bebek cinsiyet belirleme..

günaydın kızlar ben geldimumutçum gidicenmi dr karar vermişsin sanırım hadi hayırlısı kaç aydır deniyosun canım sen

Bioritm Tablosu - Danman Astrolog HALUK AKAM

canım al bak bu siteden hesapla

iyi rengin çok şükür bir eğişiklik yok hep aynıyım sene ne var ne yok_?
bende iyiyim canım nolsun bugün büyük kızım arkadaşlarrıyla anlaşarak astı evdeyiz laptop sırayla bi ona bi bana işte geziyo dünü okudunmu bir kişide bioritim tutmadı yaaaaaaaaaaaa:84:
:84::84:

berra ayağından röntgen çektirmişti canı çok sıkılıyodu inşallah bir problem yoktur bende merak ediyorum ya

bende iyiyim canım nolsun bugün büyük kızım arkadaşlarrıyla anlaşarak astı evdeyiz laptop sırayla bi ona bi bana işte geziyo dünü okudunmu bir kişide bioritim tutmadı yaaaaaaaaaaaa:84:
:84::84:

canım hem bioritm hem ovülasyon gününü denk getirmek gerek boşuna yumurta takibi yapmıyoruz yoksa bioritm erkek günlerindeyken saldım çayıra mevlam kayıra yap bekle erkek olsun zaten en başı Rabbimin izni o dilemeden hiçbirşey olmuyor Allahtan dilemek istemek gerekiyor

doğru diyosun ezelcim haklısın allahu alem gaybı allah bilir

boncuk evet
Bende bernil seni bengüyü bide berrayı çok karıştırıyorum hanginiz girmişti hanginiz çıkmıştı kafam karışıyor

hepımız b harfıyle baslıyoya

ısımler haklısın seekerım ezel eylulde benı bıoya baksana cnm

tutuyomu elara yok aklıma takıldı bugun sana zahmet

ozelden atayım bılgılerı

ezel şimdi sen yumurtlama konusunda uzman oldun dimi bak bi soru geliyo hani o çok yoğun akıntının arkasından beyaz losyon gibi krem gibi bi akıntı geliyo hani ilk 12. saate kadar erkek oluyomuş ya o losyon gibi akıntı gelince erkek zamanımı kız zamanımı yoksa yyumurtlama tamamen bitmiş hamile kalamazsınmı demek söylermisin bilirsen ödül senin

hepımız b harfıyle baslıyoya

ısımler haklısın seekerım ezel eylulde benı bıoya baksana cnm

tutuyomu elara yok aklıma takıldı bugun sana zahmet

ozelden atayım bılgılerı

kız eylülü napıcaksın sen tamam bakar yollarım ama neden o kadar bekliyorsun anlamadım

canım yumuta çatladığı zaman genellikle beyaz losyon gibi akıntı değil şeffaf yumurta akı gibi akıntı geliyor o akıntı geldikten sonra 12 saat içinde ilişkiye girmek gerekiyor erkek bebek için çünkü vajina yüksek seviyede erkek oluyor

guzel soru cnmm:84::84:

bcm kocısım tatıl den sonra dıyo

oyuzden dıyorum bellıde olmaz agustosda olabılır daha dıyet yapcazz

cok calısmam lazım cokkkkkkkkkkkkk

ah ezel şu yumırta ve bio sıkıntısından bi kurtulsan senle beraber bizde strese giriyoz ay neke uğraştırdı denk gelmesi beste yapacam senın bu durumuna yakında

Ya kızlar ne alemsiniz valla yaaaa İki tane çocuk doğurdum üçüncüsü de karnımda ben hiç anlamadım ne zaman yumurtladım ne zaman oldu falan kısmını Bi de o kadar okuduk ettik boşuna yani ne güzel herşeyin farkındaasınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…