bebek cinsiyet belirleme..

Günaydın kızlarrrrrr
nasılsısnız
ezelll akşam nerdeydin bacım ya ne kadar üstümüze geldiler bi bilsennnn
benimlede dalga geçtiler hemm

aybamu bioritmine bakmak için geçmişteki yazını okudum 9 yada 10 kasımda hamile kaldım diyorsun ama bence bu tarih imkansız adetinim 30. günü yumurtlaman olacağını snmıyorum en geç 23 yada 24. günü olmuştur bence bu tarihlerden önce ilişkin olmadımı ilişki olduysa yazarmısın şimdiden teşekkürler

gunaydın kızlar nasılsınız

umut naptın ıgneyı vurundunmu??

Rengın sagol cnm dayım 42 yasına gırdı....

maşallah bernil gençmiş dayın benim dayılarımda çok gençler beraber gezerken nişanlı evli sanarlardı dayılarım şaka yaparlardı kısmetimi kapatıyosunuz die yanımızdan gelmeyin derlerdi, başım zonkluyo ya 2 de yattım namazdan sonra uyuyamadım benim küçük kızda 9 buçuğa geliyodu kalktı hiç uyuyamadım gözlerim yanıyo ortancada şimdi kalktı ekibi biraz daha bekleyim teyze yiğen bakalım ne zaman kalkacaklar ben kaldırmazsam kalkmıyolar gerçi

selam kızlar.reglim hala tam gelmedi ama memişler fıssss gibi inmiş gece.karnımda ağrımaya başladı...bu s efered böle oldu.ama bi gariplik vardı hem leke hemde erken regl....
aybamu tebrikler.biosu tutuyormu kızlar aybamunun....

günaydııın tulumba tatlılarım hoşgeldinizzz
gunaydın cıtır ve taze erkek anne adayıııı

cnm ya ıns ıcıme hep yerlesme kanaması gıbı gelıyo

ıns öledır cnm ya....

hoşgeldin mimoza bencede hemen bir test yap
aybamu erğe yatkınmış bioritm verdiği bilgilere göre ama o en son adetini 11 ekimde olmuş 9 - 10 kasımdaki ilişkiden hamile kaldığını düşünüyor bence zor ihtinmal

günaydın kadınlar kulübünün güzel bayanları......

günaydın bestem hoşgeldin topiğin bomba hatunu

cadııııııııııııııııııııı günaydın naber nasıl gidiyo işlerin artı bioritim tutuyomu bu ay

kız adet görsem biortimede bakıcam ama oda yok

günaydınnnn kızlarrr
mimozaa test yapsana.kafandaki soru işareti giderr
bende cok merak ediyorummm
günaydın Elara hoşgeldiinnn canımm

gunaydın cıtır ve taze erkek anne adayıııı

amiiin inşaAllahhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…