- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.061
bolbol eğlen canımbu akşam cıkıyoruzz yolaa :124:
cuma gecesi-cumartesi -pazar akşamı geliriz Allah nasip ederseee
2 günde olsa bize baya ii gelcekkk bu kaçamakk:123:
ay bu eksi ve artı iyonlar ne işe yarıyor tam açıklasanız anlamadım ben kafam karıştıartı eksi iyonlara baktınızmı kızlar güneş yağmur eksi iyonmuş sigara kötü gazlar vs artı iyonmuş bi baksanıza sizde
tur tur ewet yaza belki olur ayarlarız bir tur ne güzel olurtşkler kızlarr.hazırlandım kocişi bekliyorum.oda malum personel eglencesinde şuann
bernilcimm hepimiz bi tura katılsakkk bi kac gün kafa dagıtsak ne güzel olurdu dimiii
canım hayırlı olsunlahana testini biraz önce tekrar yaptım
rengi mor oldu yani kız
bekliyoruz bakalım resimlerinidecuma günü olacak inşallah resmimiz
canparçam senin adına çok sevindim hadi hayırlısı osmanın hayırlı olsun canımkızlar ben geldim geçen ay doktor erkeğe benzettim demişti bu ay direk erkek dedi yanii kızlar osmanım geliiyo doktor kesin dedi hayırlı uğurlu olsun dedi 3 lü ,guatr ve şeker testi yaptırdım sonuçlar haftaya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
enerjini full yapıp dönSlm kızlar cep telden gırdım:) kocıs uyudu bende sızı merak ettım gırdım canparcam Hayırlı olsun cnm coksevındımm
Alıntı yapamıyorum gelınce yazarım hepınızı optum
Buarada tatılım cok keyıflı gecıyor
Pazartesı sabah doncez ıns
hadi canım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleslm kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın daha sonuçlar çıkmadı yarın inş. çıkar zaten salı doktora gidicem umarım kötü çıkmazzzmerak etmeyin diye arada yazıyom öptüm hepiinizi
amin seninde cnm
bizim yumurtamızın iyonları yediklerimize yada ortama göre degişiebiliyor
yani - yada + olabiliyor
x spermi + iyonla yüklü
y spermi - iyonla yüklü
sen yumurtanı + iyonla yüklersen - olan y yi kendine cekerr(zıt kutuplar birbirini ceker mantıgı)
işte burda bizim yapmamız gereken yumurtamızı + iyonla yüklemek
+ iyonlarda genelde elektronik eşyalarda oluyor
sodyum ,potasyum,cep tel,laptop,mikrodalga,elektrikli battani,klima,altın,kış ayı v.s gibii...
cnm cok ecmıss olsun yaa..ıyı aksamlar arkadaslar en son yamıstım bacagımda bır agrı vardı agrıkı ne agrı fenalastım canlı cvanlı dogranıyordum resmen hastaneye kaldırıldım drlar ıstemeyerekte olsa tehlıkelı olmasına ragmen rontgene aldılar kemıklerımı ve damalarımı ınceledıler.sımdı eve geldık 12 satte bır ıgne oluyorum.yarın emar cekılecek agrının acısı bıryandan kusmalarım bır yandan en cok canımı yakan bebegıme zararlı oldugu bılıne bılıne mecburıyetten rontgen cekılmem ıgne olmam sonum ne olucvak bılmıyorum hıc.rabbıme sıgınıyorum sızlerı sevıyorum ıyı geceler
cnm hayırlı olsunnn ...rabbım saglıklı sıhatlı nasıp etsın ınskızlar 2.prensesimiz geliyorrr kızımız olucakkkk
eşim bozuk çalıyor ben ise sevindim kız çocuklarını gerçekten çok seviyorum ve 2 kız kardeş olmak çok güzel bir şey biliyorum allah kızıma kız kardeş nasip etti
