- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.801
beyaz pıtırcık falan yok şimdi baktım
ayaklarım çok üşüyo gece uyuyamadım buz gibiydi
akıntım var
bazen yanıyorum bazen çok üşüyorum
dün ağzımda demir tatı vardı ama bugün yok
memeler aşırı şişti kavuşmuyor düğmelerakşam nasıl sızladı yaa ve uçları sürekli sert yani tişörtten belli oluyor.
kasıklarımda bugün ayaktaydım sabahtan beri eve gelirken acayip ağrı oldu sağmı sol mu anlayamadım bi ordan bi burdan
başka belirti yok gibi bilmiyorum bunlar psikolojik olabilir mi bide dün turşu suyuyla tatlı yedim deli gibi oldum.
ha bide karnım da şiş sanki 3 aylık hamiş gibi ayy ne bileyim çok ümitlenmek istemiyorum cuma günü kan vericem diyorum eşim de bekle diyo.
umut sperm üretimi 72 gün sürüyor.bu kür yada takviyelere en az 3 ay önce başlamak lazım yani
ama sen yinede bu bi kac gün içir eşine kürü
elara benimde bioritmime bakabilirmisin ama ben kesin deniyecegim mar ayi icin dogum tarihim 02.19.1976esimin 10.08.1972 enson adet 31 aralik 26 gunde bir duzenli oluyorum bir bakarsan sevinirim mart ayi icin
beyaz pıtırcık falan yok şimdi baktım
ayaklarım çok üşüyo gece uyuyamadım buz gibiydi
akıntım var
bazen yanıyorum bazen çok üşüyorum
dün ağzımda demir tatı vardı ama bugün yok
memeler aşırı şişti kavuşmuyor düğmelerakşam nasıl sızladı yaa ve uçları sürekli sert yani tişörtten belli oluyor.
kasıklarımda bugün ayaktaydım sabahtan beri eve gelirken acayip ağrı oldu sağmı sol mu anlayamadım bi ordan bi burdan
başka belirti yok gibi bilmiyorum bunlar psikolojik olabilir mi bide dün turşu suyuyla tatlı yedim deli gibi oldum.
ha bide karnım da şiş sanki 3 aylık hamiş gibi ayy ne bileyim çok ümitlenmek istemiyorum cuma günü kan vericem diyorum eşim de bekle diyo.
gecmisin bioritminede bakiliyormu bakiliyorsa benim kizlarin bio ritim gunlerinede baktirmak isterim bakabilirmisin tahmet olmazsa
25 erkek
26 nötr
2-31 arası kız
28-29 ekim kıza yatkın
31-2 kasım arası kız
hayırdır kimlerin bunlar???
bence sen hamilesin
bende ilk turşuya saldırmıştım
idrar testi yapsana belki çıkar
eltimin tarihleri Elara ilkinde yani 2009 daki ilişkiyle kızı oldu doktor baştan erkek demişti ssonra kız dedi ikinci ilişkiylede şimdi yine erkek demiş bakalım hayırlısı inşaAllah
elara merhaba ben daha önce de 2.bebeği istedğimi yzmştm...işte ekimden beri korunmuyorum ama ...daha bişiyok bir oğlum var 4 yaşında..şimdi bir kız istiyoruz ben kız günlerimi merak edyrm doğrusu son adet tarihim 20 ocak .ben 6 ekim 1982 eşimde 20 nisan 1973 doğumlu eğer bilgilendirirsen çok sevinirim..
kac haftalıkken erkek dedi şuankine?
daha önceden regli öncesi bu belirtileri yaşamıyorsan şuanki yaşadıgın belirtiler gercektenn hamilelige işarettt
cuma günü kan testi yaptırr mutlakaaa
yarın sabahta uyanır uaynmaz yataktan cıkmadan dil altından ateşini ölc yaz buraya mutlakaa
gece yatmadan dereceyi başucuna koy yataktan kalkmadan ölcemen lazım cünkü
bak yarın yok unuttum ölcemedim dersen sana 0 veririmm,sözlüyede almam
bence sen hamilesin
bende ilk turşuya saldırmıştım
idrar testi yapsana belki çıkar
ayy inşallah gwert yaa ama turşu suyunu ben içerim normalde de
idrardan çıkarmı ki daha 7 gün var??
son satı 18 ekim 2010 muş 18 ocakta gitmişler galiba o zaman söylemiş kaç haftalık oluyor
senin gögüslerinde agrımışmıydın.agrıdıysa kac gün kala başlamıştı.her iki gögsündede agrı varmıydı?
ilişki günlerini tam hatırlıyorsan yaz bakayım
ooohhh mersinde turşu suyuda bol sen şalgam suyuda içiyorsundur ben sana söyliyim bu seferkide erkek olur
evet ikisininde yanları acımıştı dokunamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?