- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.521
Kakulee duana hepimiz icin AMIN diyorum canim Rabbim hepimizin gönlündekini kucagina versin canim..............Kiz cicim merak ettim su kabartma tozu testini yapsana bakalim sende sonuc verecekmi?
nasıl oluyodu okabartma tozu yada karbonat farkeder mi??kabaracak mıydı sorularıma cevap alırsam hemen yapmaya gidicem
ewet cnm cok haklısın aynen bende katılıyorummBen fikir olarak, disaridan dayatilan, hadi bugun sevgili olun iyi gecinin hediyelesin tarzi gunleri kutlama yanlisi degilim. Zaten lisedeki odevimin konusu da sevgililer gununun tarihi olunca tamamen cikti hayatimdan. Saint Valentine zamaninda kral erkekleri askere gondermek icin kadinlarla birlikte olmalarini yasaklamis. Flort, nisan evlilik hepsi yasakmis. Bu aziz Valentine amca da, insanlari kilisenin icinde insanlarin birlikte olmalarina izin vermis. Biz de bunu kutluyoruz. Yani ne kulturumuzde yeri var, ne de sosyal ve etik olarak tasvip edilecek bir yani.
Bizim icin sevgililer gunu tanistigimiz gun, tamamen bize ozel.
PS: kimseyi yargilamiyorum arkadaslar, sadece kendi fikrimi paylasiyorum. Cunku nihayetinde hisler onemlidir, ben Sevgililer gunu icin birsey hissetmiyorum.
Canim ya ben bi türlü karar veremiyorum aklimda cok isim var ama ya ilk ismi yada ikinci ismi Bera olacak bu kesin yani ama eklentileri olabilir...
Kiz nerelerdesin catlatacan mi sen beni niye gelmiyon artik kiz biz baci degilmiyiz bebisin nasil hersey yolundadir insaAllah arada gelde iyiyim de bari..............
Ay teskür ederim simdide ben seni kendime örnek aliyom sende olan yakisikli oglustan bende istiyorum Rabbimde kaderime yazar insaAllah......
Canim lütfen stres yapma bazen hamilelik esnasinda olabiliyo böyle lekelenmeler sadece Doktoruna danis ve bol bol dinlen DUALARIMIZ SENINLE VE BEBISINLE::::::
Elara evinde banada yer varmi bende bayilirim tava böregine himmmmmmmmmmm aciktim....
Bende bayiliyom bu citira kiz ben onun yasindayken öpüsünce cocuk olur saniyordumEzelde birak cocuk yapmayi oglani kizi cözmüs MasaAllah bi de tuturabilse bize takila takila bizim gibi oldu garibim ....................Yoksa simdiye catir catir dogurmustu......
Kakulee duana hepimiz icin AMIN diyorum canim Rabbim hepimizin gönlündekini kucagina versin canim..............Kiz cicim merak ettim su kabartma tozu testini yapsana bakalim sende sonuc verecekmi?
Kızlar geldiğim gibi gidiyommm çok işim var hepinizi öpüyomm ayrıca
yav bu albüm olayını kocamın tükana gidene kadar yapamam( çünkü bilgisayar yok...komşumun laptoptan yazıyorum ya resim de yok ( sonra resimi yükleyince siliyomuyuz?? Elaracım ya sakın kızma ama bütün geçmişi okudum en eskileri bile okudum saat sabahın 5:45 i oldu ama bu kocişler içirilen kürü bizim içmemiz gereken şurubu bulamadım birde bu yumurta akını vajinaya nasıl koyucaz yahu az da değilki 15-20 tane patlıcak valla aşağıki mahalle ya bide bnm koca peynir manyağı yoğurt süt yemiyooo ama tam yağlı sert peynire dayanamıyo az da yemiyo he ayı kalıp kalıp götürüyoo diyetin bu kısmına uyamıyo nolcekkkk nacam ben bu adamla laftanda anlamıyo peynir çok yeme diyorum soda içiyorumya hergün diyooo allahım yaaa:2:
Bende bekliyorum bu ay bende yapıyım nasıl bi test bu
sen ne iş yapıyorsun nilay??
ayrıca resim koymanı rica ettik ama ses cıkmadı senden
ben sana 4 tane mesaj yollıcaktım.sayfayada yazmıştım kimlere yollıcayacagımı
sana 2 mesaj yollamıştım tenezzül edip tşk bile etmedin.bende kızdım ve diger 2 mesajı yollamadım
o merak ettiklerin diger iki mesajdaydı yani.geçmiş olaa
merhaba...
elaracım daha öncede yazmıştım ocak ayında deneme yapıp bekleyenlerdendim sanırım tabloyu düzenlemişsin benden haber gelmeyince silmişsin beklemekteydim kesin sonuç için bu sabah pozitifi gördüm sevineyim mi ne yapayım bilemedim daha önceden bebeğimi kaybetmiştim 10 haftalıkken ne olur dua edin bana yolunda giden bi hamileliğe başlamış olayım..SAT 30 aralık,ilişki tarihleri 14,16,19 ocak,ilk ay,çocuğum yok
benim:03.07.1989
eşimin:22.11.1988
görüşürüz canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
kakule canim son regl gününü birde döngünü tekrardan yazarmisin
yarin kan icin erkenmi degilmi bakayim
dualarinada amin diyorum cani gönülden
bütün sütcüler dolu calismis bu ay ,birtek benmi bos calistim
günaydın
buğün hi uyuyamadım
akşam kahverengi leke geldi ama çok az
geceden beride adet olacakmışım gibi
kasığım ve belim ağrıyo
çok korkuyorum ne olur dua edin
saat ikide doktora gidecem
akşama çatlıcak yumurta ama ot mot yok enteresan , allah yardımcın olsun canım
kızlar hepinize iyi geceler....
sat 14 ocak canım adet döngüm 25
sağol canım.
yaaa sen daha dur kız ağzını çalıştırmıycan deliii
bu arada kabartma tozu testini yaptım bayaa kabardı noldu yani
sat 14 ocak canım adet döngüm 25
sağol canım.
yaaa sen daha dur kız ağzını çalıştırmıycan deliii
bu arada kabartma tozu testini yaptım bayaa kabardı noldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?