bebek cinsiyet belirleme..

Saygıyı kaybetmeyelim lütfen....Ben sadece yorum yaptım....Burası bir forum....Yorumlara açık oluuuun!

burası bi forum ama bu sayfaa olumsuz yorum yapacaklaraa acık bi sayfaa degil.
ilk sayfada özellikle rica ettik olumsuz yorumlar yapmayın diye.buna uymamak saygısızılıktır.bende buna karşılık verdimm
neysee hadi selametlee .söledikelrini herkes bilior,bilmedigimiz bişi sölersen başımızın üstünde yerin var

Saygıyı kaybetmeyelim lütfen....Ben sadece yorum yaptım....Burası bir forum....Yorumlara açık oluuuun!

burası bi forum ama bu sayfaa olumsuz yorum yapacaklaraa acık bi sayfaa degil.
ilk sayfada özellikle rica ettik olumsuz yorumlar yapmayın diye.buna uymamak saygısızılıktır.bende buna karşılık verdimm
neysee hadi selametlee .söledikelrini herkes bilior

yorum yaparsın tatlım ama baskalarında dusunucesıne saygı duyarak allah hepımıze bır sebeb vesıle kılmıs bızde onun ıcın ugrasıyoruz cnm yoksa hepımızın beynı var allaha sukur

Ben saygı duymuyorum demedim.Sadece şaşırdım dedim...Bu bir saygısızlık değildir....Allah hepinize sağlıklı bebişler versin....İyi günler

hd. nin verdiği bilgileri okudum ,mantılı olanlar var.teşekkür edriz kendisine ...ama ben hep sağıma yatarım.soluma çocukluğumdan beri yatamam ,kalbim sıkışyor.ama cnm kızm var...

hd. nin verdiği bilgileri okudum ,mantılı olanlar var.teşekkür edriz kendisine ...ama ben hep sağıma yatarım.soluma çocukluğumdan beri yatamam ,kalbim sıkışyor.ama cnm kızm var...

cnm bu tezıdemı curutuyoz ya allahım ne yapacaz matamatıkcım cnm sen yap harfıyyende bıze anlat cnm sanada esınle kızınla ıyı tatıller nereye gıdıyon bu arada sorması ayıp cancazım:):):)):):)

hanımlar sağa dönün sola dönün, havaya zıplayın, halıda 45 derce yatın, elma yiyin, eşinize ayva yedirin, hoplayıp zıplayın, ne yaparsanız yapın. nereye dönerseniz Allah'a dönmüş olursunuz. Cinsiyeti de belirleyecek olan Allah'tır. O yüzden dönün durun istediğiniz gibi, benim için hava hoş. Sadece fikir belirten birine yapılan kapı dışarı için yazmadan edemedim.

katılıyorum.

cok şaşırdıysa az dışarı cıkta kendine gel arkadaşım
çıkış şu tarafta ---->

niye bu fanatik agresif tutum arkadaşım? farklı düşünenin düşüncesini belirttiği için kapı dışarı edilmesi, nasıl bir baskıdır? bu tarz fanatik tutum gösteren kişiler her yerde olduğu gibi forumda da var elbet. mesela bir topikte de bir fanatik tutturmuş ben keyfi sezaryen oluyorum kime ne, bana karışanın alnını karışlarım diyor ve bu şekilde insanların konu hakkında konuşmalarını da engelliyor. kamu vicdanı olarak buna müsaade edilmez arkadaşım. siz beğenmediğiniz yorumu okumazsınız ama kimseye dışarı çık hava al kendine gel demek haddinize değil.

belirtilen bir fikire bu ne tahammülsüzlüktür?

cnm bu tezıdemı curutuyoz ya allahım ne yapacaz matamatıkcım cnm sen yap harfıyyende bıze anlat cnm sanada esınle kızınla ıyı tatıller nereye gıdıyon bu arada sorması ayıp cancazım:):):)):):)

daha çoook tez çürür gamzecim :)

mamagoz cnm sen kımsenın avukatlıgını yapma herkesın dusuncesı kendıne ama burda herkesın bı nıyetı var herkesın bı ıstegı var tabıkı rabbım verecek ama rabbım once bı sebeb kılmıs bu sebeblere yapısmak lazım cnm bız en azında bu guvenıyoz ınanıyoz sızınkılerde sıze saklı olsun kımsenın aklına ıhtıyacımız yok lutfen saygıyı asmayalım senınde ısıne gelmıyosa okuma cnm

arkadaşlar ben bu sitede bi arkadaşlar sporstar nisan ayında hamile olduğunu öğrendi ve bebiş şimdi 14 haftalık falan...hamileliğini 1. denemede tutturdu ....anlattığı kadarıyla gün aşırı ilişki ile hamile kalmış yumurtlama günlerinde de her gün ilişkiye girmişler...ama bebeğinin cinsiyetini öğrendi erkekmiş..birde şey demiştim şimdi hatırladım adete 4 gün kalaya kadar çalışmışlar...yani yumurtlama öncesi sonrası hikaye...Allah vergisi...

cnm demekkı yum gununde tutmus oburlerınde tutmamıs :):):):)):)

kızlar selam...
dr bana bu gün direkt klomen verdi....
yarın sabah akşam iki tane içicem.adetin 9 yada 10 günü gel dedi.....
ne diyosunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…