bebek cinsiyet belirleme..

iyi akşamlar kızlar
can parçam hayırlı olsun osmanı sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
boncuk çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.
firegirl hiç merak etme canım güzel sonuçlar alıcaksın inşallah.
yaprak aynen yaa iş güç hiç bitmiyo üstelik pazarları.
elara tatili bitmiştir heralde yarın bekliyoruz.
ezel kız bırak bio yu mioyu yumurtalar hazırken çalış arkadaşım

öpüyorum hepiniziii

bu akşam cıkıyoruzz yolaa :124:
cuma gecesi-cumartesi -pazar akşamı geliriz Allah nasip ederseee
2 günde olsa bize baya ii gelcekkk bu kaçamakk:123:
bolbol eğlen canım
artı eksi iyonlara baktınızmı kızlar güneş yağmur eksi iyonmuş sigara kötü gazlar vs artı iyonmuş bi baksanıza sizde
ay bu eksi ve artı iyonlar ne işe yarıyor tam açıklasanız anlamadım ben kafam karıştı
tşkler kızlarr.hazırlandım kocişi bekliyorum.oda malum personel eglencesinde şuann
bernilcimm hepimiz bi tura katılsakkk bi kac gün kafa dagıtsak ne güzel olurdu dimiii
tur tur ewet yaza belki olur ayarlarız bir tur ne güzel olur
lahana testini biraz önce tekrar yaptım
rengi mor oldu yani kız
canım hayırlı olsun
cuma günü olacak inşallah resmimiz
bekliyoruz bakalım resimlerinide
canparçam senin adına çok sevindim hadi hayırlısı osmanın hayırlı olsun canım
enerjini full yapıp dön
slm kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın daha sonuçlar çıkmadı yarın inş. çıkar zaten salı doktora gidicem umarım kötü çıkmazzz merak etmeyin diye arada yazıyom öptüm hepiinizi
hadi canım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

asidemet bunu oku daha iyi anlarsın

iyi akşamlar kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inş. güzel haberler alırım hemen yazarım buraya yanımda olan bütün arkadaşların gebelikleri hayırla sonuçlansın allah kimseyi evladıyla sınamasın....

boncuk cnm geçmiş olsun ben sormmuştum ilk hamileliğimde röntgen emar doktorum korkma bebek okadar kendini koruyamayacak şekilde yaratılmıyo demişti içini ferah tut çok çok geçmiş olsun bulantılarda yavaştan bitecek inş...

kızlar 2.prensesimiz geliyorrr kızımız olucakkkk
eşim bozuk çalıyor ben ise sevindim kız çocuklarını gerçekten çok seviyorum ve 2 kız kardeş olmak çok güzel bir şey biliyorum allah kızıma kız kardeş nasip etti
bizim tek hatamız yumurtlama sonrası sık ilişki olması sanırım çünkü geri kalan herşeye uyduk diete aklınıza ne gelirse birde bioritmde kız günleriydi hayırlısı olsun
allahtan 2li test sonuçlarımız çok iyi cvs ve amniosentez olmuycam ona çok sevindim
allah herkese hayırlısını nasip etsin bizim için hayırlısı buymuş demekki

cnm cok ecmıss olsun yaa..

Rabbım sıfa versın ıns atlatırsın bu zor gunlerı

bebısını merak etme cnm rabbım korumusdur

melegıı ınss
cnm hayırlı olsunnn ...rabbım saglıklı sıhatlı nasıp etsın ıns
olsun ıkı kız super ...3.de denersın ıns yumurtlama gunu felan

canım benim hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin allah hayırlı evlat etsin

Rengın nasılsın cnm

elara yok sıte sesız(

canım bende tam sana yazacaktım önce davrandın evet elara olmayınca çok sessiz kimse yok iyiyim çok şükür sen napıyosun çocuklar yattı ev çok sessiz alışkın değilim böle rabbim eksikliklerini göstermesin

aynen cnm benı bı ortanca ayakta oda babasıyla derss calısıyo

2.sınıfta bıle sbs var artık ya yarın olacaklarmısda

benımde kucuklukle buyukluk uyudula

sorma evı toplayayım dedım bende ama oturdum

bunun basına toplayımda sabaha rahat oluyoo

en azından..ıcıyonmu hındıbayı?

yok canım o gün b denedim tadı hoşuma gitmedi gerçi kimdi burda bi arkadaşın çok hoşuna gitmiş acaba hindibayı çokmu attım biraz ağır oldu az atarak yapayım acı olmaz ama yavaştan diete başlayabilirim diyorum tuzlu yemeye başladım ben zaten çok tuzlu yerdim zorla bırakmıştım sen aldınmı hindibayı gerçi onu almakta olay aktarlar sorup duruyo

ewet cnm berra arkadasdı

ama ıcılır ya valla artık zorda olsa acıda olsa

ıcecez cnm:) hadıya tuzluya basladın deme ama denız tuzu kullan cnm normal tuz degıl ...sen ne zaman deneyecen tam karar verdınmıı

ya oglu olanları okuyunca hemen yapasım gelıyo aslında

Son düzenleme:
ewet cnm berra arkadasdı

ama ıcılır ya valla artık zorda olsa acıda olsa

ıcecez cnm:) hadıya sen ne zaman deneyecen tam karar verdınmıı

ya oglunu olanları okuyunca hemen yapasım gelıyo aslında

ben inşallah haziran gibi düşünüyorum bernil sen ağustostu dimi, içicez canım inşallah pilavdan dönenin kaşığı kırılsın

aaa evet ya deniz tuzu şu turşulara kullanılan evet geçmişi okurken farketmiştim unutmuşum iyi hatırlattın canım yavaştan azaltabilirim kalsiyumu gerçi ben hamilelik haricinde ve emzirme dönemi haricinde hiç süt içmem sevmem ama çay aaaaaaaaahhhhh bilmiyorum günde bir iki bardak açık çay içmeyi düşünüyorum

tursuluk degıl cnm buyuk marketlerde var

denız tuzu olacak hadı ıns cnm bu sefer basaracaz ınss

biz yumurtlama gününe filan uymuştuk canım
büyük konuşturmasın allah ama ben 3.yü istemiyorum canım 37 yaşıma girdim allah olanlara sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…