- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.501
Elaracım saolo canım çok güzel olmuş nasıl değiştircektim bi zahmet onuda sölesen ay kendimi saf gibi hissediyorum bişiler sorarkenYAPRAKK SANA MAVİŞ CETVEL YAPTIM CNM
BEGENMEDİGİN YERİ SÖLE DEGİŞTİRELİMM
YADAA ESKİ CETVELİNİDE KULLANABİLRİSİN.SEN BİLİN.
http://lbdf.lilypie.com/TZ7dp2.png
A.s hoşgeldin nerlerdesinherkese selamlar... umarım iyisinizdir...
Ay benimde öle ya çok aşağıda acyip rahatsız ediyo otururkeniyiyim elara teşekkürler...
Cinsiyet hakkında herhangi bir şey sormadım.. Ancak bebek çok aşşağıda konumlanmış. zaten tekmeleri neredeyse şeyimin üzerinde afedersiniz.. :)
Aşırı idrara çıkıyorum. Sanırım bebeğin konumundan kaynaklanıyor: Bide doktor erken doğum yapma olasılığın var dedi. durum bu arkadaşlar..
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inş.kızlar merhaba nıhayet gıttım dr.a rutın gebelık takıbı diye sıra aldım.dr a meramımı bildirdim oda başladı yok erken, kesin belli olmaz deyü, tamam dedim siz tahmini soyleyin oda kız ,sonrada %80 değişmez dedi. ben naklen bildiriyorum kızlar .bu boyle biline...
umut hadı cnm sen hamıs kalda patatescılerın yuzunu guldurrr
şu yazını okuyanda toplu sanal seks yaptıgımızı sanırrr
İnş.memnun kalırsın şididen iyi günlerde kullankızlar dün gece nihayett siparişlerimi verdimmm
kendime nemlendirici , sabun ve tonik,
eşime traş jeli,nemlendirici jel,el kremi,sac jölesi aldımmm
hepsi organikkk cok merak ediyorumm sonuclarınıı
kargo ücretide 5 euro.cok uyguna geliyorrr.
türkiyeden alsam ürünlere 2 katı para ödicektimm.
şampuan,makyaj temzleyici,diş macunu,cildim için serum, makyaj malzemelerinide bidaki siparişe vercemmm.organik ürünleri almak cok zevkli ,inşallah sonuclarıda güzel olurrr
selam kızlarrr anca gelebildim bütün gün yoğundum gelirgelmez hemen açtım pc yi.
kızlar geçmişi okumadan size bişey diycem
bugün gene kasıklarım çok ağrıdı özellikle gece uyuyamadım sanki adet ağrısı gibiydi.bugün bütün gün zaman zaman ağrım oldu fakat yolda yürürken müthiş bi ıslaklık hissettim akıntım öyle çoktuki eyvah regl oldum dedim.hemen tuvalete koştum ama nasıl dua ediyorum allahım adet olmamış olayım diye.bi baktım adet olmamışım ama öyle bir akıntı varki afedersiniz pantalonuma kadar geçmiş.bu nedir sizce yaaa???
daha 5 gün var adet gününe ama sanki yarın olacakmışım gibi rahatsızım.dua edin bana kızlar nolurrrr
öpüyorum hepinizi
sağol canım cümlemizinki inşallah
siz daha konuşun pattisciler
bizim gızlar gelyooo:86::86:
HayırlıolsuncanımAllah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına gözün aydınnnnKızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr KIZIIIIMMMMM OLUYOOOOOORRRRR MÜJDEEEEE
Günaydınnnn ...sen napıyosun arkadaşım çalışmalar var mı sende
Ayrıca farkındamısınız listede 2 kız olanların 3. hep erkek hiç şaşmamış herkesinki ölekızlar elaranın listesini incelediniz mi?kese hiç şaşmamış.soldaysa erkek sağdaysa kız olmuş.enteresan değil mi?:26:
canım dostlarımın hepınıze merhabalar
ben uzun suredır gıremedım en son ben bronsıt olmustum sonra sımın bogazları ıltıhaplandı adamcagız
bırsuru ıgne yedı sonra kucugum bogaz enfeksıyonu gecırdı sımdıde buyuk kızım dısınden amelıyat oldu gelen gıden cok herkes hasta fırsat bulmusken merhaba demek ıstedım umarım hepınız ıyısınızdır kendınıze ıyı bakın mutlu kalın
selam kızlarrr anca gelebildim bütün gün yoğundum gelirgelmez hemen açtım pc yi.
bugün gene kasıklarım çok ağrıdı özellikle gece uyuyamadım sanki adet ağrısı gibiydi.bugün bütün gün zaman zaman ağrım oldu fakat yolda yürürken müthiş bi ıslaklık hissettim akıntım öyle çoktuki eyvah regl oldum dedim.hemen tuvalete koştum ama nasıl dua ediyorum allahım adet olmamış olayım diye.bi baktım adet olmamışım ama öyle bir akıntı varki afedersiniz pantalonuma kadar geçmiş.bu nedir sizce yaaa???
daha 5 gün var adet gününe ama sanki yarın olacakmışım gibi rahatsızım.dua edin bana kızlar nolurrrr
öpüyorum hepinizi
Kakule yumurtlamani 10 gun gectiyse, test yap. Buyuk ihtimalle hcg yeterli seviyeye gelmistir. Ya da git saglik ocagina kan verCok merak ettim.. Benim de ilk kizimda, adet gunume birkac gun kala, sag kasigimda agri olmustu cok kotu ama akintiyi hatirlamiyorum.
