bebek cinsiyet belirleme..

ezel oda bana kalsın.herşeyide ögrenmeyiverin yaw

bilsem nolur sankim :100:

kız anacım sen bütün şartları bir araya getiripte öylemi kalacan
bu kadarda çok şartlanma bence ilk bebişin nede olsa bi iki yöntem uygula bismillah de gitsin

yok kız hepsini getirmicem ama o konu kafama takılıyor yaniiiiiii :44:

kız anacım sen bütün şartları bir araya getiripte öylemi kalacan
bu kadarda çok şartlanma bence ilk bebişin nede olsa bi iki yöntem uygula bismillah de gitsin
ezel yaşının ufaklıgına güveniyor ondan bu kadar rahattt
yaşı 30 larda olup daha ilk bebesini dogurmamış olsaydı erkek kız cocuk demezzz bol bol girerdi ilişkiye yeterki hamile kalayım diyeee
ama elinde yöntemelrde varken hepisni denemek istiyor dogal olarak.2.bebedeee sen benn diger arkadaşlar burda olcakmıyızz bakalımm,ona bukadar destek yada yardımcı olacak insan bulması biraz zor
o da fırsatları degerlendiripp erkek bebeyi garantilemeye calışıyorr.Allah inş gönlümüze göre verirrr hepimizin

vallahi haklısın Elara senin gibisini nirde bulucam ben

senin olman bence faydalıda
ben olmayayım mümkünse herkes açısından

selam bayanlar
yöntemler tutuyomu gerçekten
tutuyosa hemen yengeme denettirmem lazım acil tarafından

abimin ilk bebeği kız dı acaip sevinmişti kızım olucak die ama ne yazıkki 7aylıkken ölü doğum oldu
sorasında 2 oğlu oldu
4ay önce ben doğum yaptım ve kızım var
canım abimin kız aşkı daha çok kabardı zaten kızını kaybettikten sora yüzü gülmedi hiç
şimdi çok istiyo ama ya erkek olursa die kararsızlar

yatıp kalkıp dua ediyorum çok üzülüyorum çünkü kızıma baktıkça gözlerinde hep o duyguyu görüyorum her seferinde söler yaşasaydı şu kadar olacaktı bu kadar olacaktı
ismi bile hazır yani :))

hadi taktikleri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…