- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.881
ALLAH razi olsun kuzucum
yani kirimizi ve mavi cizgiler yatay eksenin altinda ise o erkekk oliyii dimi :)
2 haftaya kadar boncugun cinsiyetide belli olurrr
evet onın sağlığınıda merak ediyorum ne yaptı acaba(
ne çabuk geçti zaman az kaldı hadi inşllahhhhh
ezel oda bana kalsın.herşeyide ögrenmeyiverin yaw
kız anacım sen bütün şartları bir araya getiripte öylemi kalacan
bu kadarda çok şartlanma bence ilk bebişin nede olsa bi iki yöntem uygula bismillah de gitsin
o neler yapmisti erkk bebis icin
ezel yaşının ufaklıgına güveniyor ondan bu kadar rahatttkız anacım sen bütün şartları bir araya getiripte öylemi kalacan
bu kadarda çok şartlanma bence ilk bebişin nede olsa bi iki yöntem uygula bismillah de gitsin
evet onın sağlığınıda merak ediyorum ne yaptı acaba(
ne çabuk geçti zaman az kaldı hadi inşllahhhhh
ezel yaşının ufaklıgına güveniyor ondan bu kadar rahattt
yaşı 30 larda olup daha ilk bebesini dogurmamış olsaydı erkek kız cocuk demezzz bol bol girerdi ilişkiye yeterki hamile kalayım diyeee
ama elinde yöntemelrde varken hepisni denemek istiyor dogal olarak.2.bebedeee sen benn diger arkadaşlar burda olcakmıyızz bakalımm,ona bukadar destek yada yardımcı olacak insan bulması biraz zor
o da fırsatları degerlendiripp erkek bebeyi garantilemeye calışıyorr.Allah inş gönlümüze göre verirrr hepimizin
ezel yaşının ufaklıgına güveniyor ondan bu kadar rahattt
yaşı 30 larda olup daha ilk bebesini dogurmamış olsaydı erkek kız cocuk demezzz bol bol girerdi ilişkiye yeterki hamile kalayım diyeee
ama elinde yöntemelrde varken hepisni denemek istiyor dogal olarak.2.bebedeee sen benn diger arkadaşlar burda olcakmıyızz bakalımm,ona bukadar destek yada yardımcı olacak insan bulması biraz zor
o da fırsatları degerlendiripp erkek bebeyi garantilemeye calışıyorr.Allah inş gönlümüze göre verirrr hepimizin
vallahi haklısın Elara senin gibisini nirde bulucam ben
ücretsiz müşteri hizmetleri gibiyim.bol bol dua edin bana barii.
valla sizin dualarınızaa güveniyorummm
senin olman bence faydalıda
ben olmayayım mümkünse herkes açısından
bugün kızım yokkk ,bende sabah beri netteyim dötüm agrıdı oturmaktann
yok yok bu kadro iyiii
seninde aradaa jeton gec düşüyor ama geenel anlamda iyisin
kızın nerde babaannesindemi :86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?