- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.481
mımozaaaaaaaaa nere gıttın kız yazsanaaaaaa cevap beklıyom ıgnede yapacakmı
bravoooocok şaşırdıysa az dışarı cıkta kendine gel arkadaşım
çıkış şu tarafta ---->
sasirip sasi olmadaaaŞaşırdııııım....Kız erkek farkeder mi? Allah hepinize sağlıklı bebişler versin...Çok kurcalamamak lazım diye düşünüyorum..Ters tepeceğine inanıyorum...ınancıma da .....ılk defa ciddi anlamda bunu araştıranları gördüm...Cidden şaşırdımm....Sağlıklı,hayırlı evlatlar kucağınıza almanız dileğiyle...
avukatlik burosu degel burasihanımlar sağa dönün sola dönün, havaya zıplayın, halıda 45 derce yatın, elma yiyin, eşinize ayva yedirin, hoplayıp zıplayın, ne yaparsanız yapın. nereye dönerseniz Allah'a dönmüş olursunuz. Cinsiyeti de belirleyecek olan Allah'tır. O yüzden dönün durun istediğiniz gibi, benim için hava hoş. Sadece fikir belirten birine yapılan kapı dışarı için yazmadan edemedim.
katılıyorum.
niye bu fanatik agresif tutum arkadaşım? farklı düşünenin düşüncesini belirttiği için kapı dışarı edilmesi, nasıl bir baskıdır? bu tarz fanatik tutum gösteren kişiler her yerde olduğu gibi forumda da var elbet. mesela bir topikte de bir fanatik tutturmuş ben keyfi sezaryen oluyorum kime ne, bana karışanın alnını karışlarım diyor ve bu şekilde insanların konu hakkında konuşmalarını da engelliyor. kamu vicdanı olarak buna müsaade edilmez arkadaşım. siz beğenmediğiniz yorumu okumazsınız ama kimseye dışarı çık hava al kendine gel demek haddinize değil.
belirtilen bir fikire bu ne tahammülsüzlüktür?
daha çoook tez çürür gamzecim :)
yavrum oglan yapmak icin anam 40. saat yap iliski okimiiiiiiiiikızlar selam...
dr bana bu gün direkt klomen verdi....
yarın sabah akşam iki tane içicem.adetin 9 yada 10 günü gel dedi.....
ne diyosunuz....
??????????????????????????????????????????????????????????????????bizim mahlede problemmi var giremiyim....
geldim canım...benim kız uyandıda onla uğraştım...
ben ona drekt söylemedim ama anladı..bi kızınmı vardı dedi.evet dedim..
erkekmi istiyosun dedi..allah bilir dedim..tabiki dedi gülerek...sonra inceden sordum..dr hanım ben çatlamadan sonraki ilişkiden erkek bebek oluyomuş dedim.oda bana gelen hastalara bu konuda konuşmam.genellikle tedavi sonucunda erkek bebeği olan oluyo ama kızı olanda var dediiğnem var dedim.tamam dedi.iğneden 36 saat sonra olucak ilk ilişki dedi..yumurtalıların durumuna göre bakıcaz dedi...9. 10.günü gel dedi...
ama kızlar yarım ağız konuştu...yani tam olarak net birşey söylemedi..ben şu olunca bu olunca diyince sanki hafiften alaylı gülümsedi gibime geldi:umursamaz:
bilim insanı tabi yapılacakların hepsini anlatsam belkide beni kovardısırnaşık şey
ben istemedim gamzecim.biliyosun kaç aydır yum takibi oliim.iğnesiz falan ...
kalamayıncada ben bişi demeden direkt bu ay ilaç vericem dedi.reçeteye baktım klomen yazmış.sevindim..ama yinede dr net birşey sölemeyince canım sıkılmadı değil....eyvahedigeldismile
niye bu fanatik agresif tutum arkadaşım? farklı düşünenin düşüncesini belirttiği için kapı dışarı edilmesi, nasıl bir baskıdır? bu tarz fanatik tutum gösteren kişiler her yerde olduğu gibi forumda da var elbet. mesela bir topikte de bir fanatik tutturmuş ben keyfi sezaryen oluyorum kime ne, bana karışanın alnını karışlarım diyor ve bu şekilde insanların konu hakkında konuşmalarını da engelliyor. kamu vicdanı olarak buna müsaade edilmez arkadaşım. siz beğenmediğiniz yorumu okumazsınız ama kimseye dışarı çık hava al kendine gel demek haddinize değil.
