bebek cinsiyet belirleme..

en büyük taktik sende.kızın varmış Allah bagışlasın
fırsat buldukca gecmişi okuyabilirisn.herşey yazıyorr.
aktif katılırsanda bi süre sonra topluca yollarım yöntemlerii
ama bugün gelip hemen yöntem ,taktik isteyenler ayıp ediyorlar
biz 10 aydır emek verdik buraya

Patatiscilerin üst dudagi sütcülerin alt dudagi calisiyor diye yazip banlaniyormusum..............
sen adamı öldürürsün

hayırlı uğurlu olsun evladın canım

ALLAH evladını sana bağişlasın abininde gönlünce olur inşALLAH

ücretsiz müşteri hizmetleri gibiyim.bol bol dua edin bana barii.
valla sizin dualarınızaa güveniyorummm

Allah razı olsun canım, gönlündekini sağlıklı hayırlı kılsın karnına kondursun inşallah.

Hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla gelsin inşallah canım. 4. ayda daha belli olmaz demişse demek ki daha önce de bu aylarda bilemediği çok kişi olmuş bu doktorun kendine güveni yok. Kendini minik prensesine alıştır ama değişebilme ihtimali de var daha.

aşk olsun
ben öle yaptım oluverdi taktikleri bilmiomki bilsem aa evet benimkide ondanmı oldu derim
emeğine sağlık canım benim de birden yazdım öle daha dur bakarız vakit oldukça emeğe saygı duyarız yani

Son düzenleme:
album olusmus ama resım yuklenmemıs

kızlarrr sizlere karşı çok mahçubum albüm var ama görünmüyor bugün tekrar deniycem üç foto yüklemiştim şu işe bi el atın yahu Bestembenim çok fitsin maşallah Tazmanya seni göremedim Haskena senide göremedim beni bakamadım aceba yardımda alamıyorum eşimden yüklemek için haaa Ezel seni görünce şaşırdım valla küçük resimde daha yaşlı duruyordun baya çıtırmışın ya

heralt yaniiii :108:

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım kızına hamile kalmışsındır inşallah.

anlıyorum anlıyorumda
kafam karışıyo işte
36 saati beklesem hamile kalma şansımda azalıyo galiba
ayyyyy hayırlısı ne diyim artık
karar zor karar

Umutçum hayırlısı olsun, çatladıktan sonra ihtimal artıyor erkek bebek için sen yum. çatladığını hissetmeye çalış akıntına dikkat et.

şööööle bi geçmişi okuyum dedimde kızlar sütçülere belden aşağı vurmaya başlamışlar ....Niye kıskanıyonunuz kiiiiiiii çalışın sizinde olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...Haskena seninde alacağın olsun bacımmmm KAKULEM süt kardeşim sen niye cevap yazmadın kız bizi madara etmişler yav

alemsin kız kakulem aynen senin gibiyim valla belirti aramaktan telef oldum sağdan soldan yumurtlaık ağrısı bendede var öldüm gülmekten kafayı sıyıracaz bu gidişle

siz bakmayın o patitiscilereee,son gaz devam
onlar kök saldılar burayaa ,yakında çimlenceklerrr ,sizi kıskanıyorlarrr

resimin üstüne sag tık yap
birlikte ac---->paint diyorsun
paint sayfası acılınca dosyadan farklı kaydet diyorsun
kayıt türünü JPG seciyorsun kaydediyrosunn

somnra buraya geliyorsun albüm yükleden yüklüyorsun kaydettigin resimi.
albüm ismini yazarken aşagıdaki secenklerden özeli seciyrosun sadece listemdekiler secenegini yanii

takıldıgın yerde sorarsın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…