bebek cinsiyet belirleme..

ezelcim eşi rüyada nasıl görürsen gör hayra yormak lazım..ağlamak için ii derler.sıkıntını ağladın attın...eşinle aranızdaki sevgiyi güçlendirmişsin.....çocuklarda ii...iki haberin var birisine çok çok sevineceksin...birisi senle ilgili değil ama yinede iyi olmuş diyeceksin....
nasıl yorumum beğendinmi

hayırlısı böyleymiş canım üzülme en azından ikilemden kuurtuldun inşaAllah bu ay istediğin gibi olur

aayyy bitanesin mimozaaa harikasın ağzın bal yesiiinn ama erkeği tutturup erkek diyetini bıraktıktan sonra yesin balları ne güzel yorumlamışsın vallahi içim açıldı dediğin gibi inşaAllah Rabbim hayırlara çıkarır güzel haberler alırım

Son düzenleme:
bişi değil canım.valla benim moralim bozuk bu ay yine kalakaldım...ama neyse bir dahaki aya çalışmalar devam.bu arada ha bu ay ha birdahaki ay derken aylar su gibi akıp geçiyor yahuuuuuuuuuuuu

üzülme yine denersin
diger aya beraber deneyenler kervaninda oluruz :)

normalde yarin veya ertesi gün regl bekliyorum canim 35-36 gün döngüm dogru ise :)
ondan sonrada artik denemek istiyorum
esim yöntemlere asiri sekilde karsi , kendi cabalarimla olacak ne kadar olursa artik

sen zaten kız istiyorsun adetinin 14. günü başlarsın fiki fikiye gün aşırı Allah ne verdiyse devam

inşALLAH ezel oğluşunun parmaklarını öptüğün o gün gelir sen dualarını eksik etme

hayırlı zamanda olur inşALLAH ÜZÜLME CANIM

ay benimde rüyamda sırtım kurtlanmıştı 2 tanesi yere dustu-- gun sabah namazından sonrada üskattan sular akıyodu 3 tane maymun ewde zıplıyodu 1 tanesı ayagımdan tuttu bırakmadı cok karısıktı hayırlara cıksın ama bu benım kocanın ıs sıkıntısı benı de sardı azıcık önumuzu görsem hemen 3. yu yapacam ama sımdı zorrrrrrrrrrrrrrr bu

Allah hayırlara vesile kılsın inşaAllah gerçekten çok sıkıntılı rüyalar

hayır olsun hayırlara yor canım

kızlarrrrrrr ben geldim
iğnemide oldummmmm
duanız kaldı kızlar benim için dua edin nolur hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi oğluşş

ben eminim bu sefer kesiiinnnn umut demiştin diceksin eminim hamiş kalacaksın inşaAlllah oğluşa

hayırlısı olsunnn sağlıklı olsunda
artık ne gelirse mevlamdan
zaten sorma iğne vurulmaya gittimya dr sordu bu neden , niçin
yumurta takibi yaptırdınmı ne kadardır olmuyorr falan

ben ne iyi dr'a düşmüşüm meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…