bebek cinsiyet belirleme..

dogum tarihini ver tekrar bakayım

cnm inşallah herşey yolundadırr.güzel haberlerini bekliyoruzz
bayılma hissi niye oluyorki.panik atak filanmı var sende?
Bildiğim kadarıyla yok canım ama sanırım tansiyonum düşüyor böyle elim ayağım uyuşuyor gibi oluyor kalbim hızlı atmaya başlıyor bide sigara kullandığımdan sanırım kalbim sıkışıyor hayırlısı bakalım
Uyumlu olmuş iki isim bence söylenişi hoş geliyor kulağa. Yalnız aynı isimde babayla oğulun resmi evrakta karışma durumu olmaz umarım. Onun dışında Levent güzel isim beğenirim.
Valla canım resmi evrak tarafını hiç düşünmemiştim ama t.c ler farklı olduğundan sanırım bi sorun olmaz inş. olmz başka isimler güzel gelmiyo ya hep buna odaklandığım için
Vardır bundada bi hayır inş. aynı günde bide erkek bebiş olur yorulmadan bulmuş olursun valla herşey kısmet hayırlısı olsun inş.
yaprakta doktora gitcekti bugünn.naptı acabaaa.merakk ettim onudaaa
Saol canım merak etmişsin okul karne doktor falan derken geç oldu eve geç geldik anca fırsat buldum geçmişi okudum doktor iyi geçti fiziksel herangi bi problem yok dedi Allaha şükür bütün organlarıda oluşmuş bikaç haftada ilerde gözüküyomuş çok iyi geçti yani erkek olduğu tekrar onaylandı resimlerini verdi çok tatlı duruyo heycanlı ve güzeldi Allahım herkese kısmet etsin inş. sağlıklı ve güzel bi bebek geliyo dedi doktor sonuna kadar böyle gider umarım darısı isteyen herkese inş benden böyle yani

Yaprak, gecmis olsun. Sivi alimina dikkat et, vitaminlerini al. Sigara konusundaki fikrimi de biliyorsun tekrar basa sarip basini sisirmek istemem. Ayni acilari dogmamis bebegine yasattigini dusun, kucucuk bir ihtimal bile olsa deger mi bir anlik keyif icin.

günaydın kızlar kardeşim geldi nete giremiyorum kızlarda evde net kavgası oluyo şu tatil geçerse hayırlısıyla daha rahat giricem inş. ama gelmeye çalışcam biraz geçimi okuyum görüşürüz

hoşgeldin hayırlı olsun oglun

ilişki günlerini hatırlıyormusun???
bide dogum tarihini verirsen bioritime bakayım merak ettim

Hoş bulduk hatırlamıyorum uzun süre ara verdiğim için olmuyordu tedavide olmadım ama :)) 07/07/79 doğumluyum ben de merak ediyorum ana geçen ay kesin dedi doktorum ve ertesi günü ayrıntılı ultrasonda da aynı şeyi söylediler hayırlısı artık ...

Bi günaydin diyeyim dedim bi baktim benden baska kimse yok topikte ne oldunuz kizlar .....................Ay bu saatte dizide olmazki ne yapiyosunuz ayol............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…