- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.201
Evet ya herkes dizi izliyor galiba. Sen nasılsın Haskena, kendinizi toparlayabildiniz mi biraz?
nihayett siparişlerimi verdim:81:
braun es3
oral-b elektirikli diş fırcası ve 2 yedek fırca başı aldımmm
haskenacım bi site buldum almanyadann.yüz bakım ürünlerimi ordan almak istiyorum
sipariş verirkenn yardımını isticem cnm
yada senin önerecegin bi site varmı?
Worldwide Bioshop in Germany - Logona ben burdan alışveriş yapmayı düşünüyorum??
ya ne denemesi umut yaaa kafayı yedireceksin kızım sen bana bioritm tutmadan yapmicam diyorum yaaa oofff
evet bu sabah kimseler yok Allah hayır etsin inşaAllah güzel haberler gelir bu gün
Haskenada gelmiş akşam inşaAllah artık sık sık girmeye başlar
can parçam ve selayhus çok geçmiş olsun kızlar allah acil şifalar versin.
nasılsınız kızlar öpüyorum hepinizi
yaa bişey diycem bugün bütün gün sol göğsüm sızladı nasıl hemde içine kor düşmüş gibi bide karnım ağrıyor benim yaaa nedendir acep bi fikriniz var mı??kendimimi dinliyorum diyorum ama napyım hem karın ağrısı hem göğüs ağrısı yordu beni bugün.
elara ben arkadaşlık teklif ettim geçen kabul etmedin.beni beğenmiyormusun
Ay canim üzüldüm simdi istemeden oglunun rahatsizligina sebep oldugum icin canim ben kizima hep veririm ve daha hic kustugunu görmedim acaba zencefilin oraninimi ayarliyamadin cok az olacakti canim nette de okuduysan yazar bakterileri temizleme bronslari acma ve öksürügü kesme özelligi oldugu tekrar gecmis olsun ay bu bana ders olsun bir daha kimseye tavsiyede bulunmuyacam inan cok üzüldüm oglusun icin....................özüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrr.......
kızlar hamile degilsem önümüzdeki ay spor merkezine gitcem
dün gittim gördüm cok begendimm
hamile kalana kadar biraz forma girmem lazımmm
eşimin göbek sorunu var onu bu haftaa kayıt yaptırcammm
sen işini şansa bırakmazsın senin gibi tedbirli hatun
hiç sanmıyorum yani hamile olma ihtimalini
kız inşallah duan tutar da ikiz üçüz kızlarım olureleranın rüyası bana malum olurmuş
Her zaman her yerde istedigin an yanindayim canim yeterki sen iste.....Aldiklarinida güle güle kullan canim .......................
elaaraa sen tatildeyken tohumları yumurtaya gönderdin dimee sen bu ara şüpheli geldin bana ilişki tarihleri falannolii kız saldın çayıra mevlam kayıra fiki fikici elara:89::89::89:
elara ne diyosun ne hamileliği neyse sen tutturmuşundur artıkbenim net bozuktu okuyorum geçmişi haaa birde 27 sinde inanılmaz kasık ağrım oldu akıntı falan heralde o zaman çatladı yumurt en son ilişkim 25 i hala kız şansım var mı....... benimki bi,ortmde kız günleriydi biortm olayı çok etkili demi canım
bende dün farkettim benimde oğlumla aynı olacak bebiş aynı ay hamilelik ama memmunum oğluşumdan çok iy bir burç terazi ....eşimde diyorki keşke başka bişey olsaydı
evet kız bebek için ideal yumdan 2 gün önce ilişki.
bioritimde etkili
benim kızım eşim terazi .ikisindende cok memnunumm:119:
Elara eşin terazi mi? Ben burçlara inanmam pek, ilgilenmem de. Benim eşim de terazi ama çok uyuz oluyorum arada maşallah sen eşinden memnunmuşun. Demek ki uyuzluğunun burcunla alakası yok
kızlar hamile degilsem önümüzdeki ay spor merkezine gitcem
dün gittim gördüm cok begendimm
hamile kalana kadar biraz forma girmem lazımmm
eşimin göbek sorunu var onu bu haftaa kayıt yaptırcammm
yükseleni farklıdır birde 30 yaşındanm sonra yükselene geçiyormuşsun..... ben öyle oldum mesela ....akrep burcuyum aslında ama 30dan sonra boğanın özelliklerini taşır oldum kendime inannamıyorum bazen
Elara eşin terazi mi? Ben burçlara inanmam pek, ilgilenmem de. Benim eşim de terazi ama çok uyuz oluyorum arada maşallah sen eşinden memnunmuşun. Demek ki uyuzluğunun burcunla alakası yok
kızlar kendimizle ilgili yazılanları okuyabileceğimiz bir yöntem var mı
kızlarrrrrrrrrrrrrrr benden leke gelmişşşşşşşşşşşşşşşneyin nesi ya yoksa bu sefer hamiş kaldımda yerleşme lekesimi yardııııııım daha reglime 7-8gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?