bebek cinsiyet belirleme..

Canım geçen ben yazmıştım sana içimi gayet güzel diye. Fazla demlediysen tadi acımtrak olabilir onu dedim. Kaynamış suyun içine at 5 dk demle istersen limon da kat daha iyi olur

Hayırlısı olsun canım bebişiniz maşallah sağlığı yerindeymiş miniğin. Cinsiyeti biraz erken demiş doktor aslında. Ama şu da bir gerçek ki kız kardeşe sahip olmak çok güzel bir duygu. Her daim can yoldaşı..

Hoşgeldin elara, maşallah keyifler yerinde Allah bozmasın canım. Yoksa çalışmalara başlayacağın tatil bu tatil miydi

evett hayırlısı cnm.ama sanmıyorum bişi olacagınıı.benim durumum biraz farklııı geliştii

yatagımı cok özledim gidip yatayımm
oteldeki yatak igrencti.hiç rahat yatamadık.koca geelene kadar otel sahibinin kulagını cınlattı:))
iki tane tekli bazayı birleştirmişlerr.yatarkende ikiisinin arası acılıyordu deli etti biziii
ayy tam bi komediydiii

neysee ii geceleerrr herkesee
yarın görüşürüz inş.:80:

Elara artık yeter yaaa. girip çıkıp bakıyorum artık hepiniz bir hamile kalın offff. Beni bile stres bastı. zaten doğuma az kaldı stresim tavan yapmış durum da. şöyle ilk sayfadaki tablolara bakayım hepiniz tüm yöntemleri denemiş ve hamiş olmuş olun.

hastane de doğum sancıları başlayınca bu konudakiler için dua edeceğim. Allahım kızlara istedikleri bebekleri 2,şer 3 er ver diye.

Kıskanıyorum sizi, ne güzel muhabbetler yapıyorsunuz. Vallahi ben şimdiden 3. yü düşünmeye başladım. Ama 3. nün kız olması için uğraşacağım. Ben kızıma kız kardeş istiyoruuuuuuum.

Elara hoşgeldin inşallah kazaya kurban gitmezsin canım terrar yazıyım doğum tarihim16.11.1976 adet 16 sında ol 28 döngüm kız gümnleri

üç kız hiç aklımda yoktu nisandakar ama iki kız çok isterdim üç çocuk ideal bencede rabbim çocuklarımıza hayırlı uzun ömürler versin eskiden insanlar bir veya iki çocuk istiyorlardı şimdi geniş aile özlemi oluyo sanırım bende ilk evlendiğimde hep iki çocuğum olsun isterdim şimdi bana çok şaşırıyolar büyük konuşmamak lazımmış diyorum rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah

Kızlar hepinize günaydın renginciim sağol sen nasılsın

ezel bi ben varım hadi hayırlısı hemde sağ taraf süpeeeeeeeeeeeeeer bu kadar bekledin biraz daha beklersin canım boşver bioritim gelecek ay uyuyomu

evet yaa kaç aydır bekliyorum riske atmak istemiyorum ama Rabbim ne dilerse o oluyor

11. gün gittim layds 23 - 25 - 27 ocak ilişki dedi 23 boş geçtik zaten yumurta çatladığını hiç hissetmedim

canım gözünaydın sağlıkla sıhatle bereketle gelsin inşaAllah

Ezel, yumurta takibi yaptırıyormuşsun canım hayırlı olsun. İlk çocukta kız erkek farketmez aslında, ikincide değişik isteniyor yine de sen bilirsin canım hayırlısı olsun.

haklısın Rabbim sağlıklı evlat versinde en başı o ama gönlümdeki erkek işte hayırlısı bakalım

Ezel; bence ph nı ölç uygunsa dene derim ben, bence kasma kendini

kız nasıl ölçücem phı bide karbonatalı su falanda içmedim bu ay hiç

OH oH bak bide yumurta oluşcanı zannetmiyorum demiştin elara daha iyi bilir gerçi ama denesen keşke hayırlısı deyip
evet yaprakçım ya doktor 16 mm yumurta var deyince çok şaşırdım hemen hangi yumurtalıkta diye sordum sağ dedi ona daha çok şaşırdım hep sol tarafta batma oluyor dedim olabilir o tarafa yansıyabilir ağrısı dedi

sağol Bernil haklısın ama üçümde ukte kalsın itemiyorumm

ezel takibin hayırlı olsun gönlüne göre olur inşallah...
nisan teşekkür ederim amin inşaallah cümlemizin arkadaşım

canım çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursun inşaAllah

ezel kız bırak bio yu mioyu yumurtalar hazırken çalış arkadaşım

öpüyorum hepiniziii

kız karanbole olmasın korkuyorum

hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım Rabbim gönlündekini nasip etti kız istiyordun sen çok sağlıkla sıhatle gelsin inşaAllah

tursuluk degıl cnm buyuk marketlerde var

denız tuzu olacak hadı ıns cnm bu sefer basaracaz ınss

evet ben eczaneden aldım himelaya tuzu ama çok pahalı yaaa 15 tl verdim bir paketine Allahtan fazla tuz tüketmiyoruz çabuk bitmiyor ama bol tüketmemiz lazım erkek için o ayrı mesele

ezel yarın bunu okuyunca kesın vazgececek yapmakdan

nasılda bildinnn

Elara buda benden

momof bişey sorucam şu meni var ya normalde erkek boşalmadan öncede gelir mi yani sıvı şeklinde erkeğin penisinin ucundan akarmı öyle birşey duymuştum ben hani ön sevişme esnasında falan öyle bir sıvı akıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…