bebek cinsiyet belirleme..

iyi akşamlar arkadaşlar topiğinizi yeni fark ettim benimde 3 kızım var yaşım 27 bende erkek istiyorum 37 yaşında bi bebek daha düşünüyorum neler yamam lazım tabi öncelikle ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN ama insanın gönlüde istiyo işte

YAPRAKK SANA MAVİŞ CETVEL YAPTIM CNM
BEGENMEDİGİN YERİ SÖLE DEGİŞTİRELİMM
YADAA ESKİ CETVELİNİDE KULLANABİLRİSİN.SEN BİLİN.
http://lbdf.lilypie.com/TZ7dp2.png
Elaracım saolo canım çok güzel olmuş nasıl değiştircektim bi zahmet onuda sölesen ay kendimi saf gibi hissediyorum bişiler sorarken
herkese selamlar... umarım iyisinizdir...
A.s hoşgeldin nerlerdesin
Ay benimde öle ya çok aşağıda acyip rahatsız ediyo otururken
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inş.
umut hadı cnm sen hamıs kalda patatescılerın yuzunu guldurrr

şu yazını okuyanda toplu sanal seks yaptıgımızı sanırrr

İnş.memnun kalırsın şididen iyi günlerde kullan

Allah ramet etsin mekanin cennet olsun
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
nasilsiniz fistiklarrrrr

Allah sıralı ölüm versin inş çok erken oldu mekanı cennet olsun günahlarını affetsin ALLAH ım

elara canım resmini yükle demişsin ben hiç anlamam öyle şeylerden..eşime söylesem o yükleyebilir ama o da internete resim yüklememe izin vermez... hepiniz birbirinizi görüyonuz bende merak ediyorum sizleri ..

boncuk berra o arkadaşlarımızı çok merak ediyorum aynı ay hamile kaldık onlara beraber aynı sıkıntıları yaşıyoruz ...umarım ikisininde her şey yolundadır..merak ettim.

canım dostlarımın hepınıze merhabalar

ben uzun suredır gıremedım en son ben bronsıt olmustum sonra sımın bogazları ıltıhaplandı adamcagız
bırsuru ıgne yedı sonra kucugum bogaz enfeksıyonu gecırdı sımdıde buyuk kızım dısınden amelıyat oldu gelen gıden cok herkes hasta fırsat bulmusken merhaba demek ıstedım umarım hepınız ıyısınızdır kendınıze ıyı bakın mutlu kalın

canım benim kızım adetten sonra sık ilişkiyle olmuştu. ilişkiden yaklaşık 1 hafta sonra falan sağ tarafımda inanılmaz bi batma, sancı vardı. ve aynen aşırı bi akıntı başlamıştı. akıntı çok şeffaf bi renkti, afedersin altıma ıslatmışım gibi hissediyodum umarım hamilesindir, belirtiler çok benziyo çünkü

sağol canım cümlemizinki inşallah

siz daha konuşun pattisciler
bizim gızlar gelyooo:86::86:

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr KIZIIIIMMMMM OLUYOOOOOORRRRR MÜJDEEEEE
HayırlıolsuncanımAllah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına gözün aydınnnn

Günaydınnnn ...sen napıyosun arkadaşım çalışmalar var mı sende
çok çalıştı o şidi molada
kızlar elaranın listesini incelediniz mi?kese hiç şaşmamış.soldaysa erkek sağdaysa kız olmuş.enteresan değil mi?:26:
Ayrıca farkındamısınız listede 2 kız olanların 3. hep erkek hiç şaşmamış herkesinki öle

Çok geçmiş olsun acil şifa versin Allahım salgın var herkes hasta yaaa

Kakule yumurtlamani 10 gun gectiyse, test yap. Buyuk ihtimalle hcg yeterli seviyeye gelmistir. Ya da git saglik ocagina kan ver Cok merak ettim.. Benim de ilk kizimda, adet gunume birkac gun kala, sag kasigimda agri olmustu cok kotu ama akintiyi hatirlamiyorum.

