bebek cinsiyet belirleme..

Som altindan olmazsa sahsen ben kabul etmem kupayi sütcülere verbilirsin..............

saf altının üstüne pırlantada koydurcamm merak etme sennn

yumurtlama gününden bahsettimi o adam

Elara benim bal soruma cevap lütfeeennnn atlama yineee

ya googleye cinsiyet belirleme diye yazdıgında makaleler geliyor ya
işte onları söledii
onlardan ekstra olarakta iyonlardan bahsetti
yani yumurta kendi seciyor kendini döllicekk spermi diyorrr
buda elektirik yükelriyle alakalı diyor
yani aynı bizim savundugumuzz şeyy

eşinde erkek bebek dieti yapsa iyi olurr.balıda ölcülü yiyebilir ya.ben o kadarr sıkı diet yapmaya karşıyımm

Haklisin kiz bak bugün sporda yapamadim kafa iyi calismiyor kimseye laf yetistiremiyorum yarin korksunlar benden..........

gızz bende dil papuç kadardırr ,aklı olan benlee laf yarışınaa girmezz
ama sende gayet başarılısın bu konudaaa.

elaracım bır kez daha sukranlarımı sunuyom sana cnmm
sen olmasan ne yapardım rabbıK ıkı cıhanda darda koymasın senı

cnm yaa cok sagoll aminnnnnn
inşallahhh Allah emekelrimizi boşa cıkarmazzz,gönlümüzdekielr olurrr

ilk ama işi garantiye almaya çalışıyoooo
ben bile onun kadar iddialı değilim
valla ilk cocukta tamamiyle oluruna birakmistik :)) helal olsun ezelim sana

Sekerim sen kacirdin galiba kupaya Kakulee talip oldu bile sevgili sütcü kardesimiz olur kendileri.........

biliyorum canim kakuleenin sütcü oldugunu ayni kabiledeniz onunla :)

Kiz bende boy 162 ayak numarasi 39 benim yengem hep derki bu kizin bi dili bi de ayaklari uzamis diye aslinda cok laf yetistirmeyi severimde seni sevdigimden fazla karismiyom yosammmmmm

alloo hadii dagılalımm.işimizi gücümüzü yapıp öle lak lakk yapalımm
valla ev aldı başını gidiyorrrr

tam 4 de burdaa olsun herkess
2 saatteeee temizliginiz yemeginizi yapın gelinn
hadin cıktım bennnn byeee:80:

cnm ağzından bal damlıyooooo inan birden gözlerim doldu
dileğin içinde verdiğin bilgilerin içinde sağol
Allah razı olsun
umutttt sakin ol iyi enerji topla bizde duacıyız sana hadiiiiiiiiiiiiiiii:79::79::79:

35 mi :44::44:ne diyon bacıııııııııııııı37 bitiyoooo bizim tren kaçıyooooo koşalım anca yetişirizzzzzzzzzz:84::84::84:

ben 18 ocakta adet oldum dunden berı kahwe rengı akıntı war heralde benımkı catladııı benım yumurtam sarı köy yumurtası olmalı kı kahwe akıntı gelıyo sızınkıler beyaz market yumurtası akıntısı da beyaaz oluo ööööööööööööğğğğğğğğ benzetmeye bak:86:

tşklerrr ecee
sende cirkinim filan diyrodun ama bence gayett hoşsun.ama kaşlarını niye catıyon öle yawww
çok sinirliyim

ah canım ahhhh o yumurtayla başım dertte zatennnn
bıkmışsındır anlatmaktan belki sende haklısın
ha gayret umut az kaldııııı GAK GAK GAKKKKKKKKKKK YUMURTAM SICAKKKKKKKKK DIYCEN

Size basima gelen birsey anlatayim benim evin yaninda bi Park var insanlar spor yapmak icin kullaniyor kosu v.s. gibi birgün bi arkadasla kosuyorduk yazin oldu bu olay arkadasta biraz sisman ama normal 3 cocuk annesi arkamizdanda iki genc kiz kosuyo tabi arkadasin cüsesinden öne gecemediler ve biri söyle dedi yanindakine bi inek kokusu geliyor sende aliyormusun kokuyu dedi bende döndüm cok sertce baktim (arkadas sisman ya ona laf vurmak istediler ve almancasida cok yok iyi anlamadi zaten )kizda döndü bana bakti ve dedimki a evet bende aldim o kokuyu hatta simdide bana bakiyo kiz neye ugradigini sasirdi yollarini degistirip baska yönden kosmaya basladilar...B......altinda kalirim lafin altinda kalmam ......................

sen nerde yaşıyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…