bebek cinsiyet belirleme..

Haskena buralardayım canım. giremiyordum son zamanlar çoluk çocuk hasta, su çiçeği geçiriyor.... beyimin işleri derken vakit ayıramadım fazla. sen nasılsın canım ?? Bir sorun yok inşallah...

Canim gecmis olsun Rabbim sifalar versin bende iyiyim canim idare ediyoz iste Rabbim hepimize can sagligi versin ..............

patatesler kök salıyooooo uyanınnn
sütçüler kaynadııııı

Ana bu sütcüler atesli cikti durmak yok yola devam diyorlar...........

hoşgeldinnn cnm.amma uzun sürdü sporun yaw

Canim 1 saat yaptim dusumu aldim geldim sonra merak ettigim bi konu vardi onla ilgili nette arastirma yaptim ve yine buradayim canim........

sorma nete giremgiremedim takip etmekte zorlaniyorum sizkeri arada goz atiyorum
$insallah hepiniz iyisinizdir canlarim benimmmm

Özletme kiz kendini haftada birde olsa hallo yap...............

Elara bide şu tarihe bakabilirmisin canım bi arkadaşa bahsettimde şimdi benden rica etti
benden 10 gün büyük şubat için 10/08/1976
müsaitsen

kakulee bu ay içmedin turşu suyu inşallah

kız senin gibi bi hatun istemeden kalmazzzzzzz

bana bu konuda güveniyonuz ama inş sag gösterip sol vurmamm:78:

Canim 1 saat yaptim dusumu aldim geldim sonra merak ettigim bi konu vardi onla ilgili nette arastirma yaptim ve yine buradayim canim........

hayırdır kızz neyi araştırdınnn

hayırlısı olsun
13. haftada cinsiyet kesinleşmiş olur mu Elara kesin bişey söylenebilir mi_?

ilk aylarda yanlışlıklar olabiliyorrr.bekleyip görcez bakalımm

Elara bide şu tarihe bakabilirmisin canım bi arkadaşa bahsettimde şimdi benden rica etti
benden 10 gün büyük şubat için 10/08/1976
müsaitsen

ne için ve bu hangi ay için???

Patatiscilerin üst dudagi sütcülerin alt dudagi calisiyor diye yazip banlaniyormusum..............

puhahahahhahaah ayy cok güldümm alemsin cnm yaa

Kizlar cikiyom kizimi alacam bi arkadasa ugrayacam aksama insaAllah görüsürüz .öptüm byy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…