim :)
anlat meraklandık kız :)

çalışıyorum.evim belediyenin arkasında hemen.biri 10 yaşında diğeri 5 yaşında.analtıcam ama şimdi iş yerindeyim. yoğunluk azalsın. sizleri takip ediyorum ama.

Ewet işte bende geldiim.Kız çocuk için çalışılmış olmuş aman ne güzel .Kız bebek tüyoları alıyım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…