- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.101
iyi geceler cnm[/QUO sağol canım yarın görüşürüz inş
hoş geldin elara allah içinize sindirsin cnm cok ıyı yaptınız
kızlar hayırlı geceler hepinize ben çıkıyorum elara tekrar hoşgeldin canım
ıyı geceler cnmkızlar hayırlı geceler hepinize ben çıkıyorum elara tekrar hoşgeldin canım
bioritim oglaktada tuttu kızlarrr
cok ilginc dimi
elara bende yazayım bilgileri adet günüm 07 01 ilişki 12. gün ve 14 gün yanı 19 yla 21 i otları gördüm sert kahve ıcırdım vajınal dus yaptım nasıp bakalım
adet döngün kac senin
dogum tarihinide yaz bioyada bakayım
neden 2 ilişki denedin ki
iyi geceler kızlar uyku tutmadı selam yazıp çıkıcam.elara selam canım hoşgeldin.benim karnım şiş kızlar.inanın4 aylıktan fazla görünüyor.limonlu ılık su için yazıyo nette içip yatıcam.çok fenayım.
bu arada geçmişi okurken bu + - iyon meselesinde kafama bişi takıldı elara ve momof okuyup fikrinizi belirtirseniz sevini rim.beni kociş akşama kadar hem pc hem laptop hemde iki cep telefonuyla haşır neşir.yani tersi bi durummu sizce.bende evdeki pc ve cep var.ama cep sürekli üzerimde değil.bu durumda benim naapmamm lazım..zira ben bu olaya çok mantıklı bakıyorum..
valla ilk ilişki teravetin soyledıgı gundu ama saat tutmadı . saat gectı desemde adam durmadı 14. günde benim isteğimdi bakalım artık
hoşbuldum sagol cnm
sanada gecmiş olsunn.hamile olabilirmisin ki.benim hamile kaldıgım ay cok gazım olmuştuu.karnım şişmiştii
iyonları ben daha önce anlatmıştım sana .bunun için yapman gerekenleride yazmıştımm diye hatırlıyorum
soruna gelince
eşinin elektronik eşyalarla haşırneşir olması onun sperm iyonlarını etkilemiyor.yani ondaki x ve y iyonların durumu sabit
ama bizim yumurtamızın iyonları yediklerimize,ortama ve elektronik eşyalara göre degişebiliyor
ben gecmiş sayfada + iyonları yazmıştım.onları yaparsan yumurtan + olabilirrr
yaptım onları laracım sağolda.hani kafama eşimle ilgili olan durum takılınca sormak istedim.demek etkilemiyor.ii...bende yoksa hep aynı kutuplar karşılaşıyorda zıtlık durumundan itişiyorlarda ondanmı hamile kalamıyorum diye bi vesvese uydurdumda:86::90:
ben kaçtım kızlar ii geceler.şişkinliğime bi çare bulup yatıyım
iyi geceler kızlar uyku tutmadı selam yazıp çıkıcam.elara selam canım hoşgeldin.benim karnım şiş kızlar.inanın4 aylıktan fazla görünüyor.limonlu ılık su için yazıyo nette içip yatıcam.çok fenayım.
bu arada geçmişi okurken bu + - iyon meselesinde kafama bişi takıldı elara ve momof okuyup fikrinizi belirtirseniz sevini rim.beni kociş akşama kadar hem pc hem laptop hemde iki cep telefonuyla haşır neşir.yani tersi bi durummu sizce.bende evdeki pc ve cep var.ama cep sürekli üzerimde değil.bu durumda benim naapmamm lazım..zira ben bu olaya çok mantıklı bakıyorum..
:)) sen onu bunu bıraktaaa bio genelde tutuyor bacımmm
sende kız gününde ilişkiye girdin.ama inşllah hamile kalırsın ve biosu tutmayanlardan olursunn
varmı belirti filan.bu aydan cok ümitliydinn
hahahhhhhhhaaa adet dongum 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?