bebek cinsiyet belirleme..

bende merak ediyorum berrayııı
neden böle yapıyorlar anlamıyorum hiç
en son girdikten 1 gün sonra usg resmini alcaktı.bizim merak edecegimizide biliyor
insan bi haber verirrr.şu sebepten giremiyorum merak etmeyin diyee

benimde bugün sol gögsüm sızlıyorr.sagda bişi yokkk
senin daha önceleri olurmuydu bu sızlama olayı???

resim yüklemediysen ondan kabul etmemişimdirr
resimi olanların teklifini kabul ediyorumm

kız ikimizde hamiş miyiz yoksaaaa
ben de arada olur ama bu kadar yoğun değildi.hem göğüs hem karın olunca noluyoruz dedim.
aaa aşkolsun foto ekledim diye halay çektim geçmişte görmedin galiba cicim

bengü rapor almış evde dinleniyorrdurr.
sen bu ay ovulasyon kiti kullanıcan dimi.

kız ikimizde hamiş miyiz yoksaaaa
ben de arada olur ama bu kadar yoğun değildi.hem göğüs hem karın olunca noluyoruz dedim.
aaa aşkolsun foto ekledim diye halay çektim geçmişte görmedin galiba cicim

bende karın agrısı kasık agrısı yok
sadece sol gögsüm agrıyor.
inşallah sen hamilesindirr.bence <--bölesinn senn
sana teklif yooladımm .ben resim koydugunu okumadımmm

Canim bende giremedigimden Berra ya ne oldugunu anliyamadim yoksa ters giden birseyler mi vardi birde canim ya bende hep ay keske kizlara haber verebilsem diyordum ama bazen sartlar izin vermiyor inan insaAllah Berranin önemli bir sebebi yoktur.......

sagol cnm 5.sınıftan berı dersaneye yolluyoz

bırazda bunun etkısı var rabbımın hayırlısıyla

okumalarını nasıp etsın tum evlatlarımızın....

Amin insaAllah canim cok iyi yapmissiniz dersaneye göndermekle ne icin calisiyoruz evlatlarimizin gelecegi icin Rabbim emeklerinizin karsiligini verir insaAllah....

cnm haklısınn şartlar müsait olmayabiliyor.bende baya girmedimm haberde veremedimm
ama berraa usg ye gircem dedi bidaha görünmedii. inşallah önemli bişi olmamıştır.gercekten cok merak ettim
saglık sorunu olmasında

Amin insaAllah canim cok iyi yapmissiniz dersaneye göndermekle ne icin calisiyoruz evlatlarimizin gelecegi icin Rabbim emeklerinizin karsiligini verir insaAllah....

haklısın cnm sırf onlara ıyı bır gelecek saglamak ıcın

ama ınsAllah ıyı degerlendırırler bu fırsatları

zaman gerı gelmıyo cunku...

kakulee gördüm seniii:)
maşallah oglunla ikinizeeee

kız ben de seni gördüm maşallah kaç yaşındasın çıtırsın çıtır.ben seni esmer olarak hayal etmişişşm nedense kızında yerim onu allah bağışlasın yaaa yumak yumak gözleri görünmüyor ama inşallah sana çekmiştir.

slm elara benimde biorimitme bakarmisin bir kizim var bununda erkek olmsini istiyorum dogum tarihim 23.04.1984 kasim sat 18 aralik 20 ocak 20 lütfen yardimci olurmusun:80:

tşkler cnm.30 yaşım bittii.
genelde kumral esmer olarak düşünülmüşüm.
kızımın gösleri bana cekmemiş maaleseff

A öylemi bak bende merak ettim insaAllah ters giden birsey olamamistir .......................Kiz sen niye giremedin su gecmiste yazdigin tatil nedeni ile mi ?

slm elara benimde biorimitme bakarmisin bir kizim var bununda erkek olmsini istiyorum dogum tarihim 23.04.1984 kasim sat 18 aralik 20 ocak 20 lütfen yardimci olurmusun:80:

sadece bioritimle oclak şey degil bu
yinede yazayım günlerini

şubat 2-3-4-5-6-7-19-20-21-22-23-24 erkege yatkın günlerin.erkek günleri yok

A öylemi bak bende merak ettim insaAllah ters giden birsey olamamistir .......................Kiz sen niye giremedin su gecmiste yazdigin tatil nedeni ile mi ?

yok cnm hani gecen aylarda netim bozuktuda giremedim ya ondan bahsediyorum
haftasonu termal otele gittik ordan bile girdim ben, cep telefonuyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…