bebek cinsiyet belirleme..

umut akıntıyı fark ediyomusun iğneyle daha çokmu farkediliyo demişti biri benmi yanlış hatırlıyorum batma hissi varmı nasıl belirtiler

Kızlar eskişehire geldim görümceme evden biraz uzaklaşalım dedik iyyim ben 5. aydayım işte burasıda çok soğuk evdeyiz sürekli nette sorun vardı giremedim 2 gündür

selam kızlarrr anca gelebildim bütün gün yoğundum gelirgelmez hemen açtım pc yi.
kızlar geçmişi okumadan size bişey diycem
bugün gene kasıklarım çok ağrıdı özellikle gece uyuyamadım sanki adet ağrısı gibiydi.bugün bütün gün zaman zaman ağrım oldu fakat yolda yürürken müthiş bi ıslaklık hissettim akıntım öyle çoktuki eyvah regl oldum dedim.hemen tuvalete koştum ama nasıl dua ediyorum allahım adet olmamış olayım diye.bi baktım adet olmamışım ama öyle bir akıntı varki afedersiniz pantalonuma kadar geçmiş.bu nedir sizce yaaa???
daha 5 gün var adet gününe ama sanki yarın olacakmışım gibi rahatsızım.dua edin bana kızlar nolurrrr
öpüyorum hepinizi

ay canım ya aynen bende üçüncüde öle düşünmüştüm kız olursa berra erkek olursa bera düşünmüştüm sahabe ismi eşim iki ismede ısınamamıştı başka bir isim koyduk benim kızların isimlerinin son harfi a ona çok ta güzel uyuyodu allah gönlüne göre versin çok güzel isim

cnm belirtilerin hamilelik gibi ama bilemiyoki insan
daha önce olurmuydun hiç ????

bende umut gibi düşünüyorum hamilesin gibi geliyo his tabiki bizimki kız bende çok heyecanlanıyorum ya sen anlattıkça heyecanlı bekleyiş

cnm belirtilerin hamilelik gibi ama bilemiyoki insan
daha önce olurmuydun hiç ????

ayyy bilmiyorum ki umutcum oluyo muydum şaştım valla.ama karın ağrısı olmuyordum bundan eminim.her ay böle olsa bilirdim.akıntımın bu kadar aşırı olması şaşırtıyor beni.

bende umut gibi düşünüyorum hamilesin gibi geliyo his tabiki bizimki kız bende çok heyecanlanıyorum ya sen anlattıkça heyecanlı bekleyiş

rengincim heycan ki ne heycan ilkinde hi böle heycanlanmadım kız ben.bu başka valla.inşallah hamişimdir allah hayırlısını versin.

amin canım inş valla bende heyecanla bekliyorum hadi hayırlısı

slm kızlar nasılsınız ay valla cocular evdeyken

hıc ıs bıtmıyo okuldayken gene sabahları gırebılıyodum

en azından neyse hamdolsun bugunumuze rabbım acılarını gostermesın

sız neler yaptınız...rengın ıcıyonmu hındıba otunu cnm dıyete baslayınca söle

bızede patates kardesım :) ...umutcum cnm ıns bu ay kalcan rabbım buyuk ıyı dusun ıyı olsun

cnm ama bu ay ıgne felan ıns olacak cnm hemde pıpılı -ıns

hoşgeldin bernilcim yok canım bikere o zaman içmiştim bidaha içmedim dietede başlamadım başlayınca söylerim birbirimize yemek tarifi veririz, bernil aynen canım ya iş bitmiyo bugün temizlik yaptık bizde cümbürcemaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…