bebek cinsiyet belirleme..

kızlar merhaba nıhayet gıttım dr.a rutın gebelık takıbı diye sıra aldım.dr a meramımı bildirdim oda başladı yok erken, kesin belli olmaz deyü, tamam dedim siz tahmini soyleyin oda kız ,sonrada %80 değişmez dedi. ben naklen bildiriyorum kızlar .bu boyle biline...

16 haftalık artık nettir heralde dimi orlistat biortim ne gösteriyordu Rabbim çok büyük hayırlarla gelsin inşAllah

cnm hayırlı olsun
bu siizn ordaki doktorla ne kadar mallllll ciddenn
16 haftalık bebege nasıl belli olmaz derlerr
şuan o doktorun %98 kız yada erkek demesi lazımdıı
cidden öküz bunlar

ayy umut senle bi anlaşamıyoz bacım
ne için derken kız içinmi erkek bebek içinmi demek istemiştim:)

kız bugün birimizde var bişeyyyyy
ama bu sefer bende var hani hep erkek istiyozya gerek bile duymadım söylemeye
tabiki oda ERKEK onunda 2 kızı var

kızlar selam merak ettiniz sağolun...
valla beklemedeyim.2 gün var reglime ama memişler aynı şekilde acıyo.yani regl öncesi acı:2:
yinede bekliycem..leke olayım çok garipti sadece o gün olmuştu başka olmadı..kahverengi lekeydi.çok umutlanmıştım.ben kızımda üstüne gördüm ama yerleşme kanaması değildi.tam regl günümde gelmişti.ama bu daha 7 8 gün varken geldi.sonrada gelmedi.bilmiyorum bu ay denem dediğim herşeyide denedim ama yine tutmadı galiba.nerde eksik var anlamıyorum...yinede 3 şubatı ve 4 şubatı bekliyorum...

16 haftalık artık nettir heralde dimi orlistat biortim ne gösteriyordu Rabbim çok büyük hayırlarla gelsin inşAllah

sağol ezelcim değismez heralde kızımda 3 ayda kız denildi değişmedi,ama cevremde değişenleride duymadım değil.biorıtm ve çin takvimi erkek gosteriyordu canım...

mimozaa sen misafir olarak bizimi gözetliyon gızz
nezaman merak ettigin konular olursa ozaman damlıyon burayaa
orlistatıda merak ediyrodun hemen damladınn
bide seni meark ettigimizdede damlasan hemencik.leke geliyormu hamilemisin

hayırlı uğurlu olsun canımmm
eli ayağı düzgün sağlıklı bi evlat olsun inşallah

mimozaa sen misafir olarak bizimi gözetliyon gızz
nezaman merak ettigin konular olursa ozaman damlıyon burayaa
orlistatıda merak ediyrodun hemen damladınn
bide seni meark ettigimizdede damlasan hemencik.leke geliyormu hamilemisin

ne demek istiyon gız cadı....zaten moralim bozuk...reglim olacak galiba.orlistatı yeni gördüm..özelime iki mesaj gelmişti onlara bakıyordum.ve cevap yazdım birine.biride mail atmış msne girmediğim için birde açıp oraya baktım merak ettim.sonrada buraya cevap yazdım en son gördüm orlistati...onun için girseydim okur çıkardım.cevap yazmak için girdim.dün akşam geçmişi okudum ama cevap yazamadım.çıkmak zorundaydım.kızım grip

belkide iki kez yumurtaladın.ikinci yumurtadıgında kanlı akıntı geldiii.olabilirmi

cnm hayırlı olsun
bu siizn ordaki doktorla ne kadar mallllll ciddenn
16 haftalık bebege nasıl belli olmaz derlerr
şuan o doktorun %98 kız yada erkek demesi lazımdıı
cidden öküz bunlar

gercekten benide baydılar resmen korkuyorlar tahminde bulunmaya, artık kocişten başkası has doktor değil nazarımda...

kızlar misafırlerimiz var sonra yine uğrarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…