Doktora kontrole gittim, karnimi olctu kalbini dinledi, iyisin iyisin dedi yolladi.. :) Burada her ziyarette ultrasona koymuyorlar. Orada sanslisiniz. Caniniz istedikce kontrole gidip bebisinizi seyredebilirsiniz. Ayrintili ultrason randevusu alacagim onumuzdeki hafta orada gorecegim bende bebisimi. Cinsiyeti de kesin soylerler o zaman insh..

selam kizlar
kakule ben senin yazini yeni gördüm canim...
artik test yapsan ??? saglik ocaginda sanirim kanda cikiyor artik hamilelik ...
yarin gitsene ..

yok bende niye hediye almadın diye kızmam ama bence düşünmeli bu özel günler var sonuçta başka günlerde de incelik yapsın ama özel günlerdede önemsesin

Ben fikir olarak, disaridan dayatilan, hadi bugun sevgili olun iyi gecinin hediyelesin tarzi gunleri kutlama yanlisi degilim. Zaten lisedeki odevimin konusu da sevgililer gununun tarihi olunca tamamen cikti hayatimdan. Saint Valentine zamaninda kral erkekleri askere gondermek icin kadinlarla birlikte olmalarini yasaklamis. Flort, nisan evlilik hepsi yasakmis. Bu aziz Valentine amca da, insanlari kilisenin icinde insanlarin birlikte olmalarina izin vermis. Biz de bunu kutluyoruz. Yani ne kulturumuzde yeri var, ne de sosyal ve etik olarak tasvip edilecek bir yani.
Bizim icin sevgililer gunu tanistigimiz gun, tamamen bize ozel.
PS: kimseyi yargilamiyorum arkadaslar, sadece kendi fikrimi paylasiyorum. Cunku nihayetinde hisler onemlidir, ben Sevgililer gunu icin birsey hissetmiyorum.

sendemi yurt disindasin sanirim almancadada valentinin günü olarak geciyor bu o yüzden sordum??

Son düzenleme:

Canim sadece bal cörek otu ve tarcini yapsan iyi olur cünkü incir kürü yum.catlatmak icin yani yumurtan erken catliyor olabilir bu kür yüzünden bi arastir istersen cicim benim.....

Demedi deme sen HAMISSIN eski bir sütcü olarak tercübe ile sabittir.......Ayrica bilim adamlarinin arastirmasina göre kiz bebek bekliyen kadinlarin hormonlardan dolayi akintilari daha fazla olurmus birazdan nette tekrar bulup sayfayi yazarim...

hayırlısı artık ne diyim
hiç olacak gibi gelmiyo nedense
içime tutmayacak gibi geliyo
am arabbim büyük zamanı gelince olur herhalde

Kiz iyi düsünde iyi olsun o o sen daha deneme yapmadan böyle ümitsiz olursan adini niye koydun Umut neymis biz isteyecez ümit edecez Rabbimde verecek InsaAllah...........

Hosgeldinkiz 27 yasinda 3 cocuk masaAllah ne diyeyim peki 4.yü niye o kadar gec düsünüyon merak ettim de özel degilse tabi:26:

Gecmis olsun gönlümün güzel kalpli bacisi Rabbim tez zamanda sifanizi versin dualarim seninle...................

aaaaaaaaaaaa ben bunu hiç duymamıştım

esra ben de adetten sonra sık ilişki oldu nerdeyse 1 haftadır kasık ağrım var ama adet olacakmışım gibi.ayy inşallah hamileyimdir evet bende de aşırı bir akıntı var şeffaf renkte.

canım yarın tam 10. gün oluyo ben de kan vermeyi düşünüyorum ama testi bir gün sonra veriyorlar yani hafta sonu bilemedim napıcam.bugün versem dedim çıkmazsa moralin bozulur dedi eşim yaptırmadım.şubat 8 de olmam inşallah da tarihim o yani.

selam kizlar
kakule ben senin yazini yeni gördüm canim...
artik test yapsan ??? saglik ocaginda sanirim kanda cikiyor artik hamilelik ...
yarin gitsene ..

yarın bi sağlık ocağındakilere sabahtan rica edicem belki öğlden sonraya verirler 4 gün kala çıkar heralde dimi??
kızlar nolur dua edin bana da yer verin dualarınızda cuma gecesi hürmetine dualarımız kabul olur inşallah.

deme kız yaa inşallah hadi eski sütçülerden destek bekliyorum
bekliyorum yazıyı canım ayyy valla nasıl moralim düzeldi yaaaa çok sağolun inşallah hamişimdir

deme kız yaa inşallah hadi eski sütçülerden destek bekliyorum
bekliyorum yazıyı canım ayyy valla nasıl moralim düzeldi yaaaa çok sağolun inşallah hamişimdir

Kiz Kakulee gözüm sas oldu o yaziyi bulacam diye sonunda buldum ama kopy yapamiyorum özelden adresi atacam bak ........

Son düzenleme:
iyi geceler herkese formu takip edeyim geçmişe bakayım dedim ama sabahı ederim diye korktum..maşallahınız varvalla gündüz bakamıyoruz işten gelip ancacoturdum pc başına ..

kızlar şimdi kız bebek için ne yiyecekmişiz....
bal..yoğurt ...
bunlar doğrumu.....
ayrıca bu tarz yöntemleri deneyip sonuç alan var mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…