benim tavırlarımı degerlendirmek sizin haddinize degil.kimsin ki sen???
biz burda farklı düşünce istemiyoruz bunuda ilk mesajda belirttik.buna ragmenn böle gereksiz mesajlar yazmak istiyorsanız buyrun yazın deşarj olunn bi köşedee,biz sizi görmezden gelebilirizz,rahat olunn
hanımlar sağa dönün sola dönün, havaya zıplayın, halıda 45 derce yatın, elma yiyin, eşinize ayva yedirin, hoplayıp zıplayın, ne yaparsanız yapın. nereye dönerseniz Allah'a dönmüş olursunuz. Cinsiyeti de belirleyecek olan Allah'tır. O yüzden dönün durun istediğiniz gibi, benim için hava hoş. Sadece fikir belirten birine yapılan kapı dışarı için yazmadan edemedim.
bu acıklamadan dolayı sana para yapıştırmak lazım.ammaaa sallamışsın anlatmak için:))
Elhamdürillah bizim imanımızda Allaha inancımızda sonsuzz,ondan gelen herşeye razıyız biz.bunu bize anlatmaya calışmanda ciddden komik ve gereksiz olmuşş.
sana şimdi ince ince anlatmak isterdim ne yapmaya calıştıgımızı ama aynı şeyleri anlatmaktan öggggg geldiiii bana artık.en iyisi senide diger arkadaşın yanınaaa bi cay içmeyee gönderiyimm ifadesini alır mahkemede savunursun onukaydirigubbakcemile3
çıkış şu taraftaa --------->
belirtilen bir fikire bu ne tahammülsüzlüktür?
bizde bu sayfada bi cok fikir belirttikk ,sizde tahammülsüzsünüzzzz.şakkıdı
daha çoook tez çürür gamzecim :)
aaa sen hala burdamısınnn cıkışı gösterin bayyanaa ------>
hd. nin verdiği bilgileri okudum ,mantılı olanlar var.teşekkür edriz kendisine ...ama ben hep sağıma yatarım.soluma çocukluğumdan beri yatamam ,kalbim sıkışyor.ama cnm kızm var...
kızlar selam...
dr bana bu gün direkt klomen verdi....
yarın sabah akşam iki tane içicem.adetin 9 yada 10 günü gel dedi.....
ne diyosunuz....
bildigim kadariyla..ne zaman ates ölcüm seviyesi en yüksek oldugunda o vakit calisma olacakmis...erkek bebis icin...
bravoooo
sasirip sasi olmadaaa
avukatlik burosu degel burasi
evet arkadaşlar bende duymuştum bunu hatta ikbal gürpınarın bir proğrmında duymuştum
o gün konuğu kadın doğum uzmanıydı bunu reklam arasındasöylemiş hatta ona
nezaman 37 derece olursaateşiniz ozaman ilişkiye girilirmiş erkek bebek için yani 37 derece olması gerek ateşimizin oda yımırtlama zamanımı oluyo acaba
hatta oradaki erkekler settekiler falan işte bizim nekadar kıymetli olduğumuzu bilin işteeee
diye bir cevap vermişlerdi Allaaaahıııım isteyene veeer Yarabbiiiiiiiim
elara bizim mahalleye gel hele bir kuzum cabukhahaha ilahii gurbetcimmmm
kısa ve özz noktayı koymuşunnn
gamzemmm bizim mahalleye gel hele bir kuzum cabukamınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnn cnm ınsssssssssssssss
gamzemmm bizim mahalleye gel hele bir kuzum cabuk
elaracım ellerıne saglık cnm.. anam nerdesın sabahdır yaza yaza cnm cıktı ::):)suoer yazmıssın bcm yuru arkandayız
elaracım ya bızım mahalleye gıremıyom umuddımsın dua edecekdı doguma gıdecek bana ozelden yazın ısmınızı demıs kız ben gıremıyom bıde sen denermısın sana zahmet gırersen yazssana benımısmımıde etsın cnm ya
elara bizim mahalleye gel hele bir kuzum cabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?