bebek cinsiyet belirleme..

Evet ya herkes dizi izliyor galiba. Sen nasılsın Haskena, kendinizi toparlayabildiniz mi biraz?

Ay canim msj yeni gördüm iyi diyelim iyi olalim canim evet zamanla dahada iyi olacaz insaAllah.....

Her zaman her yerde istedigin an yanindayim canim yeterki sen iste.....Aldiklarinida güle güle kullan canim .......................

Canim esim haftaya ise basliyor artik her daim yaninizdayim Allahin izni ile tabi.....

sağol canım ALLAH razı olsun

elaaraa sen tatildeyken tohumları yumurtaya gönderdin dimee sen bu ara şüpheli geldin bana ilişki tarihleri falan nolii kız saldın çayıra mevlam kayıra fiki fikici elara:89::89::89:

Ayy canim benim yaa ozur dileme kiz ... Senin sucun yok canim , bunu bende okudum , kesin onla alakali olup olmadigini bilmiyorum bile , o yuzden takma aklna dert etme...
Cok ates oksurukte kusmaya sebep ooabiliyor dedi doktorumuz

Kakule sende sagol canim , ne zaman belli olcak seninki ???

Ipone den gecmisi okumak tam bir olum

kızlar hamile degilsem önümüzdeki ay spor merkezine gitcem
dün gittim gördüm cok begendimm
hamile kalana kadar biraz forma girmem lazımmm
eşimin göbek sorunu var onu bu haftaa kayıt yaptırcammm

elara ne diyosun ne hamileliği neyse sen tutturmuşundur artık benim net bozuktu okuyorum geçmişi haaa birde 27 sinde inanılmaz kasık ağrım oldu akıntı falan heralde o zaman çatladı yumurt en son ilişkim 25 i hala kız şansım var mı....... benimki bi,ortmde kız günleriydi biortm olayı çok etkili demi canım

sen işini şansa bırakmazsın senin gibi tedbirli hatun
hiç sanmıyorum yani hamile olma ihtimalini

bende dün farkettim benimde oğlumla aynı olacak bebiş aynı ay hamilelik ama memmunum oğluşumdan çok iy bir burç terazi ....eşimde diyorki keşke başka bişey olsaydı

kızlarrrrrrrrrrrrrrr benden leke gelmişşşşşşşşşşşşşşşneyin nesi ya yoksa bu sefer hamiş kaldımda yerleşme lekesimi yardııııııım daha reglime 7-8gün var

Her zaman her yerde istedigin an yanindayim canim yeterki sen iste.....Aldiklarinida güle güle kullan canim .......................

cok sagol cnmmm
sende cok ara verme bu hamilelik işine.dedigin gibi yaş geciyorrr
bu arada görümcenin başka cocugu varmıydıı.yazdınmı daha önce hatırlayamadım

elaaraa sen tatildeyken tohumları yumurtaya gönderdin dimee sen bu ara şüpheli geldin bana ilişki tarihleri falan nolii kız saldın çayıra mevlam kayıra fiki fikici elara:89::89::89:

hiç öle düşündügün gibi degilll

evet kız bebek için ideal yumdan 2 gün önce ilişki.
bioritimde etkili

bende dün farkettim benimde oğlumla aynı olacak bebiş aynı ay hamilelik ama memmunum oğluşumdan çok iy bir burç terazi ....eşimde diyorki keşke başka bişey olsaydı

benim kızım eşim terazi .ikisindende cok memnunumm:119:

evet kız bebek için ideal yumdan 2 gün önce ilişki.
bioritimde etkili

benim kızım eşim terazi .ikisindende cok memnunumm:119:

Elara eşin terazi mi? Ben burçlara inanmam pek, ilgilenmem de. Benim eşim de terazi ama çok uyuz oluyorum arada maşallah sen eşinden memnunmuşun. Demek ki uyuzluğunun burcunla alakası yok

Elara eşin terazi mi? Ben burçlara inanmam pek, ilgilenmem de. Benim eşim de terazi ama çok uyuz oluyorum arada maşallah sen eşinden memnunmuşun. Demek ki uyuzluğunun burcunla alakası yok

yükseleni farklıdır birde 30 yaşındanm sonra yükselene geçiyormuşsun..... ben öyle oldum mesela ....akrep burcuyum aslında ama 30dan sonra boğanın özelliklerini taşır oldum kendime inannamıyorum bazen

kızlar hamile degilsem önümüzdeki ay spor merkezine gitcem
dün gittim gördüm cok begendimm
hamile kalana kadar biraz forma girmem lazımmm
eşimin göbek sorunu var onu bu haftaa kayıt yaptırcammm

Ben 3 ay oldu spora başlayalı. Çok faydasını gördüm sıkılaştım resmen. Bir de kilo vermediğim halde herkes zayıflamışsın diyor. Keşke daha önce başlasaydım.

yükseleni farklıdır birde 30 yaşındanm sonra yükselene geçiyormuşsun..... ben öyle oldum mesela ....akrep burcuyum aslında ama 30dan sonra boğanın özelliklerini taşır oldum kendime inannamıyorum bazen

Bilmem ki canım olabilir hiç anlamam bu işlerden. Bir gün çok iyi, diğer gün suratsızın teki olabiliyor. Ben de hiç umursamıyorum böyle yapınca ne bu böyle çocuk gibi. Genel anlamda iyidir ama böyle yaptığı zaman uyuzun önde gideni oluyor

evett eşim terazi ben yay burcuyum
eşiminde zaman zaman uyuzlukları oluyor tabiki.ben cok tezcanlıyımdır mesela.ama o cok uyuzdurr:)))
ama genel anlamdaaa iyidir benim kocişim:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…