- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.241
annemlere kaçıcam 2-3 günlüğüne malum karneyi aldık birde önümüzdeki hafta sonu kaynanam gelecek o gelmeden gidip geleyim gerçi yine ankara içi ama pc yok oyüzden aklım sizde kalacak birde elaracım benim şubatta kız günlerim 1 2 3 4 5 6 başka yok demi kesin denicem buay
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 kıza yatkın
Bildiğim kadarıyla yok canım ama sanırım tansiyonum düşüyor böyle elim ayağım uyuşuyor gibi oluyor kalbim hızlı atmaya başlıyor bide sigara kullandığımdan sanırım kalbim sıkışıyor hayırlısı bakalımcnm inşallah herşey yolundadırr.güzel haberlerini bekliyoruzz
bayılma hissi niye oluyorki.panik atak filanmı var sende?
Valla canım resmi evrak tarafını hiç düşünmemiştim ama t.c ler farklı olduğundan sanırım bi sorun olmaz inş. olmz başka isimler güzel gelmiyo ya hep buna odaklandığım içinUyumlu olmuş iki isim bence söylenişi hoş geliyor kulağa. Yalnız aynı isimde babayla oğulun resmi evrakta karışma durumu olmaz umarım. Onun dışında Levent güzel isim beğenirim.
Vardır bundada bi hayır inş. aynı günde bide erkek bebiş olur yorulmadan bulmuş olursun valla herşey kısmet hayırlısı olsun inş.kızlar size cok ilginc bişi sölicemm
ben kızıma hamile kaldıgımda son adet tarihim 11 ocaktı ilişki tarihim 22 ocaktı.
ve ne tesadüftürki yine son adet tarihim 11 ocak ve şüpheli ilişki tarihim 22 ocak:))))
ay şimdi wc deyken aklıma geldii
yani hamile kalırsam kızımla aynı burctan olcak belkide aynı gün dogacak
Saol canım merak etmişsin okul karne doktor falan derken geç oldu eve geç geldik anca fırsat buldum geçmişi okudum doktor iyi geçti fiziksel herangi bi problem yok dedi Allaha şükür bütün organlarıda oluşmuş bikaç haftada ilerde gözüküyomuş çok iyi geçti yani erkek olduğu tekrar onaylandı resimlerini verdi çok tatlı duruyo heycanlı ve güzeldi Allahım herkese kısmet etsin inş. sağlıklı ve güzel bi bebek geliyo dedi doktor sonuna kadar böyle gider umarım darısı isteyen herkese inş benden böyle yaniyaprakta doktora gitcekti bugünn.naptı acabaaa.merakk ettim onudaaa
Bildiğim kadarıyla yok canım ama sanırım tansiyonum düşüyor böyle elim ayağım uyuşuyor gibi oluyor kalbim hızlı atmaya başlıyor bide sigara kullandığımdan sanırım kalbim sıkışıyor hayırlısı bakalım
hoşgeldin hayırlı olsun oglun
ilişki günlerini hatırlıyormusun???
bide dogum tarihini verirsen bioritime bakayım merak ettim
buğün rüyamda gelinlik giydim saçımı falan yaptırıyodum
günaydın kızlarr
yaprakcım tekrar hayırlı olsun oglunn
herşeyin yolunda olmasınada sevindimm
günaydın Elara
yine kimse yok bugün(
tşkler kolay gelsin selayyIse gidiyorum bir gunaydin diyeyim istedim , iyi haftasonlari hepinize kizlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?