bebek cinsiyet belirleme..

35 mi :44::44:ne diyon bacıııııııııııııı37 bitiyoooo bizim tren kaçıyooooo koşalım anca yetişirizzzzzzzzzz:84::84::84:

Kiz ne diyon yashesaplama.comgir hesapla bakam niye 37 oluyon 35 yasindasin kiz niye citir hatunlarken kart kariya cikartiyon adimizi............Abovvvvvvv sütcüler duymasin..........

Son düzenleme:

ezelim senin ilk cocuk degilmi canim sendemi cinsiyet icin soruyorsun

heralt yani ben oğluş istiyorum zaten sabaha karşı bir rüya gördüm rüyamda nasıl ağlamışım nasıl ağlamışım eşim uyandırdı rüyaamda iki tane çocuğum vardı büyük olan erkekti küçük olan kız mı erkek mi hatırlamıyorum ama eşimle çok kötü kavga ediyoruz bende çocuklarımı bırakıp gitmek zorunda kalıyoruım nasıl için için ağlıyorum ama büyük olan cocuğum erkek çocuğu böyle parmaklarını öpüyorum rüyamda teker teker küçüçük parmakları var ince uzun diğer çocuğumu uzaktan gördüm arkamdan gitme anne diye seslendi dudaklarını okudum kısa saçlı bir kız çocuğuuydu galiba çok üzücü bir rüyaydı uyanıktan sonra çok ağladım tam sabah ezanı okunurken uyanmışım

her sabah ballı ekmek yiyor bir dilim çok seviyor neyse yesin o kadarda napalım

ilk ama işi garantiye almaya çalışıyoooo
ben bile onun kadar iddialı değilim

valla ilk cocukta tamamiyle oluruna birakmistik :)) helal olsun ezelim sana

ay inşaAllah tuttururum bu kadar kafa patlatmaya göre

ben olsam bende aynısını yapardım iyi etmişsin :129: hiç tahammül edemem öyle geri zekalılıara

gızzz tavuk gıd gıd gıdakk derr.gakk gakk derden cıktı ayolll

umutt bu ecee sana kargaa dediii bilmiş olaaaaa

ay resmen kahkahalarla güldüm Alllahtan bugün odamda yanlızım

Sakin ol Umutcugum sinirlenme yumurtan sinirden catlar ignede bosa gider evet belki bir kargasin ama en azindan yumurtlayan cinsinden ol

gızzz tavuk gıd gıd gıdakk derr.gakk gakk derden cıktı ayolll

umutt bu ecee sana kargaa dediii bilmiş olaaaaa
karga olsun tek yumurtlasındaaaaa:86::86::86:

desinnn zaten kapkara bi hatunum bişey olmaz
sakin olacam ben bugün
yaniiiiiiiiiiiolsun oglunda karga yavrusu olsun boşwer umut ben bursa da yımmmmmmm

Kiz ne diyon yashesaplama.comgir hesapla bakam niye 37 oluyon 35 yasindasin kiz niye citir hatunlarken kart kariya cikartiyon adimizi............Abovvvvvvv sütcüler duymasin..........
onları boşwer sen parmak hesabı yap bakayımmmm:84::84:

19 haftalık oldum ezell kızlar maşallah döktürmüşsunuz ben çıkıyom işler olece beni beklıyo baybay görüşürüz yınre

kızlar bakın rüya tabirlerinde ne yazıyor

Rüyasında parmak gören bir kimsenin, oğlu olacağına

Rüyada parmak görmek; kazanç bolluğuna vr erkek çocuğa,

bende oğlumun parmaklarını öptüm riyamda inşaAllah Rabbim bana hayırlı erkek evlat nasip eder sonrada birde güzel hayırlı bir kız

Amin InsaAllah Kuzuma Rabbim ogluslar versin ardindan kizlar versin boyboy bebeler versin .......

Ya birden 2 üye 7 ziyaretci kaldi topikte kim acaba bu ziyaretciler ??????????????????????????Patatisciler mi ? Sütcüler mi?

Amin InsaAllah Kuzuma Rabbim ogluslar versin ardindan kizlar versin boyboy bebeler versin .......

Canım beniiiiiiiiim bir tanesin sen esmer bombam Allah razı olsun cümlemize nasip inşaAllah

Ya birden 2 üye 7 ziyaretci kaldi topikte kim acaba bu ziyaretciler ??????????????????????????Patatisciler mi ? Sütcüler mi?

bence patitisçidir onlarda kuru kuru yiyoruz patitisleri bi patitis olmuyor yaniii

ben hic anlamam canim yorumlardan, sadece hayirlara vesile olsun diyorum canim.. insallah istedigin seyin isaretcisidir rüyan ..

amiiiinn inşaAllah Rabbim inşaAllah gerçek hayattada oğluşumun parmacıklarını öpmeyi nasip eder sağlıkla sıhatla inşaAllah ömür boyu yuvamız huzurlu olur umarım

hatırdır inş.canım rüyalara çok takılma derim

kızlar ben regl olmuşum yani leke falan sandım ya gerçekten reglmiş...yani bu ay yine ellerim bomboş....
yani ov kitinde ilk pozitifi görünce yapmalıydım demekki..geç kaldım yine....11. gün olmuş yumurtlama.ben 12de yaptım tutmadı yine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…