bebek cinsiyet belirleme..

hepinize günaydın kızlar
ben iki kız annesiyim birde oğlum olsun istiyorum kısmetse sevgili elara rica etsem lütfen banada byoritimiçin bakabilirmisin ben baktım ama emin değilim canım benim d.t. 13 şubat 78 son adet tarihim 31 ocak genelde 28 günde oluyorum bu ay mart ve nisana bakarmısın canım kendim baktığım kadarıylan eşimle hiç uyuşmuyoruz eşimi söylemedim o yuzden yoksa başedemiyecem

gunaydın kızlar nasılsınız

umut naptın ıgneyı vurundunmu??

Rengın sagol cnm dayım 42 yasına gırdı....

cnm bu akşam iğnemmmm

hoşgeldin

mart 10-11-12-13 erkege yatkın
mart 14-15-16-17-18 erkek günlerin

nisan 22-23-24 erkek
25-26-27-28 erkege yatkın

martta tahmini yum günün 14 mart.bioyada uyuyor
ama kendin tespit et yum gününü.ben tahmini söledim

canım çok sağol o kadar mutlu ettinki beni Allah razı olsun senin haberin yok ama ben senin öğrencin sayılırım çok okudum yazılarını kitap yazsan çok satanlar listesine girer valla Allah kalbine göre istediklerini vaerir canım inşallah

kızlar dün gece nihayett siparişlerimi verdimmm
kendime nemlendirici , sabun ve tonik,
eşime traş jeli,nemlendirici jel,el kremi,sac jölesi aldımmm
hepsi organikkk cok merak ediyorumm sonuclarınıı

kargo ücretide 5 euro.cok uyguna geliyorrr.
türkiyeden alsam ürünlere 2 katı para ödicektimm.

şampuan,makyaj temzleyici,diş macunu,cildim için serum, makyaj malzemelerinide bidaki siparişe vercemmm.organik ürünleri almak cok zevkli ,inşallah sonuclarıda güzel olurrr

bi gizli hayran da yakaladık kızlarr.ziyaretciler bir bir dökülüyorr:)
şaka bi tarafa tşkler cnm.faydalı oluyorsam ne mutlu bana

CNM SANA ÖZEL MESAJ ATAMIYORUM
Posta kutun doluymuşşşşş (((

merhaba bayanlar aranıza ben de geldim. baya yoğun bi sayfa, okudum çoğu şeyi ne güzel şeyler paylaşmışsınız herkes birbirine yardım ediyo aile gibi, iyiki keşfetmişim, öyle tesadüf oldu

evet canım gizli hayranlardan biriyim :) çok teşekkürler yardımların çok önemli bence birçok insan için o yuzden herkesten çok sen hakediyorsun canım. eşimin biyosunu dikkate almamakla inşallah yanlış yapmıyorumdur tutanların sadece kendi biyosuna göre anladığım kadarıyla . çok sevgiler canım görüşmek üzere.

Elara bi hayranın da benim okuyorum sayfaları süpersin valla, iyiki açmışsın topiği, keşke önceden bilseydim ilk bebeğim kız Allahım bana bağışlaşın bebeğimi,sizinkileri de, oğlan çok isterdim, 5 kız kardeş olunca istek daha da artıyo

hayırlı uğurlu olsunnn güle güle kullan
güzelliğine güzellik katacak eminim

selam elara ben daha önce de yazmıştım ama fırsat olmuyor çocuklardan ama yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ben senden erkek bebek için ne yemek gerekiyor asidik alkali diye yazmıştın ama geçmişi okuyorum bulamıyorum bidaha yazar mısın teşekkür ederim ben şu an gebelik düşünmüyorum ikinci kızım birbuçuk yaşında nasipse 3 yaşını bitirdiğinde düşünüyorum ama topiğinizin takipçisiyim hepiniz çok iyisiniz hep böyle kalın

Kızlar herkese merhabalarrrr..... Hepinize çok çok çoookkkkk teşekkürlerrr benimle birlikte sevincinize iyi dileklerinize paylaşımınıza gerçekten teşekkür ederim....... Tek tek aloıntı yapmayı beceremiyorum o yüzden toplu teşekkür ettim kusura bakmayın olur mu

Canım demişim ya benimki karışık biraz. Ben yasmini bıraktığım ay hamile kaldım o yüzden yumurtlamam geç olmuş olabilir. Ama ilişki hemen hemen her gün ondan bilemicem tam yaniiii Çok çalıştım çoookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…