bebek cinsiyet belirleme..

elara bende yazayım bilgileri adet günüm 07 01 ilişki 12. gün ve 14 gün yanı 19 yla 21 i otları gördüm sert kahve ıcırdım vajınal dus yaptım nasıp bakalım

iyi geceler kızlar uyku tutmadı selam yazıp çıkıcam.elara selam canım hoşgeldin.benim karnım şiş kızlar.inanın4 aylıktan fazla görünüyor.limonlu ılık su için yazıyo nette içip yatıcam.çok fenayım.
bu arada geçmişi okurken bu + - iyon meselesinde kafama bişi takıldı elara ve momof okuyup fikrinizi belirtirseniz sevini rim.beni kociş akşama kadar hem pc hem laptop hemde iki cep telefonuyla haşır neşir.yani tersi bi durummu sizce.bende evdeki pc ve cep var.ama cep sürekli üzerimde değil.bu durumda benim naapmamm lazım..zira ben bu olaya çok mantıklı bakıyorum..

hoşbuldum sagol cnm
sanada gecmiş olsunn.hamile olabilirmisin ki.benim hamile kaldıgım ay cok gazım olmuştuu.karnım şişmiştii

iyonları ben daha önce anlatmıştım sana .bunun için yapman gerekenleride yazmıştımm diye hatırlıyorum

soruna gelince
eşinin elektronik eşyalarla haşırneşir olması onun sperm iyonlarını etkilemiyor.yani ondaki x ve y iyonların durumu sabit

ama bizim yumurtamızın iyonları yediklerimize,ortama ve elektronik eşyalara göre degişebiliyor
ben gecmiş sayfada + iyonları yazmıştım.onları yaparsan yumurtan + olabilirrr

yaptım onları laracım sağolda.hani kafama eşimle ilgili olan durum takılınca sormak istedim.demek etkilemiyor.ii...bende yoksa hep aynı kutuplar karşılaşıyorda zıtlık durumundan itişiyorlarda ondanmı hamile kalamıyorum diye bi vesvese uydurdumda:86::90:

:)) sen onu bunu bıraktaaa bio genelde tutuyor bacımmm
sende kız gününde ilişkiye girdin.ama inşllah hamile kalırsın ve biosu tutmayanlardan olursunn
varmı belirti filan.bu aydan cok ümitliydinn

Spermin iyonlari sabittir. X pozitif, Y negatif. Ama erkegin pozitif iyonlara maruz kalip semenini(meni) pozitif yuklerse, y tasiyan negatif yuklu spermin daha kolay ilerlemesini saglar. Anestezist ve rontgen teknikerlerinin erkek cocuk yuzdesindeki fazlaligi buna bagliyorlar. X-ray ve narkoz pozitif iyon yuklu.

:)) sen onu bunu bıraktaaa bio genelde tutuyor bacımmm
sende kız gününde ilişkiye girdin.ama inşllah hamile kalırsın ve biosu tutmayanlardan olursunn
varmı belirti filan.bu aydan cok ümitliydinn

gız ne diyon sen:)))
korkutma beni şimdi.daha çok erken...ama elaracım benim biom hiç denk gelmiyo bacım...eşim bebe diyip duruyo.yum gününü zor bekliyo diğerini hiç beklemez.süper annelerde tutmayan çok kişi oldu.ama burda tutmayan yok çok şaşırıyorum doğrusu...ordakiler adet döngülerini değiştirende oldu değiştirmeyende oldu.
ama şuda var o günler sab,it değişmez deniyorya bence tutması lazımdı...aama omayınca olmıyo..serdal vardı aregon vardı gülnisa vardı onlar hep uygun zamanda ettiler ama olmadı....

Can parcam, hayirli ugurlu olsun oglun. Saglikla gelsin, mutluluk huzur getirsin..

Oglakcigim, 12 hafta cok erken. Ama yine de gonlunden kiz gectigini bildigimden, hayirli olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…