bebek cinsiyet belirleme..

Elara ağzından bal damlıyor..... valla bende şimdi çıkıyorum pilav yapcam koca benim keyfimi bekliyor içerde .Artık yarın tekrar albümüde oluşturup girerim anneme puaça yapcam öpüldünüz...

rengın h.geldın bcm nasılsın nerelerdesın

bugun altta ısmın vardı ama kendın yokdun

hoşbulduk canım ya senin benim hangi şartlarda girdiğimi görsen gülmekten yerlere yatarsın kardeşimde bizde ya ben girdim banyodan çıktı neti kapatmaya uğraşıyo kapat yoksa ben kapatacam diyo ben saklıyorum gelmiş yanıma saçımı kıvırcık yap die tehdit ediyo küçük bir yerde ötekilerde laptopu bize ver die kıyamet koparıyo senin geldiğini gördüm geçmişi okuyumda birikmesin dedim sonra konuşayım dedim bırakmıyolarki onu bile yarım yamalak okudum:84:

ay ewet ya valla kız evde cocuklar oldumu zor oluyo mısafır felan

valla benım ıkı kucukler uyuyo buyugunde dersanede sbs sı var

yazılıya calısıyo su an bı sesıslık var evde ...RABBIM yardımcın olsun senınnn

neyse kızlar kocısım cıkmıs gelıyomus

aksamda dayımın dogum gunu var oaraya

gıdecez gorusuruz ıns gec gelmessem acarım gece

amin canım ah şu sbs tatilde bile yazık çocuklara ben yemekten sonra gelirim yine bugün çok yazmışlar ya hepsini okuyamadım

lütfen beni utandır umut.
mikroskop geleli 2 ay oldu hala tık yok sizdeee
valla bu ayda olmazsaa bence sen utannmalısınn
güya umut haile kalacaktıda mikroskobu bana gönderecekti
Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr KIZIIIIMMMMM OLUYOOOOOORRRRR MÜJDEEEEE

hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin

kızlar bı haber okudum sızlede paylasıyorum.....

Anne adaylarına uyarı: Hamileliğin ilk üç ayında saç boyası kul...lanmayın.
Uzmanlar, anne adaylarını, saç boyası ve perma konusunda uyardı. Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. Şadıman Altınbaş, "Anne adaylarının gebeliklerinin ilk üç ayında kesinlikle bitkisel içerikli olsa dahi saç boyaları kullanmamaları, saç düzelticiler, perma gibi işlemleri yaptırmamaları gerekiyor." çağrısında bulundu. Altınbaş, kozmetik kullanımında hiçbir yöntemin kesin güvenilirliğinin bulunmadığını hatırlattı

alıntıdır.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…