bebek cinsiyet belirleme..

eski üye değilim ama geçen yıllarda çok oldu tesadüfen bulmuştum.bizimkiler kız araştırıyordu o zaman gödüm.sonra böyle olduohaoldumsmile

hd diyebilirsin ben kamuda harita mühendisiyim.ben aslında en kısa yoldan bir oğlum olsun hiç uğraşmayım diyorum.ama bunu 2 yıl sonra planlıyorum.belki daha yenilkler çıkar .bu işi yaklaşık 9 yıldır da takip ediyorum.ama kafama yatan bi durum bulamadım.sen bu konuya hakim gözüküyorsun.sadece kendin için mi araştırıyorsun.

Son düzenleme:
Elara canım orda mısın?Test yaptım negatif çıktı...bir iki gün sonra gelmez ise tekrar yapar ya da doktora giderim..Senin şu yazdıığın yöntemler vardı ya onları bana özelden atabilir misin?Zahmet olmazsa ....

Alıntı:
tombilibu kullanıcısından alıntı
canım öncelikle ALLAH gönlündekini sanada tattırsın
yukarıda berraya anlattım
ama tekrar anlatıyım sanada
günde 2 klomen içtim
11 yada 12 . gün yumurtam 19 mm ken çatlatma iğnemi oldum
36 saat bekledim
38. saat ilişki oldu
birde ertesi gece oldu
hiç kalkmadım sabaha kadar yattım
şunu unutmuşum
öncelikle namazzzzzzzzzzzzzzzzzz ve dua okudum
41 yasin adadım
eşime keçiboynuzu kürü yaptım
ben muz ve soda içtim
darısı sana vetüm isteyenlere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:naz ar:

tombılı bunları yapmıstı kız elara nerdesın ölecem merakdam oglumu oluyo cnm

hımm kısa yoldann erkek cocuk sahibini nasıl olcan kıbrısa gidip y lerimi enjekte ettircen kendine:)

acıkcası hiç böle yöntemleri filan bilmiyordum
ama bu bölüme gelince kadınlar tarafından cok merak edilen bi konu oldugunu gördüm
hergün cinsiyetle ilgili konular acılıyordu
bende bayaa araştırdım pc ye bilgileri kaydettim diger insanlarda yararlansın diye ilk sayfaya kopyaladım hepsini
tabi burdaki arkadaşlarında cok katkısı olduu.özellikle matematik arkadaşımızın
o da yabancı sitelerdeki kadınların yöntemlerini aktardı bize sagolsun

Elara kız bebek içinde bi liste yapsana hayatım ya..Beni biliyosun 2. okurken birinciyi unutuyorum e bide siliyosunuz. Bizede yazık

sildiklerimiz senin işine yarıcak şeyler degil cnm.
sen 2.cocuga niyetlen helee ben sana yöntemleri birdaha unutmıcak şekilde ezberlettiririm bile:))

hakkında hayılrısı olsun cnm.
tamam yollim sanada.

tombılının oglumu olacakkkkkkkkk elaracımm??????????

evet oglu olacak cnm

ilk çocukmu olacak hd

Şaşırdııııım....Kız erkek farkeder mi? Allah hepinize sağlıklı bebişler versin...Çok kurcalamamak lazım diye düşünüyorum..Ters tepeceğine inanıyorum...ınancıma da .....ılk defa ciddi anlamda bunu araştıranları gördüm...Cidden şaşırdımm....Sağlıklı,hayırlı evlatlar kucağınıza almanız dileğiyle...

cok şaşırdıysa az dışarı cıkta kendine gel arkadaşım
çıkış şu tarafta ---->

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…