- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.481
Slmm kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım
umut akıntıyı fark ediyomusun iğneyle daha çokmu farkediliyo demişti biri benmi yanlış hatırlıyorum batma hissi varmı nasıl belirtiler
Canim ya ben bi türlü karar veremiyorum aklimda cok isim var ama ya ilk ismi yada ikinci ismi Bera olacak bu kesin yani ama eklentileri olabilir...
Kiz nerelerdesin catlatacan mi sen beni niye gelmiyon artik kiz biz baci degilmiyiz bebisin nasil hersey yolundadir insaAllah arada gelde iyiyim de bari..............
Ay teskür ederim simdide ben seni kendime örnek aliyom sende olan yakisikli oglustan bende istiyorum Rabbimde kaderime yazar insaAllah......
Canim lütfen stres yapma bazen hamilelik esnasinda olabiliyo böyle lekelenmeler sadece Doktoruna danis ve bol bol dinlen DUALARIMIZ SENINLE VE BEBISINLE::::::
Elara evinde banada yer varmi bende bayilirim tava böregine himmmmmmmmmmm aciktim....
Bende bayiliyom bu citira kiz ben onun yasindayken öpüsünce cocuk olur saniyordumEzelde birak cocuk yapmayi oglani kizi cözmüs MasaAllah bi de tuturabilse bize takila takila bizim gibi oldu garibim ....................Yoksa simdiye catir catir dogurmustu......
selam kızlarrr anca gelebildim bütün gün yoğundum gelirgelmez hemen açtım pc yi.
kızlar geçmişi okumadan size bişey diycem
bugün gene kasıklarım çok ağrıdı özellikle gece uyuyamadım sanki adet ağrısı gibiydi.bugün bütün gün zaman zaman ağrım oldu fakat yolda yürürken müthiş bi ıslaklık hissettim akıntım öyle çoktuki eyvah regl oldum dedim.hemen tuvalete koştum ama nasıl dua ediyorum allahım adet olmamış olayım diye.bi baktım adet olmamışım ama öyle bir akıntı varki afedersiniz pantalonuma kadar geçmiş.bu nedir sizce yaaa???
daha 5 gün var adet gününe ama sanki yarın olacakmışım gibi rahatsızım.dua edin bana kızlar nolurrrr
öpüyorum hepinizi
cnm şu saate kadar bişey yok bende valla
hımm tamam canım teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah şöyle yakışıklı bir oğlan doğurursun
hımm tamam canım teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah şöyle yakışıklı bir oğlan doğurursun
selam kızlarrr anca gelebildim bütün gün yoğundum gelirgelmez hemen açtım pc yi.
kızlar geçmişi okumadan size bişey diycem
bugün gene kasıklarım çok ağrıdı özellikle gece uyuyamadım sanki adet ağrısı gibiydi.bugün bütün gün zaman zaman ağrım oldu fakat yolda yürürken müthiş bi ıslaklık hissettim akıntım öyle çoktuki eyvah regl oldum dedim.hemen tuvalete koştum ama nasıl dua ediyorum allahım adet olmamış olayım diye.bi baktım adet olmamışım ama öyle bir akıntı varki afedersiniz pantalonuma kadar geçmiş.bu nedir sizce yaaa???
daha 5 gün var adet gününe ama sanki yarın olacakmışım gibi rahatsızım.dua edin bana kızlar nolurrrr
öpüyorum hepinizi
hayırlısı artık ne diyim
hiç olacak gibi gelmiyo nedense
içime tutmayacak gibi geliyo
ama arabbim büyük zamanı gelince olur herhalde
umut öyle söyleme canım bende aynı şeyleri söylerdim dua yerine geçer olacak inş de
cnm belirtilerin hamilelik gibi ama bilemiyoki insan
daha önce olurmuydun hiç ????
bende umut gibi düşünüyorum hamilesin gibi geliyo his tabiki bizimki kız bende çok heyecanlanıyorum ya sen anlattıkça heyecanlı bekleyiş
ayyy bilmiyorum ki umutcum oluyo muydum şaştım valla.ama karın ağrısı olmuyordum bundan eminim.her ay böle olsa bilirdim.akıntımın bu kadar aşırı olması şaşırtıyor beni.
rengincim heycan ki ne heycan ilkinde hi böle heycanlanmadım kız ben.bu başka valla.inşallah hamişimdir allah hayırlısını versin.
sağol cnm çıkıyorum ben herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
amin canım inş valla bende heyecanla bekliyorum hadi hayırlısı
slm kızlar nasılsınız ay valla cocular evdeyken
hıc ıs bıtmıyo okuldayken gene sabahları gırebılıyodum
en azından neyse hamdolsun bugunumuze rabbım acılarını gostermesın
sız neler yaptınız...rengın ıcıyonmu hındıba otunu cnm dıyete baslayınca söle
bızede patates kardesım :) ...umutcum cnm ıns bu ay kalcan rabbım buyuk ıyı dusun ıyı olsun
cnm ama bu ay ıgne felan ıns olacak cnm hemde pıpılı -ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?