bebek cinsiyet belirleme..

Slm kızlar nasılsınız

bugun karne gunuydu okula gıttım

karnemızı aldık geldık buyuk tsk aldı kucuguun hepsı 5

Son düzenleme:
selam kızlar uğrayamıyorum valla herşey yolundadır umarım benim kızımda bugün ilk karnesini alıcak anaokulundan 4te gidicez babasıyla

selam kızlar uğrayamıyorum valla herşey yolundadır umarım benim kızımda bugün ilk karnesini alıcak anaokulundan 4te gidicez babasıyla

selamlar ....
senin haberine cok sevinmistim canim.. daha öncede yazdim ,insallah saglikla alirsin..

biz bir haftadan beri hastalikla ugrasiyoruz, oglumda bronsit dedi doktor antibiyotige basladik..

haskena zencefil dene demisti balla beraber ,denedim ama malesef ise yaramadi,
bende hastayim ve kendime zencefilli cay yapiyorum ,ogluma zencefilli bal yedirgidigim günlere kustu...
bilmiyorum onla alakasi varmi ama 2 gün üst üste cikartinca bununla baglanti kurdum bende..
nette okudugum yazilardada 2 yasindan kücük cocuklara zencefil vermeyin deniyor , neden olabilir bunu bilen varmi acaba ??? oglum 2 yasinda
elara senin kizinla ayni yasit sen hic verdinmi zencefilli bal ??? veya biliyormusun neden verilmemesi gerektigini ???

subat ayinda bende deneme yapacagim
cin takvimine inanmiyorum oglumda kiz gösteriyordu , simdide erkek gösteriyor yine tersi olabilir insallah olur
ama daha regl olmadim olduktan sonra kismette varsa insallah olur bu ay
bioritim hesaplatmadim henüz artik regl den sonra

hayırlı olsun canım
inşallah hep başarılı olurlar
benimkide 3:30 da alacak
senin küçük kaça gidiyodu ??
ıns cnm ıns umudumuz o rabbım herkesın evladına

zıhın acıklıgı versın amın...2 sınıf cnm daha
hayırlı olsun canım maşallah maşallah kızlara

selam kızlar arada gelip gidiyorum nasılsınız.
sagol cnmm bız ıyıyız sen nasılsın...gene temızlık yapıyom of ya bıktım valla 1 saatır ev supuruyom belım koptu az ara verdım sımcık sılcem hafta sonu barı sılme derdım olmasın ama gene batıyo yaa

Son düzenleme:

geçmiş olsun selay
ben kızıma ıhlamur dışında bişi vermiyorum.zencefilde kullanmadık
zencefilde cok yogun etken maddelri var.yetişkinlerde bile cok dikkatli kullanılması lazım,öle herşeylede karıştırılmamalı

2 yaş altındaki cocuga verilmemesinin nedeni de bu yogun etken maddelerinden kaynaklanıyor
onların bagırsak ve mideleri daha cok hassastır.zencefilin etken maddeleri agır gelebilir.

ıhlamur bal limon karışımı cok ideal cocuklar için
takviye olarakta immuzinc etkili.

hoşbuldum sagol ezel
bugün devamlı netteydim aslında ama başka siteleri dolanıyordum, sayfaya bakamadım fazlaa
sonrada ev süpürdüm sildim.kızım uyurken buraya takılıyım dedim.

Nasilsiniz kizlar varmi yeni gelismeler ya zaten cok fazla gelemiyorum yaniniza gelincede bi bakiyom sayfalar almis basini gitmis ben nasil okuyacam bu kadar sayfayi

benım kız hasta 1 haftadır iğne oluyo bronşit başlangıcı var ben gidemedim kızımın ilk karnesinekomşum almış sağolsun getirmış bana

benım kız hasta 1 haftadır iğne oluyo bronşit başlangıcı var ben gidemedim kızımın ilk karnesinekomşum almış sağolsun getirmış bana

Ay canim benim gecmis olsun tez zamanda Rabbim sifasini versin insaAllah kiz avatari degistirmissin kim bu diyom ana bi baktim ki bizim CANO.......

haskenamm canımmmhoşgeldin

Hos buldum tatisim sizinle olmak bana iyi geliyor esim izinli diye giremedim yoksa sizinle yarami daha cabuk saracagima inaniyorum ama esiminde destege ihtiyaci vardi onuda yanliz birakamadim yoksa sizi cok özledim kiz ............

kolay bişe atlatmamışsınız ALLAH sabır versin canım okadar alışmışızki sana her açtığımızda topiği gözlerimiz seni aradi herkese bağımlılık etmişsin canım be

Ay canim üzüldüm simdi istemeden oglunun rahatsizligina sebep oldugum icin canim ben kizima hep veririm ve daha hic kustugunu görmedim acaba zencefilin oraninimi ayarliyamadin cok az olacakti canim nette de okuduysan yazar bakterileri temizleme bronslari acma ve öksürügü kesme özelligi oldugu tekrar gecmis olsun ay bu bana ders olsun bir daha kimseye tavsiyede bulunmuyacam inan cok üzüldüm oglusun icin....................özüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrr.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…