bebek cinsiyet belirleme..

sağol canım şeffaf akıntı anlıyorum nette losyon gibi olan akıntı için yumurtlama tamamen bitmiş demek diyoduda emin olmak için bi sorayım dedim

ezelcım 10 beklemem gerekıyomus

cnm cok tsk ederım tatlım

ıns yumda denk gelırya

of bıo uysun yum uysun bakalım halımız nıce olacak

bu sorulari bende cok merak ediyorum soylersen bir odulde benden

ah ezel şu yumırta ve bio sıkıntısından bi kurtulsan senle beraber bizde strese giriyoz ay neke uğraştırdı denk gelmesi beste yapacam senın bu durumuna yakında

canparçam herşeyde bir hayır vardır demekki hayırlısı böyle olsun ben beklerim içimde ukte kalacağına herşeyi denedim Rabbim böyle taktir etti derim ama inşaAllah hayırlısıyla nasip eder tez zamanda sağlıklı sıhatli bir erkek evlat

sağol canım şeffaf akıntı anlıyorum nette losyon gibi olan akıntı için yumurtlama tamamen bitmiş demek diyoduda emin olmak için bi sorayım dedim

hıımm anladım evet beyaz yumurtanın beyazının az pişmiş halinde akıntı oluyor bak onu bilmiyordum öyle akıntı gelince yumurtlama tammaen bitmişmi oluyormuuuşş hıımmmm dur bakalım benim yumurta çatladı sonrasında beyaz losyon şeklinde akıntı olacak mı şu anda döllenebilir dönemdeyim o zaman o akıntı geldiğinde yumurta falan kalmamış olacak demekki

canım bizde uğraşıyoruz anlamaya bizde senin gibiydik öğrenmeye çalışıyoruz

amiiin canım amiiiiiin

ben soruyu sorana kadar cevap gelmisbile tesekkur ederim cnm

bcm kocısım tatıl den sonra dıyo

oyuzden dıyorum bellıde olmaz agustosda olabılır daha dıyet yapcazz

cok calısmam lazım cokkkkkkkkkkkkk

canım sana bir fikrim ama istersen uygula ben öle yapmayı düşünüyorum adet tarihlerin üç aşağı beş yukarı bellidir bir hesap yap bioritminede bak yumurtlama tarihlerinide hesapla bioritmin erkek günlerinin çok olduğu tarihi hesapla hangi ayda gelebilme ihtimali varsa diete öyle başla öyle kafandan yaparsan diet çok uzar zaten hemen tutmuyo arkadaşlardada gördük yumurtlama günü bile hamile kalınmıyo diet insanın psikolojisini bozuyo acizane fikrim

cok haklisin cnm ben diyet yapmaya calisiyorum gozumun onunde meyveli yogurtlar ucusuyor dayanamadim bir tane yedim:26: insallah bozmaz herhalde diyeti mart ayinin bioritmine baktirmak istiyorum mart ayi tutuyorsa ona gore diyeti siki yapacagim

ewet cnm bende öle yapmayı dusunuyom

ezel benimde biritmime bakabilirmisi mart ayi icin dogum tarihim 02 .10. 1976 tesekkur ederim canim

canım 2 mart - 12 mart arası erkek ve erkeğe yaatkın

13 mart ile 26 mart arası kız ve kıza yatkın

27 mart ile 7 nisan arası erkek ve erkeğe yatkın günlerin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…