- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.621
Bengüde kaç gündür gelmiyooooo
ezel bio yu hesaplamaya çalışıyorum saat dilimi olarak ankarayı mı baz alıyoruz GM+3 yani.netten bakıyorum yaz ve kış saati uygulamalarında değişiyo zaman dilimi, ben de teyzem için uğraşıyorum oğlu olsun istiyo, 4 kızı var artık son şansı bi daha denemem diyo, Allah isteyenlere versin inşallah, düzenli adet de görmüyo çatlama zamanı ve bio yu denk getirse iyi olcak ama hayırlısı bakalım
gunaydın cnmkızlar hepinize günaydınnn
gunaydın rengıncımberniiiiiiiiiiiiil günaydın sanada günaydın hilalayas nasılsınız kızlar sabahın bu erken saatinde herkes ayakta
nerdesiniz yine kızlarrrrr
pardon BERRA yazacaktımmm
dün bengü burdaydı :))
bende iyiyim canım nolsun bugün büyük kızım arkadaşlarrıyla anlaşarak astı evdeyiz laptop sırayla bi ona bi bana işte geziyo dünü okudunmu bir kişide bioritim tutmadı yaaaaaaaaaaaa:84:iyi rengin çok şükür bir eğişiklik yok hep aynıyım sene ne var ne yok_?
berra ayağından röntgen çektirmişti canı çok sıkılıyodu inşallah bir problem yoktur bende merak ediyorum ya
bende iyiyim canım nolsun bugün büyük kızım arkadaşlarrıyla anlaşarak astı evdeyiz laptop sırayla bi ona bi bana işte geziyo dünü okudunmu bir kişide bioritim tutmadı yaaaaaaaaaaaa:84:
:84::84:
kız berra degık o boncuk bcmmmmm
kız berra degık o boncuk bcmmmmm
canım hem bioritm hem ovülasyon gününü denk getirmek gerek boşuna yumurta takibi yapmıyoruz yoksa bioritm erkek günlerindeyken saldım çayıra mevlam kayıra yap bekle erkek olsunzaten en başı Rabbimin izni o dilemeden hiçbirşey olmuyor Allahtan dilemek istemek gerekiyor
yaw bende berramı boncukmu diye düşündüm heralde berraydı dedim neyse inşallah ikiside iyidir yaaaa bi problem yoktur canım ya
boncuk evet
Bende bernil seni bengüyü bide berrayı çok karıştırıyorum hanginiz girmişti hanginiz çıkmıştı kafam karışıyor
ummuuttt ya ben şom ağızlımıyım neyim yaa adet olmıyım diyorum bebiş olsun diyorum adet oluyorum yumurtam yerinde dursun bioritmi beklesin diyorum şimdide yumurtam çatladııııııııı
resmen oturduğum yerden çatladığını hissettim yaa böyle o sıvının vajinadan aktığını hissettim tuvalete bir gittim şeffaf akıntı nasıl aktı anlatamam bir taraftanda keyifleniyorum en azından sağlıklı zamanında çatlıyor
kız bugün bioda tam kız günüm yok olmaz yapamam
hepımız b harfıyle baslıyoya
ısımler haklısın seekerım ezel eylulde benı bıoya baksana cnm
tutuyomu elara yok aklıma takıldı bugun sana zahmet
ozelden atayım bılgılerı
ezel şimdi sen yumurtlama konusunda uzman oldun dimi bak bi soru geliyo hani o çok yoğun akıntının arkasından beyaz losyon gibi krem gibi bi akıntı geliyo hani ilk 12. saate kadar erkek oluyomuş ya o losyon gibi akıntı gelince erkek zamanımı kız zamanımı yoksa yyumurtlama tamamen bitmiş hamile kalamazsınmı demek söylermisin bilirsen ödülsenin
ezel şimdi sen yumurtlama konusunda uzman oldun dimi bak bi soru geliyo hani o çok yoğun akıntının arkasından beyaz losyon gibi krem gibi bi akıntı geliyo hani ilk 12. Saate kadar erkek oluyomuş ya o losyon gibi akıntı gelince erkek zamanımı kız zamanımı yoksa yyumurtlama tamamen bitmiş hamile kalamazsınmı demek söylermisin bilirsen ödülSenin
bcm kocısım tatıl den sonra dıyokız eylülü napıcaksın sen tamam bakar yollarım ama neden o kadar bekliyorsun anlamadım
canım yumuta çatladığı zaman genellikle beyaz losyon gibi akıntı değil şeffaf yumurta akı gibi akıntı geliyor o akıntı geldikten sonra 12 saat içinde ilişkiye girmek gerekiyor erkek bebek için çünkü vajina yüksek seviyede erkek oluyor
ezel şimdi sen yumurtlama konusunda uzman oldun dimi bak bi soru geliyo hani o çok yoğun akıntının arkasından beyaz losyon gibi krem gibi bi akıntı geliyo hani ilk 12. saate kadar erkek oluyomuş ya o losyon gibi akıntı gelince erkek zamanımı kız zamanımı yoksa yyumurtlama tamamen bitmiş hamile kalamazsınmı demek söylermisin bilirsen ödülsenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?