- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.461
Saygıyı kaybetmeyelim lütfen....Ben sadece yorum yaptım....Burası bir forum....Yorumlara açık oluuuun!
Saygıyı kaybetmeyelim lütfen....Ben sadece yorum yaptım....Burası bir forum....Yorumlara açık oluuuun!
yorum yaparsın tatlım ama baskalarında dusunucesıne saygı duyarak allah hepımıze bır sebeb vesıle kılmıs bızde onun ıcın ugrasıyoruz cnm yoksa hepımızın beynı var allaha sukur
elaracım valla bu klomende bı sebeb var anacım ben bunu anladım
Ben saygı duymuyorum demedim.Sadece şaşırdım dedim...Bu bir saygısızlık değildir....Allah hepinize sağlıklı bebişler versin....İyi günler
matematikk mesaj attım sanaa
hd. nin verdiği bilgileri okudum ,mantılı olanlar var.teşekkür edriz kendisine ...ama ben hep sağıma yatarım.soluma çocukluğumdan beri yatamam ,kalbim sıkışyor.ama cnm kızm var...
Şaşırdııııım....Kız erkek farkeder mi? Allah hepinize sağlıklı bebişler versin...Çok kurcalamamak lazım diye düşünüyorum..Ters tepeceğine inanıyorum...İnancıma da .....İlk defa ciddi anlamda bunu araştıranları gördüm...Cidden şaşırdımm....Sağlıklı,hayırlı evlatlar kucağınıza almanız dileğiyle...
cok şaşırdıysa az dışarı cıkta kendine gel arkadaşım
çıkış şu tarafta ---->
burası bi forum ama bu sayfaa olumsuz yorum yapacaklaraa acık bi sayfaa degil.
ilk sayfada özellikle rica ettik olumsuz yorumlar yapmayın diye.buna uymamak saygısızılıktır.bende buna karşılık verdimm
neysee hadi selametlee .söledikelrini herkes bilior
cnm bu tezıdemı curutuyoz ya allahım ne yapacaz matamatıkcım cnm sen yap harfıyyende bıze anlat cnm sanada esınle kızınla ıyı tatıller nereye gıdıyon bu arada sorması ayıp cancazım:):):)):):)
kızımı dışarıı cıkarcammm görüşürüzz kızlarrr
matematikk sen nezaman yola cıkıyorsunn cnmm
gitmeden görüşürüz inşş
arkadaşlar ben bu sitede bi arkadaşlar sporstar nisan ayında hamile olduğunu öğrendi ve bebiş şimdi 14 haftalık falan...hamileliğini 1. denemede tutturdu ....anlattığı kadarıyla gün aşırı ilişki ile hamile kalmış yumurtlama günlerinde de her gün ilişkiye girmişler...ama bebeğinin cinsiyetini öğrendi erkekmiş..birde şey demiştim şimdi hatırladım adete 4 gün kalaya kadar çalışmışlar...yani yumurtlama öncesi sonrası hikaye...Allah vergisi...
bizim mahlede problemmi var giremiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?