yok bende niye hediye almadın diye kızmam ama bence düşünmeli bu özel günler var sonuçta başka günlerde de incelik yapsın ama özel günlerdede önemsesin
Ben fikir olarak, disaridan dayatilan, hadi bugun sevgili olun iyi gecinin hediyelesin tarzi gunleri kutlama yanlisi degilim. Zaten lisedeki odevimin konusu da sevgililer gununun tarihi olunca tamamen cikti hayatimdan. Saint Valentine zamaninda kral erkekleri askere gondermek icin kadinlarla birlikte olmalarini yasaklamis. Flort, nisan evlilik hepsi yasakmis. Bu aziz Valentine amca da, insanlari kilisenin icinde insanlarin birlikte olmalarina izin vermis. Biz de bunu kutluyoruz. Yani ne kulturumuzde yeri var, ne de sosyal ve etik olarak tasvip edilecek bir yani.
Bizim icin sevgililer gunu tanistigimiz gun, tamamen bize ozel.
PS: kimseyi yargilamiyorum arkadaslar, sadece kendi fikrimi paylasiyorum. Cunku nihayetinde hisler onemlidir, ben Sevgililer gunu icin birsey hissetmiyorum.
selam.
bal çörekotutartrçını ben adet boyunca yaklaşık 7 gün sabah akşam aç karnıma bi yemek kaşığı yedim...yine 7 gün boyunca öğlen aç karnına incir kürü içtim...11.gün yada 12.gün yumurta falan kalmadıama tutturamadım o ayrı mesele..bu ayda yine içiyorum aynen.ama 10.gün muhakkak dra gidip gözümle görcem..
Demedi deme sen HAMISSIN eski bir sütcü olarak tercübe ile sabittir.......Ayrica bilim adamlarinin arastirmasina göre kiz bebek bekliyen kadinlarin hormonlardan dolayi akintilari daha fazla olurmus birazdan nette tekrar bulup sayfayi yazarim...selam kızlarrr anca gelebildim bütün gün yoğundum gelirgelmez hemen açtım pc yi.
öpüyorum hepinizi
hayırlısı artık ne diyim
hiç olacak gibi gelmiyo nedense
içime tutmayacak gibi geliyo
am arabbim büyük zamanı gelince olur herhalde
iyi akşamlar arkadaşlar topiğinizi yeni fark ettim benimde 3 kızım var yaşım 27 bende erkek istiyorum 37 yaşında bi bebek daha düşünüyorum neler yamam lazım tabi öncelikle ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN ama insanın gönlüde istiyo işte
canım dostlarımın hepınıze merhabalar
ben uzun suredır gıremedım en son ben bronsıt olmustum sonra sımın bogazları ıltıhaplandı adamcagız
bırsuru ıgne yedı sonra kucugum bogaz enfeksıyonu gecırdı sımdıde buyuk kızım dısınden amelıyat oldu gelen gıden cok herkes hasta fırsat bulmusken merhaba demek ıstedım umarım hepınız ıyısınızdır kendınıze ıyı bakın mutlu kalın
Ben fikir olarak, disaridan dayatilan, hadi bugun sevgili olun iyi gecinin hediyelesin tarzi gunleri kutlama yanlisi degilim. Zaten lisedeki odevimin konusu da sevgililer gununun tarihi olunca tamamen cikti hayatimdan. Saint Valentine zamaninda kral erkekleri askere gondermek icin kadinlarla birlikte olmalarini yasaklamis. Flort, nisan evlilik hepsi yasakmis. Bu aziz Valentine amca da, insanlari kilisenin icinde insanlarin birlikte olmalarina izin vermis. Biz de bunu kutluyoruz. Yani ne kulturumuzde yeri var, ne de sosyal ve etik olarak tasvip edilecek bir yani.
Bizim icin sevgililer gunu tanistigimiz gun, tamamen bize ozel.
PS: kimseyi yargilamiyorum arkadaslar, sadece kendi fikrimi paylasiyorum. Cunku nihayetinde hisler onemlidir, ben Sevgililer gunu icin birsey hissetmiyorum.
canım benim kızım adetten sonra sık ilişkiyle olmuştu. ilişkiden yaklaşık 1 hafta sonra falan sağ tarafımda inanılmaz bi batma, sancı vardı. ve aynen aşırı bi akıntı başlamıştı. akıntı çok şeffaf bi renkti, afedersin altıma ıslatmışım gibi hissediyodumumarım hamilesindir, belirtiler çok benziyo çünkü
Kakule yumurtlamani 10 gun gectiyse, test yap. Buyuk ihtimalle hcg yeterli seviyeye gelmistir. Ya da git saglik ocagina kan verCok merak ettim.. Benim de ilk kizimda, adet gunume birkac gun kala, sag kasigimda agri olmustu cok kotu ama akintiyi hatirlamiyorum.
selam kizlar
kakule ben senin yazini yeni gördüm canim...
artik test yapsan ??? saglik ocaginda sanirim kanda cikiyor artik hamilelik ...
yarin gitsene ..
Demedi deme sen HAMISSIN eski bir sütcü olarak tercübe ile sabittir.......Ayrica bilim adamlarinin arastirmasina göre kiz bebek bekliyen kadinlarin hormonlardan dolayi akintilari daha fazla olurmus birazdan nette tekrar bulup sayfayi yazarim...
deme kız yaa inşallah hadi eski sütçülerden destek bekliyorum
bekliyorum yazıyı canım ayyy valla nasıl moralim düzeldi yaaaa çok sağolun inşallah hamişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?