bebek cinsiyet belirleme..

evett eşim terazi ben yay burcuyum
eşiminde zaman zaman uyuzlukları oluyor tabiki.ben cok tezcanlıyımdır mesela.ama o cok uyuzdurr:)))
ama genel anlamdaaa iyidir benim kocişim:97:
Elera aynen valla ben de tez canlıyımdır hatta eşim bana hep dinlen iş yapma falan der. Genel anlamda iyi de uyuz tavrını takınınca iyiliklerini unutturuyor

canım şubatın 9 u adet tarihim ama inşallah bakalım adet olmazsam 9unda yaparım testi

bende dün farkettim benimde oğlumla aynı olacak bebiş aynı ay hamilelik ama memmunum oğluşumdan çok iy bir burç terazi ....eşimde diyorki keşke başka bişey olsaydı

kız benimde oğlumda sat 24 ocaktı bunda eğer olursa 14 ocak.ama oğlum 1 kasım yani akrep oldu.

elara bizim kızları görmüş olmasın rüyasında süt kardeşim ben diğerleri zaten 5 kişiyiz galiba yanlış hatırlamıyorsam

evet evet bizi görmüştür elara

kızlarrrrrrrrrrrrrrr benden leke gelmişşşşşşşşşşşşşşşneyin nesi ya yoksa bu sefer hamiş kaldımda yerleşme lekesimi yardııııııım daha reglime 7-8gün var

7-8 gün olduğuna göre yerleşme lekesi olması büyük ihtimal.ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım.

merhaba kızlar. bende ikinci kızıma hamileyim. doğumuma iki ay kaldı. ikinci hamileliğimde hep erkek gibi hissetmiştim. yakınlarımda bu sefer erkek diyordu hep. doktora gittiğimde yaşadığım heyecanı anlatamam. doktor şöyle bir baktı. kıza benziyor dedi. çok tuhaf oldu içim. erkek olacağına emindim sanki ya. bir iki gün üzüldüm ne yalan söyleyeyim. sonra da üzüldüğüm için üzüldüm. ne kadar tövbe etsem azdır. hala pişmanım üzüldüğüm için. Rabbimden gelene razıyım her zaman. şimdiden üçüncünün planlarını yapıyorum kafamda. sizin yazılarınızı okumaya çalışıyorum. ne çok şey yazmışsınız. hepsini okumak mümkün değil gibi. bakalım üçüncüde Rabbim nasip ederse uygulamaya çalışacağım yazdıklarınızı. inşallah Rabbim hepimize nasip eder gönlümüzden geçenleri. Amin.

bengü arkadaşım ben bir aydır o acıyı yaşıyorum öncelikle sakin ol ve dua et hayırlısı ne ise o olsun..ben öyle yaptım..Allah bebeğini sana bağışlasın..ben bu gün doktora gittim kalp atımı da var..ben ne kanamalar yaşadım ama hep dua ettim..senin için de dua edicem hakkında hayırlısı olsun..

hoşgeldin hayırlı olsun kızın.saglıcakla al kucagına inş

elara hamilelikten şüphe edeiyomuşsun hayırlısı olsun senin için..ama sen şimdi istemiyosun sanırım....ben bu gün yine doktora gittim bebeşimin klabi pıt pıtır atıyo gösterdi doktor duyamadım...20-30 şubat arası 2 li teste gel dedi...inşallah testim de güzel çıkar...kanamam falan yok ama progestana devam ededi doktor ..o ilaç da beni mahvediyo uyuyp duruyorum..bu rada bu gün kü usg görede bebek solda bakalım artık hakkaımda hayırlısı...

maşallahhh cnm cok sevindimm bebeginin iyi olmasınaa

cnm hamilelik riskim az da olsa varr.
hayırlısı olsun diyorum bende.
senin ogluş geliyor galibaaa.sen ne hissediyorsun?

boncuk arkadaşım dün iyi olmmadığım için girememiştim bu gün okudum..Allah ım sana ve bebeğine sağlık versin..dualarımızla inşallah iyi olucan sabret arkadaşım...

cnm hamilelik riskim az da olsa varr.
hayırlısı olsun diyorum bende.
senin ogluş geliyor galibaaa.sen ne hissediyorsun?

evet hakkında hayırlısı olsun...benim içime doğan kızım olacağı ..daha hamile bile kalmadan eşime bizim bi kızımız daha olucak diyodum...ama eşim erkek hissediyo..ben zaten erkek çocuk derdinde değilim eşim için istiyorum içinde kalır oğlum yok diye ona üzülürüm..o da illa erkek istemiyo ama ben onu tanıyorum istiyo..ne bileyim artık hayırlısı olsun kızım la kardeşi arasında tam 3 yaş olucak..iki kız olursa beraber arkadaş olurlar..ben zaten başka çocuk düşünmüyorum eimde istemiyo...ikimizde çalışıyoruz bakmak zor geliyo..

sanırım hepimiz Allahdan Hayırlısını istiyoruz fakat oğlu olan kızkızı olan daoğlan bebek istiyor ağırlıklı..Benimde 10 yaşında bir oğlum var ve 25 haftalık hamileyim ...içime doğan hep kızdı solda olması herkesin yapdığı yorumlar da bunu güçlendiriyordu.. 17.haftada ultrasonda doktorum % 90 kız dedi yaşanan mutluluğu anlatamam isim bile bulmuşdum..eşim ve birabim dışında herkes kız diyordu..veee 22. haftaki kontrolümde erkek olduğu ortaya çıkdı ... üzülmedim ama şok yaşadım. herkese kızım olacak demişdim.. eee kayın validemin hiç kız torunu yoktu 4. erkek torun geliyor :)
bu arada solda VE yukarıda olası Çin takvimi (31 yaş ağustos) ekşi yemelerim ve kız olur denilen bütün belirtiler bende mevcut.. ama 4 boyutlu ultrason görüntüleri gayet net :) Allahın dediği oluyor ...Hayırlısı ile kucağımıza alırız. inşallah...(ben bunları yazarken tekmeliyor bir yandan acaba kızıyor mu dersiniz:))

hayırlısı cnn.benimde erkek cocuk takıntım yok
kızım olursada cok memnun olurumm.iki kız cok güzell.ben tek kızım şuan sıkıntısını cekiyorumm
hakkımızda hangisi hayırlı olcaksa Rabbim onu nasip etsin inş.

hoşgeldin hayırlı olsun oglun

ilişki günlerini hatırlıyormusun???
bide dogum tarihini verirsen bioritime bakayım merak ettim

hayırdır nereye gidiyon demet

annemlere kaçıcam 2-3 günlüğüne malum karneyi aldık birde önümüzdeki hafta sonu kaynanam gelecek o gelmeden gidip geleyim gerçi yine ankara içi ama pc yok oyüzden aklım sizde kalacak birde elaracım benim şubatta kız günlerim 1 2 3 4 5 6 başka yok demi kesin denicem buay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…