- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.221
Elera aynen valla ben de tez canlıyımdır hatta eşim bana hep dinlen iş yapma falan der. Genel anlamda iyi de uyuz tavrını takınınca iyiliklerini unutturuyorevett eşim terazi ben yay burcuyum
eşiminde zaman zaman uyuzlukları oluyor tabiki.ben cok tezcanlıyımdır mesela.ama o cok uyuzdurr:)))
ama genel anlamdaaa iyidir benim kocişim:97:
Ayy canim benim yaa ozur dileme kiz ... Senin sucun yok canim , bunu bende okudum , kesin onla alakali olup olmadigini bilmiyorum bile , o yuzden takma aklna dert etme...
Cok ates oksurukte kusmaya sebep ooabiliyor dedi doktorumuz
Kakule sende sagol canim , ne zaman belli olcak seninki ???
Ipone den gecmisi okumak tam bir olum
bende dün farkettim benimde oğlumla aynı olacak bebiş aynı ay hamilelik ama memmunum oğluşumdan çok iy bir burç terazi ....eşimde diyorki keşke başka bişey olsaydı
elara bizim kızları görmüş olmasın rüyasında süt kardeşim ben diğerleri zaten 5 kişiyiz galiba yanlış hatırlamıyorsam
kızlarrrrrrrrrrrrrrr benden leke gelmişşşşşşşşşşşşşşşneyin nesi ya yoksa bu sefer hamiş kaldımda yerleşme lekesimi yardııııııım daha reglime 7-8gün var
sadece sana yazılan mesajlarımı diyorsun?
iyi geceler..elara salı iş çıkışı kanamam oldu.acile gittim.doktor keseyi gördü ama içini göremedi.saglıksız sonlandıralım dedi.bugün kendi doktoruma gittım.kesenin içinde minik kalp atıyordu mucize gibi.ama çevresinde kanama varmış işe gıtmeyıp dinleneceksin dedi.10 gün raporluyum dualarını eksik etmeyin.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr benden leke gelmişşşşşşşşşşşşşşşneyin nesi ya yoksa bu sefer hamiş kaldımda yerleşme lekesimi yardııııııım daha reglime 7-8gün var
merhaba kızlar. bende ikinci kızıma hamileyim. doğumuma iki ay kaldı. ikinci hamileliğimde hep erkek gibi hissetmiştim. yakınlarımda bu sefer erkek diyordu hep. doktora gittiğimde yaşadığım heyecanı anlatamam. doktor şöyle bir baktı. kıza benziyor dedi. çok tuhaf oldu içim. erkek olacağına emindim sanki ya. bir iki gün üzüldüm ne yalan söyleyeyim. sonra da üzüldüğüm için üzüldüm. ne kadar tövbe etsem azdır. hala pişmanım üzüldüğüm için. Rabbimden gelene razıyım her zaman. şimdiden üçüncünün planlarını yapıyorum kafamda. sizin yazılarınızı okumaya çalışıyorum. ne çok şey yazmışsınız. hepsini okumak mümkün değil gibi. bakalım üçüncüde Rabbim nasip ederse uygulamaya çalışacağım yazdıklarınızı. inşallah Rabbim hepimize nasip eder gönlümüzden geçenleri. Amin.
evet canım benimle ilgili bana yazılanlar
bengü arkadaşım ben bir aydır o acıyı yaşıyorum öncelikle sakin ol ve dua et hayırlısı ne ise o olsun..ben öyle yaptım..Allah bebeğini sana bağışlasın..ben bu gün doktora gittim kalp atımı da var..ben ne kanamalar yaşadım ama hep dua ettim..senin için de dua edicem hakkında hayırlısı olsun..
elara hamilelikten şüphe edeiyomuşsun hayırlısı olsun senin için..ama sen şimdi istemiyosun sanırım....ben bu gün yine doktora gittim bebeşimin klabi pıt pıtır atıyo gösterdi doktor duyamadım...20-30 şubat arası 2 li teste gel dedi...inşallah testim de güzel çıkar...kanamam falan yok ama progestana devam ededi doktor ..o ilaç da beni mahvediyo uyuyp duruyorum..bu rada bu gün kü usg görede bebek solda bakalım artık hakkaımda hayırlısı...
cnm hamilelik riskim az da olsa varr.
hayırlısı olsun diyorum bende.
senin ogluş geliyor galibaaa.sen ne hissediyorsun?
evet hakkında hayırlısı olsun...benim içime doğan kızım olacağı ..daha hamile bile kalmadan eşime bizim bi kızımız daha olucak diyodum...ama eşim erkek hissediyo..ben zaten erkek çocuk derdinde değilim eşim için istiyorum içinde kalır oğlum yok diye ona üzülürüm..o da illa erkek istemiyo ama ben onu tanıyorum istiyo..ne bileyim artık hayırlısı olsun kızım la kardeşi arasında tam 3 yaş olucak..iki kız olursa beraber arkadaş olurlar..ben zaten başka çocuk düşünmüyorum eimde istemiyo...ikimizde çalışıyoruz bakmak zor geliyo..
sanırım hepimiz Allahdan Hayırlısını istiyoruz fakat oğlu olan kızkızı olan daoğlan bebek istiyor ağırlıklı..Benimde 10 yaşında bir oğlum var ve 25 haftalık hamileyim ...içime doğan hep kızdı solda olması herkesin yapdığı yorumlar da bunu güçlendiriyordu.. 17.haftada ultrasonda doktorum % 90 kız dedi yaşanan mutluluğu anlatamam isim bile bulmuşdum..eşim ve birabim dışında herkes kız diyordu..veee 22. haftaki kontrolümde erkek olduğu ortaya çıkdı ... üzülmedim ama şok yaşadım. herkese kızım olacak demişdim.. eee kayın validemin hiç kız torunu yoktu 4. erkek torun geliyor :)
bu arada solda VE yukarıda olası Çin takvimi (31 yaş ağustos) ekşi yemelerim ve kız olur denilen bütün belirtiler bende mevcut.. ama 4 boyutlu ultrason görüntüleri gayet net :) Allahın dediği oluyor ...Hayırlısı ile kucağımıza alırız. inşallah...(ben bunları yazarken tekmeliyor bir yandan acaba kızıyor mu dersiniz:))
hayırdır nereye gidiyon demet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?