- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.441
aa ne cabuk gectii yaa.daha dün gibiydii cinsiyeti yeni ögrendiydii
Allahh sag saglim kucagına almayı nasip etsin inş
darısıda bizleree olsunnn ..aminnnnn
hd diyebilirsin ben kamuda harita mühendisiyim.ben aslında en kısa yoldan bir oğlum olsun hiç uğraşmayım diyorum.ama bunu 2 yıl sonra planlıyorum.belki daha yenilkler çıkar .bu işi yaklaşık 9 yıldır da takip ediyorum.ama kafama yatan bi durum bulamadım.sen bu konuya hakim gözüküyorsun.sadece kendin için mi araştırıyorsun.
Elara kız bebek içinde bi liste yapsana hayatım ya..Beni biliyosun 2. okurken birinciyi unutuyorum e bide siliyosunuz. Bizede yazık
Elara canım orda mısın?Test yaptım negatif çıktı...bir iki gün sonra gelmez ise tekrar yapar ya da doktora giderim..Senin şu yazdıığın yöntemler vardı ya onları bana özelden atabilir misin?Zahmet olmazsa ....
tombılının oglumu olacakkkkkkkkk elaracımm??????????
hd diyebilirsin ben kamuda harita mühendisiyim.ben aslında en kısa yoldan bir oğlum olsun hiç uğraşmayım diyorum.ama bunu 2 yıl sonra planlıyorum.belki daha yenilkler çıkar .bu işi yaklaşık 9 yıldır da takip ediyorum.ama kafama yatan bi durum bulamadım.sen bu konuya hakim gözüküyorsun.sadece kendin için mi araştırıyorsun.
Şaşırdııııım....Kız erkek farkeder mi? Allah hepinize sağlıklı bebişler versin...Çok kurcalamamak lazım diye düşünüyorum..Ters tepeceğine inanıyorum...ınancıma da .....ılk defa ciddi anlamda bunu araştıranları gördüm...Cidden şaşırdımm....Sağlıklı,hayırlı evlatlar kucağınıza almanız dileğiyle...
ilk çocukmu olacak hd
cok şaşırdıysa az dışarı cıkta kendine gel arkadaşım
çıkış şu tarafta ---->
Saygıyı kaybetmeyelim lütfen....Ben sadece yorum yaptım....Burası bir forum....Yorumlara açık oluuuun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?