- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.141
Senin almadigin kupayi sütcüler niye alsinSom altindan olmazsa sahsen ben kabul etmem kupayi sütcülere verbilirsin..............
yumurtlama gününden bahsettimi o adam
Elara benim bal soruma cevap lütfeeennnn atlama yineee
Som altindan olmazsa sahsen ben kabul etmem kupayi sütcülere verbilirsin..............
yumurtlama gününden bahsettimi o adam
Elara benim bal soruma cevap lütfeeennnn atlama yineee
Senin almadigin kupayi sütcüler niye alsin
ezelim senin ilk cocuk degilmi canim sendemi cinsiyet icin soruyorsun
Senin almadigin kupayi sütcüler niye alsin
ezelim senin ilk cocuk degilmi canim sendemi cinsiyet icin soruyorsun
Haklisin kiz bak bugün sporda yapamadim kafa iyi calismiyor kimseye laf yetistiremiyorum yarin korksunlar benden..........
elaracım bır kez daha sukranlarımı sunuyom sana cnmm
sen olmasan ne yapardım rabbıK ıkı cıhanda darda koymasın senı
ilk ama işi garantiye almaya çalışıyoooo
ben bile onun kadar iddialı değilim
Sekerim sen kacirdin galiba kupaya Kakulee talip oldu bile sevgili sütcü kardesimiz olur kendileri.........
gızz bende dil papuç kadardırr ,aklı olan benlee laf yarışınaa girmezz
ama sende gayet başarılısın bu konudaaa.
cnm yaa cok sagoll aminnnnnn
inşallahhh Allah emekelrimizi boşa cıkarmazzz,gönlümüzdekielr olurrr
Kiz bende boy 162 ayak numarasi 39 benim yengem hep derki bu kizin bi dili bi de ayaklari uzamis diye aslinda cok laf yetistirmeyi severimde seni sevdigimden fazla karismiyom yosammmmmm
umutttt sakin ol iyi enerji topla bizde duacıyız sana hadiiiiiiiiiiiiiiii:79::79::79:cnm ağzından bal damlıyooooo inan birden gözlerim doldu
dileğin içinde verdiğin bilgilerin içinde sağol
Allah razı olsun
35 mi :44::44:ne diyon bacıııııııııııııı37 bitiyooooAy evet ya Defne Joy Fosteri okuyordum Allah Rahmet eylesin cok sevimliydi tipki bana benziyordu bicirlikta Rabbim o yattikca ogluna ömür versin cok üzüldüm..............
Kiz sen 75 li degilmisin nasil 37 oluyon 35 yasindasin kiz yaslandirma simdi bizi ,,bende 75 liyim....
Ha ha canim ben bilincli olarak Patatis yiyipte oglani bulanlari yazdim tesadüfü süt icip kizi yakalayanlar sayilamaz .......Ayrica bu yazini ekstra kopy yapiyorum yazdan sonra görüsürüz cicim ....
ben 18 ocakta adet oldum dunden berı kahwe rengı akıntı war heralde benımkı catladııı benım yumurtam sarı köy yumurtası olmalı kı kahwe akıntı gelıyo sızınkıler beyaz market yumurtası akıntısı da beyaaz oluo ööööööööööööğğğğğğğğ benzetmeye bak:86:eşimde buraya resim koydugumu görseee oyar beniii
sagol paylaşım içinn cnm
kızlarr ben size diyrodumm yumurtanız catladıgında akıntınız sarımtırak yapışkan olcak diyeee
tombilibu da bunu teyit etti..
yanii yumurtladıgınıza akıntınız cok şeffaf olmıcakk
şeffaf cok sünen akıntı yumurtlamaya yakın geliyor
ama yum catladıgında sarımtırak ve yapışkan oluyor
çok sinirliyimtşklerrr ecee
sende cirkinim filan diyrodun ama bence gayett hoşsun.ama kaşlarını niye catıyon öle yawww
ha gayret umut az kaldııııı GAK GAK GAKKKKKKKKKKK YUMURTAM SICAKKKKKKKKK DIYCENah canım ahhhh o yumurtayla başım dertte zatennnn
bıkmışsındır anlatmaktan belki sende haklısın
Sekerim sen kacirdin galiba kupaya Kakulee talip oldu bile sevgili sütcü kardesimiz olur kendileri.........
ha gayret umut az kaldııııı GAK GAK GAKKKKKKKKKKK YUMURTAM SICAKKKKKKKKK DIYCEN
umutttt sakin ol iyi enerji topla bizde duacıyız sana hadiiiiiiiiiiiiiiii:79::79::79:
35 mi :44::44:ne diyon bacıııııııııııııı37 bitiyoooobizim tren kaçıyooooo koşalım anca yetişirizzzzzzzzzz:84::84::84:
ben 18 ocakta adet oldum dunden berı kahwe rengı akıntı war heralde benımkı catladııı benım yumurtam sarı köy yumurtası olmalı kı kahwe akıntı gelıyo sızınkıler beyaz market yumurtası akıntısı da beyaaz oluo ööööööööööööğğğğğğğğ benzetmeye bak:86:
çok sinirliyim
ha gayret umut az kaldııııı GAK GAK GAKKKKKKKKKKK YUMURTAM SICAKKKKKKKKK DIYCEN
gızzz tavuk gıd gıd gıdakk derr.gakk gakk derden cıktı ayolll
umutt bu ecee sana kargaa dediii bilmiş olaaaaa
selayhus albümde resmin varmı???
resmi olmayanı kabul etmiyorumm cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?