- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.161
bi de benim akşama misafirim var kız hadi çıkın gayri.laf dinliycem diye bu saati ettim yani:76:
35 mi :44::44:ne diyon bacıııııııııııııı37 bitiyoooobizim tren kaçıyooooo koşalım anca yetişirizzzzzzzzzz:84::84::84:
gızzz tavuk gıd gıd gıdakk derr.gakk gakk derden cıktı ayolll
umutt bu ecee sana kargaa dediii bilmiş olaaaaa
ezelim senin ilk cocuk degilmi canim sendemi cinsiyet icin soruyorsun
ya googleye cinsiyet belirleme diye yazdıgında makaleler geliyor ya
işte onları söledii
onlardan ekstra olarakta iyonlardan bahsetti
yani yumurta kendi seciyor kendini döllicekk spermi diyorrr
buda elektirik yükelriyle alakalı diyor
yani aynı bizim savundugumuzz şeyy
eşinde erkek bebek dieti yapsa iyi olurr.balıda ölcülü yiyebilir ya.ben o kadarr sıkı diet yapmaya karşıyımm
ilk ama işi garantiye almaya çalışıyoooo
ben bile onun kadar iddialı değilim
valla ilk cocukta tamamiyle oluruna birakmistik :)) helal olsun ezelim sana
Size basima gelen birsey anlatayim benim evin yaninda bi Park var insanlar spor yapmak icin kullaniyor kosu v.s. gibi birgün bi arkadasla kosuyorduk yazin oldu bu olay arkadasta biraz sisman ama normal 3 cocuk annesi arkamizdanda iki genc kiz kosuyo tabi arkadasin cüsesinden öne gecemediler ve biri söyle dedi yanindakine bi inek kokusu geliyor sende aliyormusun kokuyu dedi bende döndüm cok sertce baktim (arkadas sisman ya ona laf vurmak istediler ve almancasida cok yok iyi anlamadi zaten )kizda döndü bana bakti ve dedimki a evet bende aldim o kokuyu hatta simdide bana bakiyo kiz neye ugradigini sasirdi yollarini degistirip baska yönden kosmaya basladilar...B......altinda kalirim lafin altinda kalmam ......................
gızzz tavuk gıd gıd gıdakk derr.gakk gakk derden cıktı ayolll
Sakin ol Umutcugum sinirlenme yumurtan sinirden catlar ignede bosa gider evet belki bir kargasin ama en azindan yumurtlayan cinsinden ol
karga olsun tek yumurtlasındaaaaa:86::86::86:gızzz tavuk gıd gıd gıdakk derr.gakk gakk derden cıktı ayolll
yaniiiiiiiiiiiolsun oglunda karga yavrusu olsun boşwerdesinnn zaten kapkara bi hatunum bişey olmaz
sakin olacam ben bugün
onları boşwer sen parmak hesabı yap bakayımmmm:84::84:Kiz ne diyon yashesaplama.comgir hesapla bakam niye 37 oluyon 35 yasindasin kiz niye citir hatunlarken kart kariya cikartiyon adimizi............Abovvvvvvv sütcüler duymasin..........
gül gül alkali olursunay inşaAllah tuttururum bu kadar kafa patlatmaya göre
ben olsam bende aynısını yapardım iyi etmişsin :129: hiç tahammül edemem öyle geri zekalılıara
ay resmen kahkahalarla güldüm Alllahtan bugün odamda yanlızım
bursa
sen nerde yaşıyosun cnm
kızlar bakın rüya tabirlerinde ne yazıyor
Rüyasında parmak gören bir kimsenin, oğlu olacağına
Rüyada parmak görmek; kazanç bolluğuna vr erkek çocuğa,
bende oğlumun parmaklarını öptüm riyamda inşaAllah Rabbim bana hayırlı erkek evlat nasip eder sonrada birde güzel hayırlı bir kız
Amin InsaAllah Kuzuma Rabbim ogluslar versin ardindan kizlar versin boyboy bebeler versin .......
Ya birden 2 üye 7 ziyaretci kaldi topikte kim acaba bu ziyaretciler ??????????????????????????Patatisciler mi ? Sütcüler mi?
topikte o kadar kişi var kimse rüyama yorum yapmıyor aşk olsun
ben hic anlamam canim yorumlardan, sadece hayirlara vesile olsun diyorum canim.. insallah istedigin seyin isaretcisidir rüyan ..
heralt yani ben oğluş istiyorum zaten sabaha karşı bir rüya gördüm rüyamda nasıl ağlamışım nasıl ağlamışım eşim uyandırdı rüyaamda iki tane çocuğum vardı büyük olan erkekti küçük olan kız mı erkek mi hatırlamıyorum ama eşimle çok kötü kavga ediyoruz bende çocuklarımı bırakıp gitmek zorunda kalıyoruım nasıl için için ağlıyorum ama büyük olan cocuğum erkek çocuğu böyle parmaklarını öpüyorum rüyamda teker teker küçüçük parmakları var ince uzun diğer çocuğumu uzaktan gördüm arkamdan gitme anne diye seslendi dudaklarını okudum kısa saçlı bir kız çocuğuuydu galiba çok üzücü bir rüyaydı uyanıktan sonra çok ağladım tam sabah ezanı okunurken uyanmışım
her sabah ballı ekmek yiyor bir dilim çok seviyor neyse yesin o kadarda napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?