bebek cinsiyet belirleme..

bildiğin rus takvimi canım bu tutma olasılığı diğer takvimlerde olduğu gibi bunda da %50 bence..

bende öyle bir denemek istedim kızım da benim kendi doğumumda kardeşimin cinsiyetinde eşimde ve eşimin kardeşlerinde bazı arkadaşlarımda vs tutuyor
Anne ve babanın doğum tarihlerini veriyorsun bir de incelemek istediğin yılı o kadar
yani çin takvimi gibi diil

selam kızlar giremedim bayadır...oğluşumun doğumgünü vardı gelen giden ancak bakabildim...

güzel haberler var...firegirl sonuçlara sevindim...oğlak kızın olacakmış çok güzel...sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah...

haskena başınız sağolsun çok üzüldüm...

orlistat biraz sabırlı ol..bazı dr'lar görsede söylemiyo...20. hafta kesin olduğu için erteliyolar...ne istiyosun bilmiyorum ama bana oğlun olacak gibi geliyo...

ezel çalışmalar devam edecek gibi görünüyo bikaç ay daha sende :))

başka hatırlıyamadığım arkadaşlar...herkese selam olsun...keyifler iyidir inşallah...

ooooooo maşallah kaç yaşına girdi allah hayırlı uzun ömür versin inşallah

ezel çalışmalar devam edecek gibi görünüyo bikaç ay daha sende :))

başka hatırlıyamadığım arkadaşlar...herkese selam olsun...keyifler iyidir inşallah...

evet canım devam o kadar bekledik biraz daha bekleyelim bakalım

cuma günü gidecem
bio erkekteydi çin kızda
ama bana kız gibi geliyo ekşi canım istiyo çünkü
kızımdada öle olmuştu

canım yediğin içtiğinle değerlendirme bence bak sen böyle yazınca ben de erkek gibi hissettim inşaallah erkektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…