- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.021
kızlar herkese merhabalarrrr..... Hepinize çok çok çoookkkkk teşekkürlerrr benimle birlikte sevincinize iyi dileklerinize paylaşımınıza gerçekten teşekkür ederim....... Tek tek aloıntı yapmayı beceremiyorum o yüzden toplu teşekkür ettim kusura bakmayın olur mu
canım demişim ya benimki karışık biraz. Ben yasmini bıraktığım ay hamile kaldım o yüzden yumurtlamam geç olmuş olabilir. Ama ilişki hemen hemen her gün ondan bilemicem tam yaniiiiçok çalıştım çoookkkkk
gözünaydın cnm sendemikız istiyodun bende istiyorum 2.yi allahın izniile hangi yöntemleri yaptın cnm
aybamuuuuu canııımmm senin 9 - 10 kasımdan önce ilişkin oldumu yani adet bitiminden sonra sık ilişkimi oldu
aaaa hayırlı olsun allah kucağına almayı da nasip etsin.darısı başıma aybamu hamile hamile dua et bize nolurrr.
evet adetimden sonra sık ilişki benim o yüzden tam bilemiyorum ne zaman diye
cnm hayırlı olsun valla cok sevındım
rabbım saglıcakla kucagına almayı
nasıp etsın ıns...sende ıngendermıydı neydı o test tutu yanı yapmısdın demı kız cıkmısdı..
merhaba bayanlar aranıza ben de geldim. baya yoğun bi sayfa, okudum çoğu şeyi ne güzel şeyler paylaşmışsınız herkes birbirine yardım ediyo aile gibi, iyiki keşfetmişim, öyle tesadüf oldu
hayırlı uğurlu olsunnn güle güle kullan
güzelliğine güzellik katacak eminim
bu kremi epilosyonda mı yoksa eşindemi kullancann
onunla benzer bide anestol pomad var.
selam elara ben daha önce de yazmıştım ama fırsat olmuyor çocuklardan ama yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ben senden erkek bebek için ne yemek gerekiyor asidik alkali diye yazmıştın ama geçmişi okuyorum bulamıyorum bidaha yazar mısın teşekkür ederim ben şu an gebelik düşünmüyorum ikinci kızım birbuçuk yaşında nasipse 3 yaşını bitirdiğinde düşünüyorum ama topiğinizin takipçisiyim hepiniz çok iyisiniz hep böyle kalın
nasıl yaa anlamadım ölmüşmü bu kadın
selam elera kızlarıma ilk kızımda 2. ayımda ikinci kızımda bir yıl sonra hamile kaldım 2.sinde adet düzensizliği oluştu.ben çalışıyorum şu an düşünemiyorum ama yaş geçiyor malum sen bana erkek bebek için yçntemleri msj atabilir misin ?Nasip olursa 2 yıl sonra düşünüyoruz.
selam elara ben daha önce de yazmıştım ama fırsat olmuyor çocuklardan ama yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ben senden erkek bebek için ne yemek gerekiyor asidik alkali diye yazmıştın ama geçmişi okuyorum bulamıyorum bidaha yazar mısın teşekkür ederim ben şu an gebelik düşünmüyorum ikinci kızım birbuçuk yaşında nasipse 3 yaşını bitirdiğinde düşünüyorum ama topiğinizin takipçisiyim hepiniz çok iyisiniz hep böyle kalın
aramıza yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kakuleee hayırlısıyla aybumu gibi sende hanım kızı yakalarsın inşALLAH
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrr
ay aybanuya çok sevindim rabbim bana da o haberi vermeyi nasip eder inşallah
şafak 6 ama ben yarın kan testi yapmaya gidicem stresi yetti gayrı yaaa.
bi de elara beni öldürecek biliyorum ama ben dereceyi bulamadım o yüzden de ateşi ölçemedim:82::82:
gözüne gözükmeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?