- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.841
dedimyabi arkadaşım için
bioritimden bahsetmiştim oda şubat ayı için istiyo rica etti 10/08/1976
bi arkadaşa bahsetmiştim ben bioritimden
oda rica etti müsaitsen tabi 10/08/1976 şuabat ayı için
Canim ben Ekimde Türkiyeye gelince Emla krem almistim kullananlar memnun kalmismi diye ona baktim KK da evet bazisi memnun kalmis bazisi kalmamis bende kararsiz kaldim.......
dedimyabi arkadaşım için
bioritimden bahsetmiştim oda şubat ayı için istiyo rica etti 10/08/1976
kızlar merhaba nıhayet gıttım dr.a rutın gebelık takıbı diye sıra aldım.dr a meramımı bildirdim oda başladı yok erken, kesin belli olmaz deyü, tamam dedim siz tahmini soyleyin oda kız ,sonrada %80 değişmez dedi. ben naklen bildiriyorum kızlar .bu boyle biline...
kızlar merhaba nıhayet gıttım dr.a rutın gebelık takıbı diye sıra aldım.dr a meramımı bildirdim oda başladı yok erken, kesin belli olmaz deyü, tamam dedim siz tahmini soyleyin oda kız ,sonrada %80 değişmez dedi. ben naklen bildiriyorum kızlar .bu boyle biline...
ayy umut senle bi anlaşamıyoz bacım
ne için derken kız içinmi erkek bebek içinmi demek istemiştim:)
16 haftalık artık nettir heralde dimi orlistat biortim ne gösteriyordu Rabbim çok büyük hayırlarla gelsin inşAllah
kız bugün birimizde var bişeyyyyy
ama bu sefer bende var hani hep erkek istiyozya gerek bile duymadım söylemeye
tabiki oda ERKEKonunda 2 kızı var
16 haftalık artık nettir heralde dimi orlistat biortim ne gösteriyordu Rabbim çok büyük hayırlarla gelsin inşAllah
hayırlı uğurlu olsun canımmm
eli ayağı düzgün sağlıklı bi evlat olsun inşallah
mimozaa sen misafir olarak bizimi gözetliyon gızz
nezaman merak ettigin konular olursa ozaman damlıyon burayaa
orlistatıda merak ediyrodun hemen damladınn
bide seni meark ettigimizdede damlasan hemencik.leke geliyormu hamilemisin
kızlar selam merak ettiniz sağolun...
valla beklemedeyim.2 gün var reglime ama memişler aynı şekilde acıyo.yani regl öncesi acı:2:
yinede bekliycem..leke olayım çok garipti sadece o gün olmuştu başka olmadı..kahverengi lekeydi.çok umutlanmıştım.ben kızımda üstüne gördüm ama yerleşme kanaması değildi.tam regl günümde gelmişti.ama bu daha 7 8 gün varken geldi.sonrada gelmedi.bilmiyorum bu ay denem dediğim herşeyide denedim ama yine tutmadı galiba.nerde eksik var anlamıyorum...yinede 3 şubatı ve 4 şubatı bekliyorum...
cnm hayırlı olsun
bu siizn ordaki doktorla ne kadar mallllll ciddenn
16 haftalık bebege nasıl belli olmaz derlerr
şuan o doktorun %98 kız yada erkek demesi lazımdıı
cidden öküz bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?