- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.161
zaten bionun amacı o.kız ve erkek günelrini gösteriyorr
edamm 22 ocak erkek günü
28-29-30-31 ocak kız günlerin
ama kız bebek için bi cok yöntem var.sadece bioya uyma
nedir peki bu yöntemlerr??
yok canım o gün b denedim tadı hoşuma gitmedi gerçi kimdi burda bi arkadaşın çok hoşuna gitmiş acaba hindibayı çokmu attım biraz ağır oldu az atarak yapayım acı olmaz ama yavaştan diete başlayabilirim diyorum tuzlu yemeye başladım ben zaten çok tuzlu yerdim zorla bırakmıştım sen aldınmı hindibayı gerçi onu almakta olay aktarlar sorup duruyo
kızlar 2.prensesimiz geliyorrr kızımız olucakkkk
eşim bozuk çalıyor ben ise sevindim kız çocuklarını gerçekten çok seviyorum ve 2 kız kardeş olmak çok güzel bir şey biliyorum allah kızıma kız kardeş nasip etti
bizim tek hatamız yumurtlama sonrası sık ilişki olması sanırım çünkü geri kalan herşeye uyduk diete aklınıza ne gelirse birde bioritmde kız günleriydi hayırlısı olsun
allahtan 2li test sonuçlarımız çok iyi cvs ve amniosentez olmuycam ona çok sevindim
allah herkese hayırlısını nasip etsin bizim için hayırlısı buymuş demekki
selamm kızlarrr geldikk eve:)
eşim yarınn öglene kadar izin almıştı ama sabah toplantıya cagırmış uyuz patronu:) dönmek zorunda kaldıkk
neyse yinedee bi degişiklik oldu iyi geldi banaa
fırsatı olanlara termal suyu tavsiye ediyorum.
2 günde cildim bebek gibi pürüzsüz,saclarım pamuk gibi ışıl ışıl oldu valla:)
sayfayı takip edersen ögrenirsin eda
hangi sayfayı canımm??
geçmişe mi bakayımm??
cnm bu topigin başlıgını okumadınmı senn
tabiki bu sayfayı takip etcenn başka hangi sayfa olsun yaww:97:
Hoşgeldin elara, maşallah keyifler yerinde Allah bozmasın canım. Yoksa çalışmalara başlayacağın tatil bu tatil miydi
bana az önce link verdiniz o sayfa olabilir diye düşündümm...
neyse tşk ederimm...
bu tatil o tatil degildi diye biliyordum ben ama yalnış biliyormuşum.bu tatil o tatil olabilirmiş megerr,kader işte
bu arada hoşbuldumm cnm sagoll
Elara artık yeter yaaa. girip çıkıp bakıyorum artık hepiniz bir hamile kalın offff. Beni bile stres bastı. zaten doğuma az kaldı stresim tavan yapmış durum da. şöyle ilk sayfadaki tablolara bakayım hepiniz tüm yöntemleri denemiş ve hamiş olmuş olun.
hastane de doğum sancıları başlayınca bu konudakiler için dua edeceğim. Allahım kızlara istedikleri bebekleri 2,şer 3 er ver diye.
Kıskanıyorum sizi, ne güzel muhabbetler yapıyorsunuz. Vallahi ben şimdiden 3. yü düşünmeye başladım. Ama 3. nün kız olması için uğraşacağım. Ben kızıma kız kardeş istiyoruuuuuuum.
Günaydın kızlarrrr nasılsısnız ???
ezel bi ben varım hadi hayırlısı hemde sağ taraf süpeeeeeeeeeeeeeer bu kadar bekledin biraz daha beklersin canım boşver bioritim gelecek ay uyuyomu
hayırlısı olsun sen bilirsin tabi tercih senin, hani sonra keşke bioritim tutarken deneseydim diye düşüneceksen yapma tabi
bir de canım kaçıncı gün gittin 11 demiştin diye hatırlıyorum ama. bu ay bende gidiceğim doktora takip için
kızlar ben geldim geçen ay doktor erkeğe benzettim demişti bu ay direk erkek dedi yanii kızlar osmanım geliiyo doktor kesin dedi hayırlı uğurlu olsun dedi 3 lü ,guatr ve şeker testi yaptırdım sonuçlar haftaya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Ezel, yumurta takibi yaptırıyormuşsun canım hayırlı olsun. İlk çocukta kız erkek farketmez aslında, ikincide değişik isteniyor yine de sen bilirsin canım hayırlısı olsun.
