bebek cinsiyet belirleme..

ha işte bu mantık oluyorsa benim oğlum olması lazım.+z+yı iter.kızım olduğu zaman eşim başka bi işteydi.bu kadar haşıneşir değildi o cihazlarla

Elara, kasla goz arasinda tatil kacamagi yapmissin. Sefan olsun. Ne olay cikarttin kiz, bikini kavgasi mi oldu

meni ve sperm aynı şey degilmi:44:

meni dışarı çıkan ürünün tamamı.ama sperm içindeki canlı hücreler...bazı erkeklerde boşalma olmasına meni gelmesine rağmen sperm sıfır olabiliyor...

evt 21 de yanı 14cınde gun akıntım fazlaydı sancımı hıssetmedım

ya elara bende hep 20sı dıye hesapladım yumurtlama gunumu ama 19 da deneme olunca deneme yapmak ıstemedım tek ılıskı olsun dedım 14 gun 21ınde akıntım cok olunca gun asırı oluyo ddıye denedım hayırlaısı cnm

sagol cnmm
yaptıgım olay +18 e giriyorr anlatmasam daha hayırlı olcak benim içinnn
ama aklıma geldikcee gülüyorumm

iş kazasi mi Ay cok sordum kusura bakma, eglenmissiniz ya onemli olan o. Ara sira iyi boyle kacamaklar. Ben de cok seviyorum sicak sulari. Buraya 1,5 saat bir yer var. Cocuklari arkadaslara birakip iki gun bir gece gidiyoruz bazen. Muthis rahatlatiyor. dur bakayim ben bi arastirayim cinsiyete etkisi nasilmis

merhaba bakınırken konunuza şahit oldumm...
benim kaynım röntgen teknikeri ve 2 tane kızı varr...
bu mesleğin erkekleri çok etkilediğini kaynımdan duymuştum...

evett hemde ne kazaaa.özelden yazarımmm
bu konuda tedirginim sen mantıklı bi yaklaşımda bulunursunn
valla hamile kalırsam yumdan 4 gün önce olmuş oluyor ve bio kızdaaaa

ama bizim teze göre iki tane oğlu olması gerekiyor.

kaynıma uzmanları bir içeceği önermişti bol bol iç etkilenme diyee..
şuan hatırlayamıyorum ama işinize yararsa yarın eşimden öğrenirimm...
o ışınlar erkek bebeği engelliyormuşş...
kaynım ve 3 tekniker arkadaşınında kızı varr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…