bizim tek hatamız yumurtlama sonrası sık ilişki olması sanırım çünkü geri kalan herşeye uyduk diete aklınıza ne gelirse birde bioritmde kız günleriydi hayırlısı olsun
allahtan 2li test sonuçlarımız çok iyi cvs ve amniosentez olmuycam ona çok sevindim
allah herkese hayırlısını nasip etsin bizim için hayırlısı buymuş demekki
kızlar 2.prensesimiz geliyorrr kızımız olucakkkk
eşim bozuk çalıyor ben ise sevindim kız çocuklarını gerçekten çok seviyorum ve 2 kız kardeş olmak çok güzel bir şey biliyorum allah kızıma kız kardeş nasip etti
bizim tek hatamız yumurtlama sonrası sık ilişki olması sanırım çünkü geri kalan herşeye uyduk diete aklınıza ne gelirse birde bioritmde kız günleriydi hayırlısı olsun
allahtan 2li test sonuçlarımız çok iyi cvs ve amniosentez olmuycam ona çok sevindim
allah herkese hayırlısını nasip etsin bizim için hayırlısı buymuş demekki
Rengın nasılsın cnm
elara yok sıte sesız(
canım bende tam sana yazacaktım önce davrandın evet elara olmayınca çok sessiz kimse yok iyiyim çok şükür sen napıyosun çocuklar yattı ev çok sessiz alışkın değilim böle rabbim eksikliklerini göstermesin
aynen cnm benı bı ortanca ayakta oda babasıyla derss calısıyo
2.sınıfta bıle sbs var artık ya yarın olacaklarmısda
benımde kucuklukle buyukluk uyudula
sorma evı toplayayım dedım bende ama oturdum
bunun basınatoplayımda sabaha rahat oluyoo
en azından..ıcıyonmu hındıbayı?
ewet cnm berra arkadasdıyok canım o gün b denedim tadı hoşuma gitmedi gerçi kimdi burda bi arkadaşın çok hoşuna gitmiş acaba hindibayı çokmu attım biraz ağır oldu az atarak yapayım acı olmaz ama yavaştan diete başlayabilirim diyorum tuzlu yemeye başladım ben zaten çok tuzlu yerdim zorla bırakmıştım sen aldınmı hindibayı gerçi onu almakta olay aktarlar sorup duruyo
ewet cnm berra arkadasdı
ama ıcılır ya valla artık zorda olsa acıda olsa
ıcecez cnm:) hadıya sen ne zaman deneyecen tam karar verdınmıı
ya oglunu olanları okuyunca hemen yapasım gelıyo aslında
ewet cnm berra arkadasdı
ama ıcılır ya valla artık zorda olsa acıda olsa
ıcecez cnm:) hadıya tuzluya basladın deme ama denız tuzu kullan cnm normal tuz degıl ...sen ne zaman deneyecen tam karar verdınmıı
ya oglu olanları okuyunca hemen yapasım gelıyo aslında
aaa evet ya deniz tuzu şu turşulara kullanılan evet geçmişi okurken farketmiştim unutmuşum iyi hatırlattın canım yavaştan azaltabilirim kalsiyumu gerçi ben hamilelik haricinde ve emzirme dönemi haricinde hiç süt içmem sevmem ama çay aaaaaaaaahhhhh bilmiyorum günde bir iki bardak açık çay içmeyi düşünüyorum
hımm tamam canım evet inşallah allahın izniyle olacak bu sefertursuluk degıl cnm buyuk marketlerde var
denız tuzu olacak hadı ıns cnm bu sefer basaracaz ınss
biz yumurtlama gününe filan uymuştuk canımcnm cok ecmıss olsun yaa..
Rabbım sıfa versın ıns atlatırsın bu zor gunlerı
bebısını merak etme cnm rabbım korumusdur
melegıı ınss
cnm hayırlı olsunnn ...rabbım saglıklı sıhatlı nasıp etsın ıns
olsun ıkı kız super ...3.de denersın ıns yumurtlama gunu felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?