Ezel; bence ph nı ölç uygunsa dene derim ben, bence kasma kendini
evet yaprakçım ya doktor 16 mm yumurta var deyince çok şaşırdım hemen hangi yumurtalıkta diye sordum sağ dedi ona daha çok şaşırdım hep sol tarafta batma oluyor dedim olabilir o tarafa yansıyabilir ağrısı dediOH oH bak bide yumurta oluşcanı zannetmiyorum demiştin elara daha iyi bilir gerçi ama denesen keşke hayırlısı deyip
cnm massallah bak ne guzel yumuslar olusuyoo bıde sagdan
ama bıorıyım tutmuyo dıye dusunme hıc tutmayanda var be cnm senın ılk bıde
bızım gıbı 4.olsa yapma derım ama ıns gonlundekını kucagına alırsın cnmm...
nisan teşekkür ederim amin inşaallah cümlemizin arkadaşımezel takibin hayırlı olsun gönlüne göre olur inşallah...
ıyı aksamlar arkadaslar en son yamıstım bacagımda bır agrı vardı agrıkı ne agrı fenalastım canlı cvanlı dogranıyordum resmen hastaneye kaldırıldım drlar ıstemeyerekte olsa tehlıkelı olmasına ragmen rontgene aldılar kemıklerımı ve damalarımı ınceledıler.sımdı eve geldık 12 satte bır ıgne oluyorum.yarın emar cekılecek agrının acısı bıryandan kusmalarım bır yandan en cok canımı yakan bebegıme zararlı oldugu bılıne bılıne mecburıyetten rontgen cekılmem ıgne olmam sonum ne olucvak bılmıyorum hıc.rabbıme sıgınıyorum sızlerı sevıyorum ıyı geceler
ezel kız bırak bio yu mioyu yumurtalar hazırken çalış arkadaşım
öpüyorum hepiniziii
kızlar 2.prensesimiz geliyorrr kızımız olucakkkk
eşim bozuk çalıyor ben ise sevindim kız çocuklarını gerçekten çok seviyorum ve 2 kız kardeş olmak çok güzel bir şey biliyorum allah kızıma kız kardeş nasip etti
bizim tek hatamız yumurtlama sonrası sık ilişki olması sanırım çünkü geri kalan herşeye uyduk diete aklınıza ne gelirse birde bioritmde kız günleriydi hayırlısı olsun
allahtan 2li test sonuçlarımız çok iyi cvs ve amniosentez olmuycam ona çok sevindim
allah herkese hayırlısını nasip etsin bizim için hayırlısı buymuş demekki
tursuluk degıl cnm buyuk marketlerde var
denız tuzu olacak hadı ıns cnm bu sefer basaracaz ınss
ezel yarın bunu okuyunca kesın vazgececek yapmakdan
yaptım onları laracım sağolda.hani kafama eşimle ilgili olan durum takılınca sormak istedim.demek etkilemiyor.ii...bende yoksa hep aynı kutuplar karşılaşıyorda zıtlık durumundan itişiyorlarda ondanmı hamile kalamıyorum diye bi vesvese uydurdumda:86::90:
Spermin iyonlari sabittir. X pozitif, Y negatif. Ama erkegin pozitif iyonlara maruz kalip semenini(meni) pozitif yuklerse, y tasiyan negatif yuklu spermin daha kolay ilerlemesini saglar. Anestezist ve rontgen teknikerlerinin erkek cocuk yuzdesindeki fazlaligi buna bagliyorlar. X-ray ve narkoz pozitif iyon yuklu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?