- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.161
benimde bugün sol gögsüm sızlıyorr.sagda bişi yokkk
senin daha önceleri olurmuydu bu sızlama olayı???
resim yüklemediysen ondan kabul etmemişimdirr
resimi olanların teklifini kabul ediyorumm
kızlar iyi akşamlar herkese, şiten çıkmak üzereyim hemen bir girip bakayım dedim
bengü yü merak ettim sanırım haber yok, olumsuz birşey yoktur inşallah
bu arada Elaracım benim döngü 28-29 (sabit değil), ilk deneme olacak, beklenen sat 18-19 şubat
tabloya ekleyebilirsin
öpüyorum hepinizi...
O canim ya süper senin kiz o zaman Masallah masallah Rabbim esirgesin....
kız ikimizde hamiş miyiz yoksaaaa
ben de arada olur ama bu kadar yoğun değildi.hem göğüs hem karın olunca noluyoruz dedim.
aaa aşkolsun foto ekledim diye halay çektim geçmişte görmedin galiba cicim
bende merak ediyorum berrayııı
neden böle yapıyorlar anlamıyorum hiç
en son girdikten 1 gün sonra usg resmini alcaktı.bizim merak edecegimizide biliyor
insan bi haber verirrr.şu sebepten giremiyorum merak etmeyin diyee
sagol cnm 5.sınıftan berı dersaneye yolluyoz
bırazda bunun etkısı var rabbımın hayırlısıyla
okumalarını nasıp etsın tum evlatlarımızın....
sagol cnm 5.sınıftan berı dersaneye yolluyoz
bırazda bunun etkısı var rabbımın hayırlısıyla
okumalarını nasıp etsın tum evlatlarımızın....
Canim bende giremedigimden Berra ya ne oldugunu anliyamadim yoksa ters giden birseyler mi vardi birde canim ya bende hep ay keske kizlara haber verebilsem diyordum ama bazen sartlar izin vermiyor inan insaAllah Berranin önemli bir sebebi yoktur.......
bende karın agrısı kasık agrısı yok
sadece sol gögsüm agrıyor.
inşallah sen hamilesindirr.bence<--bölesinn senn
sana teklif yooladımm .ben resim koydugunu okumadımmm
Amin insaAllah canim cok iyi yapmissiniz dersaneye göndermekle ne icin calisiyoruz evlatlarimizin gelecegi icin Rabbim emeklerinizin karsiligini verir insaAllah....
kakulee gördüm seniii:)
maşallah oglunla ikinizeeee
kız ben de seni gördüm maşallah kaç yaşındasın çıtırsın çıtır.ben seni esmer olarak hayal etmişişşm nedensekızında yerim onu allah bağışlasın yaaa yumak yumak gözleri görünmüyor ama inşallah sana çekmiştir.
cnm haklısınn şartlar müsait olmayabiliyor.bende baya girmedimm haberde veremedimm
ama berraa usg ye gircem dedi bidaha görünmedii. inşallah önemli bişi olmamıştır.gercekten cok merak ettim
saglık sorunu olmasında
slm elara benimde biorimitme bakarmisin bir kizim var bununda erkek olmsini istiyorum dogum tarihim 23.04.1984 kasim sat 18 aralik 20 ocak 20 lütfen yardimci olurmusun:80:
A öylemi bak bende merak ettim insaAllah ters giden birsey olamamistir .......................Kiz sen niye giremedin su gecmiste yazdigin tatil nedeni ile mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?