bebek cinsiyet belirleme..

aybamuuuuu canııımmm senin 9 - 10 kasımdan önce ilişkin oldumu yani adet bitiminden sonra sık ilişkimi oldu

hııımmm tamam o zaman sende de tuttu o halde bioritm ve sık ilişki olayı

gözünaydın cnm sendemikız istiyodun bende istiyorum 2.yi allahın izniile hangi yöntemleri yaptın cnm

Çok istiyodum canım hemde çok. İki tane oğlum var benim allah ömürlerini uzun etsin iki erkekten sonra kız isteniyor. Ama ben yöntem falan yapmadım Ama yapmayı çok düşündüm hatta en son kıbrısa gidip tüp bebek yapalım seçelim cinsiyetini falan dedik o kadar istiyorduk yani düşün. Ama en son allah ne verirse dedim yaptım allaha şükür gönlüme göre nasip etti. Çok şükür rabbime...........

cnm hayırlı olsun valla cok sevındım

rabbım saglıcakla kucagına almayı

nasıp etsın ıns...sende ıngendermıydı neydı o test tutu yanı yapmısdın demı kız cıkmısdı..

Evet canım intelligender diye bi test. Doğru çıktı kız çıkmıştı ondada ama emin olamamıştım tabi. Ben artık tavsiye edicem hemile olanlara demek ki doğru çıkıyor.......

merhaba bayanlar aranıza ben de geldim. baya yoğun bi sayfa, okudum çoğu şeyi ne güzel şeyler paylaşmışsınız herkes birbirine yardım ediyo aile gibi, iyiki keşfetmişim, öyle tesadüf oldu

hoşgeldin sendee.sen nezaman düşünüyosun

hayırlı uğurlu olsunnn güle güle kullan
güzelliğine güzellik katacak eminim

sagol cnmm

Günaydin fistiklar yeni uyandim tembel günümdeyim,, kizimi esim birakti yuvaya bugün erkenden disari cikmak zorunda kalmadim havada cok soguk zaten...............

bu kremi epilosyonda mı yoksa eşindemi kullancann
onunla benzer bide anestol pomad var.

Kiz epilasyonda kullanacam malum bölgede ben sir agda yaptiriyom cok aciyo birde kremle deniyeyim dedim ........................................

anlamadım?? sana asidik alkali yiceklerin listesinimi yazcaktım???

nasıl yaa anlamadım ölmüşmü bu kadın

bende şoktayım yaaa.defne joy ölmüş evett
Allah rahmet eylesinn cok cokk üzüldüm(

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrr
ay aybanuya çok sevindim rabbim bana da o haberi vermeyi nasip eder inşallah
şafak 6 ama ben yarın kan testi yapmaya gidicem stresi yetti gayrı yaaa.
bi de elara beni öldürecek biliyorum ama ben dereceyi bulamadım o yüzden de ateşi ölçemedim:82::82:
gözüne gözükmeyim

aramıza yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kakuleee hayırlısıyla aybumu gibi sende hanım kızı yakalarsın inşALLAH

ilk mesaj agustosun 31 de yazılmış
ay kadındaki rahatlaga bakarmısınızzz
hem yeni gelmiş 2.mesajında yöntemleri istemişş
aradan 6 ay gecmiş alkali asidik listesini bulamıyoum tekrar yaz diyorr

fersana şaka yapıyor olmalısınn.bende buna gülüyorum
aksi takdirde cok kırıcı olabilirim.
burası danışma merkezi degil bende senin keyfine göre sekreterlik yapmıyorum kapiş
ayy deli oluyorum böle insanlaraa
uşagın vardı burdaa ,istersenn sen hiç yorulma ben senin yerine doguruyumm

bencedeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…