- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.181
kızlar ben regl olmuşum yani leke falan sandım ya gerçekten reglmiş...yani bu ay yine ellerim bomboş....
yani ov kitinde ilk pozitifi görünce yapmalıydım demekki..geç kaldım yine....11. gün olmuş yumurtlama.ben 12de yaptım tutmadı yine....
ezelcim eşi rüyada nasıl görürsen gör hayra yormak lazım..ağlamak için ii derler.sıkıntını ağladın attın...eşinle aranızdaki sevgiyi güçlendirmişsin.....çocuklarda ii...iki haberin var birisine çok çok sevineceksin...birisi senle ilgili değil ama yinede iyi olmuş diyeceksin....
nasıl yorumum beğendinmi
kızlar ben regl olmuşum yani leke falan sandım ya gerçekten reglmiş...yani bu ay yine ellerim bomboş....
yani ov kitinde ilk pozitifi görünce yapmalıydım demekki..geç kaldım yine....11. gün olmuş yumurtlama.ben 12de yaptım tutmadı yine....
üzülme yine denersin
diger aya beraber deneyenler kervaninda oluruz :)
selayhus senin denemeye ne kadar var ki
normalde yarin veya ertesi gün regl bekliyorum canim 35-36 gün döngüm dogru ise :)
ondan sonrada artik denemek istiyorum
esim yöntemlere asiri sekilde karsi , kendi cabalarimla olacakne kadar olursa artik
inşALLAH ezel oğluşunun parmaklarını öptüğün o gün gelir sen dualarını eksik etmekızlar bakın rüya tabirlerinde ne yazıyor
Rüyasında parmak gören bir kimsenin, oğlu olacağına
Rüyada parmak görmek; kazanç bolluğuna vr erkek çocuğa,
bende oğlumun parmaklarını öptüm riyamda inşaAllah Rabbim bana hayırlı erkek evlat nasip eder sonrada birde güzel hayırlı bir kız
inşALLAH ezel oğluşunun parmaklarını öptüğün o gün gelir sen dualarını eksik etme
hayırlı zamanda olur inşALLAH ÜZÜLME CANIM
ay benimde rüyamda sırtım kurtlanmıştı 2 tanesi yere dustu-- gun sabah namazından sonrada üskattan sular akıyodu 3 tane maymun ewde zıplıyodu 1 tanesı ayagımdan tuttu bırakmadı cok karısıktı hayırlara cıksın ama bu benım kocanın ıs sıkıntısı benı de sardı azıcık önumuzu görsem hemen 3. yu yapacam ama sımdı zorrrrrrrrrrrrrrrbu
ay benimde rüyamda sırtım kurtlanmıştı 2 tanesi yere dustu-- gun sabah namazından sonrada üskattan sular akıyodu 3 tane maymun ewde zıplıyodu 1 tanesı ayagımdan tuttu bırakmadı cok karısıktı hayırlara cıksın ama bu benım kocanın ıs sıkıntısı benı de sardı azıcık önumuzu görsem hemen 3. yu yapacam ama sımdı zorrrrrrrrrrrrrrrbu
kızlarrrrrrr ben geldim
iğnemide oldummmmm
duanız kaldı kızlar benim için dua edin nolur hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi oğluşş
ben eminim bu sefer kesiiinnnn umut demiştin diceksin eminim hamiş kalacaksın inşaAlllah oğluşa
ben eminim bu sefer kesiiinnnn umut demiştin diceksin eminim hamiş kalacaksın inşaAlllah oğluşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?