- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.001
gunaydın kızlar nasılsınız
umut naptın ıgneyı vurundunmu??
Rengın sagol cnm dayım 42 yasına gırdı....
selam kızlar.reglim hala tam gelmedi ama memişler fıssss gibi inmiş gece.karnımda ağrımaya başladı...bu s efered böle oldu.ama bi gariplik vardı hem leke hemde erken regl....
ilginç olmuş ama sen kendini daha iyi bilirsin cnm
hepinize günaydın kızlar
ben iki kız annesiyim birde oğlum olsun istiyorum kısmetse sevgili elara rica etsem lütfen banada byoritimiçin bakabilirmisin ben baktım ama emin değilim canım benim d.t. 13 şubat 78 son adet tarihim 31 ocak genelde 28 günde oluyorum bu ay mart ve nisana bakarmısın canım kendim baktığım kadarıylan eşimle hiç uyuşmuyoruz eşimi söylemedim o yuzden yoksa başedemiyecem
hoşgeldin
mart 10-11-12-13 erkege yatkın
mart 14-15-16-17-18 erkek günlerin
nisan 22-23-24 erkek
25-26-27-28 erkege yatkın
martta tahmini yum günün 14 mart.bioyada uyuyor
ama kendin tespit et yum gününü.ben tahmini söledim
canım çok sağol o kadar mutlu ettinki beni Allah razı olsun senin haberin yok ama ben senin öğrencin sayılırım çok okudum yazılarını kitap yazsan çok satanlar listesine girer valla Allah kalbine göre istediklerini vaerir canım inşallah
selam kızlar.reglim hala tam gelmedi ama memişler fıssss gibi inmiş gece.karnımda ağrımaya başladı...bu s efered böle oldu.ama bi gariplik vardı hem leke hemde erken regl....
aybamu tebrikler.biosu tutuyormu kızlar aybamunun....
bi gizli hayran da yakaladık kızlarr.ziyaretciler bir bir dökülüyorr:)
şaka bi tarafa tşkler cnm.faydalı oluyorsam ne mutlu bana
bi gizli hayran da yakaladık kızlarr.ziyaretciler bir bir dökülüyorr:)
şaka bi tarafa tşkler cnm.faydalı oluyorsam ne mutlu bana
merhaba rahil kızların kaç yaşlarında, bende istiyorum bi oğlancık inşallah Allahım nasip eder tüm isteyenlere
kızlar dün gece nihayett siparişlerimi verdimmm
kendime nemlendirici , sabun ve tonik,
eşime traş jeli,nemlendirici jel,el kremi,sac jölesi aldımmm
hepsi organikkk cok merak ediyorumm sonuclarınıı
kargo ücretide 5 euro.cok uyguna geliyorrr.
türkiyeden alsam ürünlere 2 katı para ödicektimm.
şampuan,makyaj temzleyici,diş macunu,cildim için serum, makyaj malzemelerinide bidaki siparişe vercemmm.organik ürünleri almak cok zevkli ,inşallah sonuclarıda güzel olurrr
[ımg]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs063.snc6/167351_182646238442225_107831702590346_417063_656569_n.jpg[/ımg]
allah ramet etsin mekanin cennet olsun
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
nasilsiniz fistiklarrrrr
allah rahmet eylesin duyunca çok üzüldüm
aybamu bioritmine bakmak için geçmişteki yazını okudum 9 yada 10 kasımda hamile kaldım diyorsun ama bence bu tarih imkansız adetinim 30. günü yumurtlaman olacağını snmıyorum en geç 23 yada 24. günü olmuştur bence bu tarihlerden önce ilişkin olmadımı ilişki olduysa yazarmısın şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?