- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.121
Spermin iyonlari sabittir. X pozitif, Y negatif. Ama erkegin pozitif iyonlara maruz kalip semenini(meni) pozitif yuklerse, y tasiyan negatif yuklu spermin daha kolay ilerlemesini saglar. Anestezist ve rontgen teknikerlerinin erkek cocuk yuzdesindeki fazlaligi buna bagliyorlar. X-ray ve narkoz pozitif iyon yuklu.
yumurtlama günün 20 si olarak görünüyor ama tabi ovulasyon mikroskobundaki sonuclar daha dogru sonuc verirr
bioritiminde erkekteymişş
hakkında hayırlısı olsun inş.
ilişki günü akıntın ve kasık bel sancın nasıldı.hissettinmi yumurtlamanı?
ha işte bu mantık oluyorsa benim oğlum olması lazım.+z+yı iter.kızım olduğu zaman eşim başka bi işteydi.bu kadar haşıneşir değildi o cihazlarla
Spermin iyonlari sabittir. X pozitif, Y negatif. Ama erkegin pozitif iyonlara maruz kalip semenini(meni) pozitif yuklerse, y tasiyan negatif yuklu spermin daha kolay ilerlemesini saglar. Anestezist ve rontgen teknikerlerinin erkek cocuk yuzdesindeki fazlaligi buna bagliyorlar. X-ray ve narkoz pozitif iyon yuklu.
Elara, kasla goz arasinda tatil kacamagi yapmissin. Sefan olsun. Ne olay cikarttin kiz, bikini kavgasi mi oldu
meni ve sperm aynı şey degilmi:44:
yumurtlama günün 20 si olarak görünüyor ama tabi ovulasyon mikroskobundaki sonuclar daha dogru sonuc verirr
+18 olacakmı bilemem ama şişkinliğimin %50si gitti sanırım:86:
sagol cnmm
yaptıgım olay +18 e giriyorr anlatmasam daha hayırlı olcak benim içinnn
ama aklıma geldikcee gülüyorumm
hahahahah gızz bende diyom bu koku nerden geliyorrrr
hadi az kalmış bi daha pırtlaa rahatlıcannn
iş kazasi miAy cok sordum kusura bakma, eglenmissiniz ya onemli olan o. Ara sira iyi boyle kacamaklar. Ben de cok seviyorum sicak sulari. Buraya 1,5 saat bir yer var. Cocuklari arkadaslara birakip iki gun bir gece gidiyoruz bazen. Muthis rahatlatiyor. dur bakayim ben bi arastirayim cinsiyete etkisi nasilmis
merhaba bakınırken konunuza şahit oldumm...
benim kaynım röntgen teknikeri ve 2 tane kızı varr...
bu mesleğin erkekleri çok etkilediğini kaynımdan duymuştum...
anlaşıldı gerçek +18 benimki gibi .o...ruktan bi mevzu değil yani deseneevett hemde ne kazaaa.özelden yazarımmm
bu konuda tedirginim sen mantıklı bi yaklaşımda bulunursunn
valla hamile kalırsam yumdan 4 gün önce olmuş oluyor ve bio kızdaaaa
ama bizim teze göre iki tane oğlu olması gerekiyor.
anlaşıldı gerçek +18 benimki gibi .o...ruktan bi mevzu değil yani desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?