- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.641
kız eylülü napıcaksın sen tamam bakar yollarım ama neden o kadar bekliyorsun anlamadım
canım yumuta çatladığı zaman genellikle beyaz losyon gibi akıntı değil şeffaf yumurta akı gibi akıntı geliyor o akıntı geldikten sonra 12 saat içinde ilişkiye girmek gerekiyor erkek bebek için çünkü vajina yüksek seviyede erkek oluyor
ezel şimdi sen yumurtlama konusunda uzman oldun dimi bak bi soru geliyo hani o çok yoğun akıntının arkasından beyaz losyon gibi krem gibi bi akıntı geliyo hani ilk 12. saate kadar erkek oluyomuş ya o losyon gibi akıntı gelince erkek zamanımı kız zamanımı yoksa yyumurtlama tamamen bitmiş hamile kalamazsınmı demek söylermisin bilirsen ödülsenin
ah ezel şu yumırta ve bio sıkıntısından bi kurtulsan senle beraber bizde strese giriyoz ay neke uğraştırdı denk gelmesi beste yapacam senın bu durumuna yakında
sağol canım şeffaf akıntı anlıyorum nette losyon gibi olan akıntı için yumurtlama tamamen bitmiş demek diyoduda emin olmak için bi sorayım dedim
ezelcım 10 beklemem gerekıyomus
cnm cok tsk ederım tatlım
ıns yumda denk gelırya
of bıo uysun yum uysun bakalım halımız nıce olacak
Ya kızlar ne alemsiniz valla yaaaaİki tane çocuk doğurdum üçüncüsü de karnımda ben hiç anlamadım ne zaman yumurtladım ne zaman oldu falan kısmını Bi de o kadar okuduk ettik boşuna yani ne güzel herşeyin farkındaasınız siz
canparçam herşeyde bir hayır vardır demekki hayırlısı böyle olsun ben beklerim içimde ukte kalacağına herşeyi denedim Rabbim böyle taktir etti derim ama inşaAllah hayırlısıyla nasip eder tez zamanda sağlıklı sıhatli bir erkek evlat
kız eylülü napıcaksın sen tamam bakar yollarım ama neden o kadar bekliyorsun anlamadım
canım yumuta çatladığı zaman genellikle beyaz losyon gibi akıntı değil şeffaf yumurta akı gibi akıntı geliyor o akıntı geldikten sonra 12 saat içinde ilişkiye girmek gerekiyor erkek bebek için çünkü vajina yüksek seviyede erkek oluyor
bcm kocısım tatıl den sonra dıyo
oyuzden dıyorum bellıde olmaz agustosda olabılır daha dıyet yapcazz
cok calısmam lazım cokkkkkkkkkkkkk
canım sana bir fikrim ama istersen uygula ben öle yapmayı düşünüyorum adet tarihlerin üç aşağı beş yukarı bellidir bir hesap yap bioritminede bak yumurtlama tarihlerinide hesapla bioritmin erkek günlerinin çok olduğu tarihi hesapla hangi ayda gelebilme ihtimali varsa diete öyle başla öyle kafandan yaparsan diet çok uzar zaten hemen tutmuyo arkadaşlardada gördük yumurtlama günü bile hamile kalınmıyo diet insanın psikolojisini bozuyo acizane fikrim
kızlar merhabalar
ben bir takvim buldum öle internette gezinirken bir takvim buldum rus internet sitesinde yani ben kendime ve etrafımdak, tanıdıklara baktım tutuyor daha tutmayan olmadı diyebilirim birde siz bakın bence
siteye
http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
canım sana bir fikrim ama istersen uygula ben öle yapmayı düşünüyorum adet tarihlerin üç aşağı beş yukarı bellidir bir hesap yap bioritminede bak yumurtlama tarihlerinide hesapla bioritmin erkek günlerinin çok olduğu tarihi hesapla hangi ayda gelebilme ihtimali varsa diete öyle başla öyle kafandan yaparsan diet çok uzar zaten hemen tutmuyo arkadaşlardada gördük yumurtlama günü bile hamile kalınmıyo diet insanın psikolojisini bozuyo acizane fikrim
ezel benimde biritmime bakabilirmisi mart ayi icin dogum tarihim 02 .10. 1976 tesekkur ederim canim
ewet cnm bende öle yapmayı dusunuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?