- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.901
ü
12 erkege yatkın
14 kıza yatkın
16 nötr,
19-24 arası erkek tutmamış yani
7-12 arası erkege yatkın tutmamış
selam bayanlar
yöntemler tutuyomu gerçekten
tutuyosa hemen yengeme denettirmem lazım acil tarafından
abimin ilk bebeği kız dı acaip sevinmişti kızım olucak die ama ne yazıkki 7aylıkken ölü doğum oldu
sorasında 2 oğlu oldu
4ay önce ben doğum yaptım ve kızım var
canım abimin kız aşkı daha çok kabardı zaten kızını kaybettikten sora yüzü gülmedi hiç
şimdi çok istiyo ama ya erkek olursa die kararsızlar
yatıp kalkıp dua ediyorum çok üzülüyorum çünkü kızıma baktıkça gözlerinde hep o duyguyu görüyorum her seferinde söler yaşasaydı şu kadar olacaktı bu kadar olacaktı
ismi bile hazır yani :))
hadi taktikleri bekliyorum
sen adamı öldürürsünPatatiscilerin üst dudagi sütcülerin alt dudagi calisiyor diye yazip banlaniyormusum..............
kızlar merhaba nıhayet gıttım dr.a rutın gebelık takıbı diye sıra aldım.dr a meramımı bildirdim oda başladı yok erken, kesin belli olmaz deyü, tamam dedim siz tahmini soyleyin oda kız ,sonrada %80 değişmez dedi. ben naklen bildiriyorum kızlar .bu boyle biline...
selam bayanlar
yöntemler tutuyomu gerçekten
tutuyosa hemen yengeme denettirmem lazım acil tarafından
abimin ilk bebeği kız dı acaip sevinmişti kızım olucak die ama ne yazıkki 7aylıkken ölü doğum oldu
sorasında 2 oğlu oldu
4ay önce ben doğum yaptım ve kızım var
canım abimin kız aşkı daha çok kabardı zaten kızını kaybettikten sora yüzü gülmedi hiç
şimdi çok istiyo ama ya erkek olursa die kararsızlar
yatıp kalkıp dua ediyorum çok üzülüyorum çünkü kızıma baktıkça gözlerinde hep o duyguyu görüyorum her seferinde söler yaşasaydı şu kadar olacaktı bu kadar olacaktı
ismi bile hazır yani :))
hadi taktikleri bekliyorum
ücretsiz müşteri hizmetleri gibiyim.bol bol dua edin bana barii.
valla sizin dualarınızaa güveniyorummm
kızlar merhaba nıhayet gıttım dr.a rutın gebelık takıbı diye sıra aldım.dr a meramımı bildirdim oda başladı yok erken, kesin belli olmaz deyü, tamam dedim siz tahmini soyleyin oda kız ,sonrada %80 değişmez dedi. ben naklen bildiriyorum kızlar .bu boyle biline...
en büyük taktik sende.kızın varmış Allah bagışlasın
fırsat buldukca gecmişi okuyabilirisn.herşey yazıyorr.
aktif katılırsanda bi süre sonra topluca yollarım yöntemlerii
ama bugün gelip hemen yöntem ,taktik isteyenler ayıp ediyorlar
biz 10 aydır emek verdik buraya
album olusmus ama resım yuklenmemıs
ALLAH evladını sana bağişlasın abininde gönlünce olur inşALLAH
kızlarrr sizlere karşı çok mahçubum albüm var ama görünmüyor bugün tekrar deniycem üç foto yüklemiştim şu işe bi el atın yahu Bestembenim çok fitsin maşallah Tazmanya seni göremedim Haskena senide göremedim beni bakamadım aceba yardımda alamıyorum eşimden yüklemek için haaa Ezel seni görünce şaşırdım valla küçük resimde daha yaşlı duruyordun baya çıtırmışın ya
beyaz pıtırcık falan yok şimdi baktım
ayaklarım çok üşüyo gece uyuyamadım buz gibiydi
akıntım var
bazen yanıyorum bazen çok üşüyorum
dün ağzımda demir tatı vardı ama bugün yok
memeler aşırı şişti kavuşmuyor düğmelerakşam nasıl sızladı yaa ve uçları sürekli sert yani tişörtten belli oluyor.
kasıklarımda bugün ayaktaydım sabahtan beri eve gelirken acayip ağrı oldu sağmı sol mu anlayamadım bi ordan bi burdan
başka belirti yok gibi bilmiyorum bunlar psikolojik olabilir mi bide dün turşu suyuyla tatlı yedim deli gibi oldum.
ha bide karnım da şiş sanki 3 aylık hamiş gibi ayy ne bileyim çok ümitlenmek istemiyorum cuma günü kan vericem diyorum eşim de bekle diyo.
anlıyorum anlıyorumda
kafam karışıyo işte
36 saati beklesem hamile kalma şansımda azalıyo galiba
ayyyyy hayırlısı ne diyim artık
karar zor karar
Hayırlı olsun canım kızına hamile kalmışsındır inşallah.
Umutçum hayırlısı olsun, çatladıktan sonra ihtimal artıyor erkek bebek için sen yum. çatladığını hissetmeye çalış akıntına dikkat et.
Hayırlı olsun canım kızına hamile kalmışsındır inşallah.
Umutçum hayırlısı olsun, çatladıktan sonra ihtimal artıyor erkek bebek için sen yum. çatladığını hissetmeye çalış akıntına dikkat et.
şööööle bi geçmişi okuyum dedimde kızlar sütçülere belden aşağı vurmaya başlamışlar ....Niye kıskanıyonunuz kiiiiiiii çalışın sizinde olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...Haskena seninde alacağın olsun bacımmmm KAKULEM süt kardeşim sen niye cevap yazmadın kız bizi madara etmişler yav
siz bakmayın o patitiscilereee,son gaz devam
onlar kök saldılar burayaa ,yakında çimlenceklerrr ,sizi kıskanıyorlarrr
kızlarrr sizlere karşı çok mahçubum albüm var ama görünmüyor bugün tekrar deniycem üç foto yüklemiştim şu işe bi el atın yahu Bestembenim çok fitsin maşallah Tazmanya seni göremedim Haskena senide göremedim beni bakamadım aceba yardımda alamıyorum eşimden yüklemek için haaa Ezel seni görünce şaşırdım valla küçük resimde daha yaşlı duruyordun baya çıtırmışın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?