bebek cinsiyet belirleme..

benim dün adetim bitti
ama buğün sağ tarafımda bi ağrı var
acaba yumurtluyomuyumki
bu ay bide fitil kullanıyorumya
hiç bişey anlamadım

mımozaaaaaaaaa nere gıttın kız yazsanaaaaaa cevap beklıyom ıgnede yapacakmı

geldim canım...benim kız uyandıda onla uğraştım...
ben ona drekt söylemedim ama anladı..bi kızınmı vardı dedi.evet dedim..
erkekmi istiyosun dedi..allah bilir dedim..tabiki dedi gülerek...sonra inceden sordum..dr hanım ben çatlamadan sonraki ilişkiden erkek bebek oluyomuş dedim.oda bana gelen hastalara bu konuda konuşmam.genellikle tedavi sonucunda erkek bebeği olan oluyo ama kızı olanda var dediiğnem var dedim.tamam dedi.iğneden 36 saat sonra olucak ilk ilişki dedi..yumurtalıların durumuna göre bakıcaz dedi...9. 10.günü gel dedi...
ama kızlar yarım ağız konuştu...yani tam olarak net birşey söylemedi..ben şu olunca bu olunca diyince sanki hafiften alaylı gülümsedi gibime geldi:umursamaz:
bilim insanı tabi yapılacakların hepsini anlatsam belkide beni kovardısırnaşık şey

ben istemedim gamzecim.biliyosun kaç aydır yum takibi oliim.iğnesiz falan ...
kalamayıncada ben bişi demeden direkt bu ay ilaç vericem dedi.reçeteye baktım klomen yazmış.sevindim..ama yinede dr net birşey sölemeyince canım sıkılmadı değil....eyvahedigeldismile

cok şaşırdıysa az dışarı cıkta kendine gel arkadaşım
çıkış şu tarafta ---->
bravoooo
sasirip sasi olmadaaa
avukatlik burosu degel burasi
kızlar selam...
dr bana bu gün direkt klomen verdi....
yarın sabah akşam iki tane içicem.adetin 9 yada 10 günü gel dedi.....
ne diyosunuz....
yavrum oglan yapmak icin anam 40. saat yap iliski okimiiiiiiiii
bizim mahlede problemmi var giremiyim....
??????????????????????????????????????????????????????????????????

Son düzenleme:

:):)):):)): valla kovsa ıyı meslegı bırakırdı heralde ben kac sene omrumu verdım sız okumadan bızden cok bılgı etmıssınız dıye :):):)::)):)

cnm bak bunlar vesıle bırazda ınanmak lazım ınsan kendı beynıne domates öldurur benı derse harbıden ölduruyomuş oyuzden rabbıme bırak sen yap elınden ne gelıyosa verecek olan alasını verır ıns olacak bak tombılıye yarın alacak ıns oglusunu cnm ıns sende 9 ay sonra kavusursun bıde tum ısteyenler ınssssssssssssssssss

Son düzenleyen: Moderatör:
hd. nin verdiği bilgileri okudum ,mantılı olanlar var.teşekkür edriz kendisine ...ama ben hep sağıma yatarım.soluma çocukluğumdan beri yatamam ,kalbim sıkışyor.ama cnm kızm var...

bende sağımdan hamıle kalmıştım benımde bebeğim kız.bu yöntemı bende duymuştum banada dediler ilişkiden sonra sağına yatıcan bende yaptım ama kızım oldu.allah allah bende geri tepti yöntemkaydirigubbakcemile3

elaracım ya bızım mahalleye gıremıyom umuddımsın dua edecekdı doguma gıdecek bana ozelden yazın ısmınızı demıs kız ben gıremıyom bıde sen denermısın sana zahmet gırersen yazssana benımısmımıde etsın cnm ya

bildigim kadariyla..ne zaman ates ölcüm seviyesi en yüksek oldugunda o vakit calisma olacakmis...erkek bebis icin...

evet arkadaşlar bende duymuştum bunu hatta ikbal gürpınarın bir proğrmında duymuştum
o gün konuğu kadın doğum uzmanıydı bunu reklam arasındasöylemiş hatta ona
nezaman 37 derece olursaateşiniz ozaman ilişkiye girilirmiş erkek bebek için yani 37 derece olması gerek ateşimizin oda yımırtlama zamanımı oluyo acaba
hatta oradaki erkekler settekiler falan işte bizim nekadar kıymetli olduğumuzu bilin işteeee
diye bir cevap vermişlerdi Allaaaahıııım isteyene veeer Yarabbiiiiiiiim

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnn cnm ınsssssssssssssss

elaracım ellerıne saglık cnm.. anam nerdesın sabahdır yaza yaza cnm cıktı ::):)suoer yazmıssın bcm yuru arkandayız

ayy aşkı memnuyu izledimmm dün cok güzel bi finalle bittiiiiii.ona daldım gelemedimmm

elara bizim mahalleye gel hele bir kuzum cabuk

kızlarr dün gece cevap yazarkenn baglantım gittiii baya bi süre gelmedi giremedim internete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…